2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merayyy gözün aydın sen de kavuştun miniğe dışarıda büyür hayırlısıyla gözünün önünde olur işte biz de senin arkandan gelip tecrübelerinden yararlanırız, bırakma burayı

Kalbim73 terazi oluyor demek Devrim bey ☺ ben de ayın 23üne kadar dayansın istiyorum yaa

Bugün ilk defa nstye bağladılar beni de. Nst boyunca hareket etti bebiş, bir kere de 40 sancı çıktı ama hep düşüktü genelde 10-17 falan. Suyu biraz daha azalmış ama kritik değil daha, ekim annesi olmayacağım o belli oldu ama sadece burç değişsin onu beklesin yeter

Ya vallahi bilmiyorum başak saniyirdum bende iki burç arasında kalmıştı kısmet terazi olsun var bir tane evde başak bakalım terazil balıkla basakla koçla ve kova ile nasıl anlatacak hayırlısı insalalh dayanır canım Rabb'im sağlık versin bebeğine

İnsalalh suyu çoğalır canım aramızda 4 gün var geçer ya bence terazi olur basaktan çıkar o

23 eylül tam değişim günü ben de burçları pek bilmiyorum ama sevmediğim birisi başak burcu o yüzden onu istemiyorum

23 eylül tam değişim günü ben de burçları pek bilmiyorum ama sevmediğim birisi başak burcu o yüzden onu istemiyorum
Kızım başak o beni çileden çıkartıyor ikinci başak istemiyorum

A
Ama cinsiyetegöre degisiyor başak kız erkek aynı değil bence öyle olsaydı bilemiyorum oğlum başak olsa nasıl olurdu

Sorma ya benim de bayadir baş geliş ama dönmez inşallah canım benimkinin haftalardır sadece poposunun yeri değişiyor , bir sağa bir sola doğru oluyor
Benimki 30 haftada tersdi 35 gittiğimde dönmüştü. Bakalım yine takla atıp dönmezse bunlar hergun farklılar keyifleri nasıl isterse

Ben kovitim öksürük ve koku alamama devam ediyor bugün 10. Gün test verdim bakalım sonuç ne çıkacak

Zayıf bebekler daha çok kilo alır, daha güçlü olur der hep annem. Hiç üzülme canım minik olsun, kocaman bir savaşçı o Rabbim evladını bağışladı sana, güzel sağlıklı günlerini gör inşallah

Sağol canım teşekkürler benimki de 38+6gunluk olucaj doğum yapjnca darsi başına inşallah sağ salim gelsin o günün
Bir an önce doğsun istiyorum. Bana diyorlarki bekle kalabildiği kadar kalsın ama korkuyorum napayım. Kordon dolanır, ani bir şey olur diye. Göbek bağında tek damar var pimpirikliyim biraz. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım ...
Ay benim de niye hazırlamıyorum acaba alışveriş de yaptım her şey evde aslında
Ben aylardır gecelik bakıyorum. İlk kez sezaryen olacağım, önce pijamalara baktım, sonra meğer gecelik almam lazımmış ona döndüm. Aylardır bakıyorum, yok yakası kapalı olsun, boyu uzun olsun derken aaa kışlıklar çıktı sezaryenden çıkınca üşürmüşüm daha kalın bir gecelik bakayım diye diye bugüne geldim yarın bir şey olsa hastanenin önünde satılan geceliklerden alıp giydirecekler bana artık herhalde :))))

Ben kovitim öksürük ve koku alamama devam ediyor bugün 10. Gün test verdim bakalım sonuç ne çıkacak
Çok geçmiş olsun inşallah bu hafta bütün sıkıntıların geçer. Çocukta büyüdüğü için ciğerlere baskı yapıyor haliyle, çok şükür kritik süreci atlatmışsın canım. Bende grip oldum ama kovit geçirsem düşünemiyorum. Gripte bile her yerim ağrıyor resmen.

Kışlık bitane battaniye bir iki şapka daha alim dedim bide daha yazmam yapılmadı. Ev işleri okul işleri onlar kaldı
Allah yardımcın olsun canım, çocukla daha zor oluyordur tabi
Sorma ya benim de bayadir baş geliş ama dönmez inşallah canım benimkinin haftalardır sadece poposunun yeri değişiyor , bir sağa bir sola doğru oluyor
Benimki de öyle popiş Bi sağda Bi solda, sallayıp duruyor hanımefendi bide elleriyle yanlardan dürtüp beni gıdıklıyor
Bizi terketmek yok, ona göre

Benim kız nstden önce roman havası oynuyordu resmen karnımda. Nstye bağlandım 40 yıldan uykuya yattı eşşek sıpası. Hemşire diyor ki uykucu bu

A

Ama cinsiyetegöre degisiyor başak kız erkek aynı değil bence öyle olsaydı bilemiyorum oğlum başak olsa nasıl olurdu
Özelliklerini bile bilmiyorum burçların kız erkek farkı falan. Aslında ilgi alanım değil ama ünide oda arkadaşım başaktı ona benzemesin sadece

Bir an önce doğması isteği bende de var. Sabırsızlanıyorum ama sağlıklı olsunlar o yeter. Kan akışına zaten her kontrolde bakıyordur doktor da acil bir şey olduğunda söyler.

Yok yaa zaten çok da aktif değilim ama gönlüm ekim annelerinde

Çiçekli babaanne gecelikleri ile fotoğraflarda boy göstermek istemezsin herhalde dostum

A aaaa alındım bak
Kız ne gördün başaklardan çok iyiyizdir halbukisine rabbım gönlünüze göre versin inşaAllah terazı iyi mi ki bizim kesin terazi gibi görünüyo
Çiçekli babaanne gecelikleri ile fotoğraflarda boy göstermek istemezsin herhalde dostum
Ahh pijama yerıne gecelık derlerse benımde halim o anneme dıyorm alalım bı gecelık kızım ne gerek var dıyo muhtemelen sezaryen olacak onun için gereksiz görüyo

Yazarken de düşünmüştüm inşallah başak birisi yoktur diye gerçekten sadece o kızla ilgili olabilir ama hiç anlaşamıyorduk tanıdığım da tek başak o olunca öyle bi şartlanma olmuş yoksa genele vurmak saçma onun farkındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…