2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Maşallah canım şükürler olsun çok fazla şancı çekmeden doğurmuşsun Darısı bizlere ınsaallah

Kızlar Doğum yaptım Allah’ın izniyle bebeğim çok minik doğdu 2.200 ama çok şükür Yanımda duanıza yine de ihtiyacım var.
Ay bekler dedik konuştuk gece burada minik dayanamadı geldi demek annesi sağlıklı olsun da gelsin varsın. Hemen toparlanır inşallah canım dualarımız bebişin ve seninle
Valla heyecan sardı bizi de böyle peş peşe doğuyorlar. Sizinkiler abi abla oldular bizimkilere

Ekim anneleri tek tek doğuruyor. Inşallah ben ekim annesi olurum ya ekim 11 normal benim doktor hiç öyle gözükmuyo dedi

Ekim bebekleri çok aceleci sanırım, git gide korkuyorum ben de.. Zaten erken doğum riskim de olduğu için 35.haftaya sağ salim gelsem diyorum şuan 33+2 'yiz.. Doktor 35 haftalık olursa kilosuda 2500 civarına yakın olursa küvöze koymayabiliriz dedi. Ben de dua ediyorum şu 12-13 gün sağ salim geçsin

Vslslhi bende bilmiyorum bir kocamı bilirim anlasamayiz o illa der ben ben sanırım başaklar kendini biraz akıllı sanat saflar ilgi beklerler herkesin gözü onlairn üstünde olsun beklerler anladım derdini her insan aynı degi lsende çürük olana denk gelmişsin canım kısmet

Ekim anneleri tek tek doğuruyor. Inşallah ben ekim annesi olurum ya ekim 11 normal benim doktor hiç öyle gözükmuyo dedi

Valla ben de kendimden korkuyorum kızlar 34+1im, 37 yi görmeyi isterim en azından diyorum ama bu bebeler hızlı baksanıza peş peşe 3 -4 güne doktora gideceğim bakalım ne diyecek. Sanki bebeğim içimde iyice büyüdü bu iki haftada korkuyorum normal mi ki, kaburga kemiklerim batıyor altıma da baskı yapıyor ve çok hareketli, darbeli matkap gibi çakıyor valla Smjj senin bebe benden 6 gün önde nasıl hissediyorsun ? Bizim ben 27 Ekim baba 28 Ekim bebe de 17 Ekim gözüküyor. Ekim ayı bence de güzel

Haklisin 33 olacam bende artik agirlasiyoruz sure azaldi

Bende anlamadim yorulmaktan oldu sanirim evet yolda artik durup yurumem lazim

İmsalah canım zamansu gibi geçer 4haftan var bende çok bekledim bu haftalara gelebilmek için şükür geldik sıra sende hayırlısı ile gelsin insalalh gönlüne göre de gecelik bulursun insalah ben zatekn kapaliyim alt üst pijama takımı aldım 4 gün kalacam hastanede bir kaç takım götürirum çıkış günü de normal kiyafle çıkarım

Ayy benim kocişte başak sağolsun her yaptıgı şeyden sonra neladar zekiyim ne kadar espiriliyim ben bunun daha iyisini yaparım gibi dialoğları var bende aslanım bilmem anlatabiildimmi :)

Valla canım bebenim bebek aynı bendede baskı falan yapiyodu taş gibi oluyodu yureyemiyorum bile gece N doktor muanede doğum kanalina inmiş dedi 37 gibi yaparsın dedi doğum bu ay sonu gelir insaallah sabırlı olur gelmez . Ama şu yonden dusunuyorum çokta beklerse kilo alir çok bu sefer sezeryan alır

Ayy benim kocişte başak sağolsun her yaptıgı şeyden sonra neladar zekiyim ne kadar espiriliyim ben bunun daha iyisini yaparım gibi dialoğları var bende aslanım bilmem anlatabiildimmi :)
Benim kız başak deli eder beni ben balık kocam kova balık kova anlaşmıoz inatciyiz ya ama seni anladım aslanlar herxaman krallarlar öz guvenliler asabi ağır zor tabi sizinki

Cok az kalmis cnm heycanlandim. Hayirlisiyla Allah kucagina almayi nasip etsin ins. Ismi de cok begendim
Kızlar Doğum yaptım Allah’ın izniyle bebeğim çok minik doğdu 2.200 ama çok şükür Yanımda duanıza yine de ihtiyacım var.
Gozun aydin cnm Allah anali babali buyutsun. Masalah bebegimize

Cok az kalmis cnm heycanlandim. Hayirlisiyla Allah kucagina almayi nasip etsin ins. Ismi de cok begendim

Gozun aydin cnm Allah anali babali buyutsun. Masalah bebegimize
Sağol canım bende çok heyecanlıyım ismi koyduk bakalım daha vaktimiz var değişiklik olur mu bilemem amin hayırlısi ile insalah sag salim kucağıma alirim

İnşallah canım 35+1 olduk bizde 10 gün sonra istediği zaman gelebilir dedi dr bizede bugun 38.haftaya randevu verdi
Az kalmış canım hadi bakalım hayırlısı ile 38 olunca ne olacsk normal mi sezeryanla mi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…