Sağlıkla büyüsün bebiş Gözün Aydın hemencecik büyüyecek kilosunu toparlayacak inşallahKızlar Doğum yaptım Allah’ın izniyle bebeğim çok minik doğdu 2.200 ama çok şükür Yanımda duanıza yine de ihtiyacım var.
Ay benim de niye hazırlamıyorum acaba alışveriş de yaptım her şey evde aslındaDediğiniz gibi large alayım, eğer bedeni olmazsa xlarge ile değiştiririm. Hala geceliğim hastane çantam hazır değil. Süse püse hazırlık yaptım sadece...
Ya vallahi bilmiyorum başak saniyirdum bende
İnsalalh suyu çoğalır canım aramızda 4 gün var geçer ya bence terazi olur basaktan çıkar oBugün ilk defa nstye bağladılar beni de. Nst boyunca hareket etti bebiş, bir kere de 40 sancı çıktı ama hep düşüktü genelde 10-17 falan. Suyu biraz daha azalmış ama kritik değil daha, ekim annesi olmayacağım o belli oldu amasadece burç değişsin onu beklesin yeter
23 eylül tam değişim günüYa vallahi bilmiyorum başak saniyirdum bendeiki burç arasında kalmıştı kısmet terazi olsun var bir tane evde başak bakalım terazil balıkla basakla koçla ve kova ile nasıl anlatacak hayırlısı insalalh dayanır canım Rabb'im sağlık versin bebeğine
Kızım başak o beni çileden çıkartıyor ikinci başak istemiyorum23 eylül tam değişim günüben de burçları pek bilmiyorum ama sevmediğim birisi başak burcu o yüzden onu istemiyorum
Ama cinsiyetegöre degisiyor başak kız erkek aynı değil bence öyle olsaydı bilemiyorum oğlum başak olsa nasıl olurdu23 eylül tam değişim günüben de burçları pek bilmiyorum ama sevmediğim birisi başak burcu o yüzden onu istemiyorum
Benimki 30 haftada tersdi 35 gittiğimde dönmüştü. Bakalım yine takla atıp dönmezseSorma ya benim de bayadir baş geliş ama dönmez inşallah canımbenimkinin haftalardır sadece poposunun yeri değişiyor , bir sağa bir sola doğru oluyor
Ben kovitim öksürük ve koku alamama devam ediyor bugün 10. Gün test verdim bakalım sonuç ne çıkacakKızlar, kovid geçiren arkadaşlar vardı aranızda? Nasıl oldular acaba toparlanabildiler mi? Kendileri okuyorsa yazabilirlerse sevinirim.
Bende grip oldum, kemiklerim ağrıyor, keyfim yok...Dikkat edin sizlerde kendinize salgın var sanırım.
Zayıf bebekler daha çok kilo alır, daha güçlü olur der hep annem. Hiç üzülme canım minik olsun, kocaman bir savaşçı oKızlar her birinize teşekkür ederim Allah razı olsunnormal Doğum oldu Allah’ın izniyle çok minik ama Allah’a binlerce kez şükürler olsun sağlıklı şu an için sorun yok Gece kanamayla uyumuştum zaten 5 te sancı geldi hastaneye gelene kadar 4 cm açılma oldu peşine 6 Peşinr 8 sonra tam açılma. 9 da Doğuma girdim 9:40 ta geldi mucizem
Bir an önce doğsun istiyorum. Bana diyorlarki bekle kalabildiği kadar kalsın ama korkuyorum napayım. Kordon dolanır, ani bir şey olur diye. Göbek bağında tek damar var pimpirikliyim biraz. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım ...Sağol canım teşekkürler benimki de 38+6gunluk olucaj doğum yapjncadarsi başına inşallah sağ salim gelsin o günün
Ben aylardır gecelik bakıyorum. İlk kez sezaryen olacağım, önce pijamalara baktım, sonra meğer gecelik almam lazımmış ona döndüm. Aylardır bakıyorum, yok yakası kapalı olsun, boyu uzun olsun derken aaa kışlıklar çıktı sezaryenden çıkınca üşürmüşüm daha kalın bir gecelik bakayım diye diye bugüne geldim yarın bir şey olsa hastanenin önünde satılan geceliklerden alıp giydirecekler bana artık herhalde :))))Ay benim de niye hazırlamıyorum acaba alışveriş de yaptım her şey evde aslında
Çok geçmiş olsun inşallah bu hafta bütün sıkıntıların geçer. Çocukta büyüdüğü için ciğerlere baskı yapıyor haliyle, çok şükür kritik süreci atlatmışsın canım. Bende grip oldum ama kovit geçirsem düşünemiyorum. Gripte bile her yerim ağrıyor resmen.Ben kovitim öksürük ve koku alamama devam ediyor bugün 10. Gün test verdim bakalım sonuç ne çıkacak
Allah yardımcın olsun canım, çocukla daha zor oluyordur tabiKışlık bitane battaniye bir iki şapka daha alim dedim bide daha yazmam yapılmadı. Ev işleri okul işleri onlar kaldı
Benimki de öyleSorma ya benim de bayadir baş geliş ama dönmez inşallah canımbenimkinin haftalardır sadece poposunun yeri değişiyor , bir sağa bir sola doğru oluyor
Bizi terketmek yok, ona göreBugün ilk defa nstye bağladılar beni de. Nst boyunca hareket etti bebiş, bir kere de 40 sancı çıktı ama hep düşüktü genelde 10-17 falan. Suyu biraz daha azalmış ama kritik değil daha, ekim annesi olmayacağım o belli oldu amasadece burç değişsin onu beklesin yeter
Özelliklerini bile bilmiyorum burçların kız erkek farkı falan. Aslında ilgi alanım değil ama ünide oda arkadaşım başaktı ona benzemesin sadeceA
Ama cinsiyetegöre degisiyor başak kız erkek aynı değil bence öyle olsaydı bilemiyorum oğlum başak olsa nasıl olurdu
Bir an önce doğması isteği bende de var. Sabırsızlanıyorum ama sağlıklı olsunlar o yeter. Kan akışına zaten her kontrolde bakıyordur doktor da acil bir şey olduğunda söyler.Bir an önce doğsun istiyorum. Bana diyorlarki bekle kalabildiği kadar kalsın ama korkuyorum napayım. Kordon dolanır, ani bir şey olur diye. Göbek bağında tek damar var pimpirikliyim biraz. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım ...
Ben aylardır gecelik bakıyorum. İlk kez sezaryen olacağım, önce pijamalara baktım, sonra meğer gecelik almam lazımmış ona döndüm. Aylardır bakıyorum, yok yakası kapalı olsun, boyu uzun olsun derken aaa kışlıklar çıktı sezaryenden çıkınca üşürmüşüm daha kalın bir gecelik bakayım diye diye bugüne geldim yarın bir şey olsa hastanenin önünde satılan geceliklerden alıp giydirecekler bana artık herhalde :))))
Yok yaa zaten çok da aktif değilim ama gönlüm ekim annelerindeAllah yardımcın olsun canım, çocukla daha zor oluyordur tabi
Benimki de öylepopiş Bi sağda Bi solda, sallayıp duruyor hanımefendi bide elleriyle yanlardan dürtüp beni gıdıklıyor
Bizi terketmek yok, ona göre
Benim kız nstden önce roman havası oynuyordu resmen karnımda. Nstye bağlandım 40 yıldan uykuya yattı eşşek sıpası. Hemşire diyor ki uykucu bu
Çiçekli babaanne gecelikleri ile fotoğraflarda boy göstermek istemezsin herhalde dostumBir an önce doğsun istiyorum. Bana diyorlarki bekle kalabildiği kadar kalsın ama korkuyorum napayım. Kordon dolanır, ani bir şey olur diye. Göbek bağında tek damar var pimpirikliyim biraz. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım ...
Ben aylardır gecelik bakıyorum. İlk kez sezaryen olacağım, önce pijamalara baktım, sonra meğer gecelik almam lazımmış ona döndüm. Aylardır bakıyorum, yok yakası kapalı olsun, boyu uzun olsun derken aaa kışlıklar çıktı sezaryenden çıkınca üşürmüşüm daha kalın bir gecelik bakayım diye diye bugüne geldim yarın bir şey olsa hastanenin önünde satılan geceliklerden alıp giydirecekler bana artık herhalde :))))
Allah razı olsun balım.Hiç üzme kendini canım şükür yanında sağlıklı Allah'a şükür atlattım bu süreciinsalalh bol bol sütun olur bebeigne şifa olur bende sandım sezeryanla oldu sonuçta 36. Haftada oldu Rabb'im korusun bebeğini insalalh
Bugün ilk defa nstye bağladılar beni de. Nst boyunca hareket etti bebiş, bir kere de 40 sancı çıktı ama hep düşüktü genelde 10-17 falan. Suyu biraz daha azalmış ama kritik değil daha, ekim annesi olmayacağım o belli oldu amasadece burç değişsin onu beklesin yeter
Ahh pijama yerıne gecelık derlerse benımde halim oÇiçekli babaanne gecelikleri ile fotoğraflarda boy göstermek istemezsin herhalde dostum
Yazarken de düşünmüştüm inşallah başak birisi yoktur diyeA aaaa alındım bak
Kız ne gördün başaklardan çok iyiyizdir halbukisinerabbım gönlünüze göre versin inşaAllah terazı iyi mi ki bizim kesin terazi gibi görünüyo
Ahh pijama yerıne gecelık derlerse benımde halim oanneme dıyorm alalım bı gecelık kızım ne gerek var dıyo muhtemelen sezaryen olacak onun için gereksiz görüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?