Maşallah canım şükürler olsun çok fazla şancı çekmeden doğurmuşsunKızlar her birinize teşekkür ederim Allah razı olsunnormal Doğum oldu Allah’ın izniyle çok minik ama Allah’a binlerce kez şükürler olsun sağlıklı şu an için sorun yok Gece kanamayla uyumuştum zaten 5 te sancı geldi hastaneye gelene kadar 4 cm açılma oldu peşine 6 Peşinr 8 sonra tam açılma. 9 da Doğuma girdim 9:40 ta geldi mucizem
Ay bekler dedik konuştuk gece burada minik dayanamadı geldi demek annesiKızlar Doğum yaptım Allah’ın izniyle bebeğim çok minik doğdu 2.200 ama çok şükür Yanımda duanıza yine de ihtiyacım var.
Ekim anneleri tek tek doğuruyor. Inşallah ben ekim annesi olurum ya ekim 11 normal benim doktor hiç öyle gözükmuyo dediAy bekler dedik konuştuk gece burada minik dayanamadı geldi demek annesisağlıklı olsun da gelsin varsın. Hemen toparlanır inşallah canım dualarımız bebişin ve seninle
Valla heyecan sardı bizi de böyle peş peşe doğuyorlar. Sizinkiler abi abla oldular bizimkilere
Vslslhi bende bilmiyorum bir kocamı bilirim anlasamayiz o illa der ben benÖzelliklerini bile bilmiyorum burçların kız erkek farkı falan. Aslında ilgi alanım değil ama ünide oda arkadaşım başaktı ona benzemesin sadece
Bir an önce doğması isteği bende de var. Sabırsızlanıyorum ama sağlıklı olsunlar o yeter. Kan akışına zaten her kontrolde bakıyordur doktor da acil bir şey olduğunda söyler.
Yok yaa zaten çok da aktif değilim ama gönlüm ekim annelerinde
Ekim anneleri tek tek doğuruyor. Inşallah ben ekim annesi olurum ya ekim 11 normal benim doktor hiç öyle gözükmuyo dedi
Valla ben de kendimden korkuyorum kızlar 34+1im, 37 yi görmeyi isterim en azından diyorum ama bu bebeler hızlı baksanıza peş peşeEkim bebekleri çok aceleci sanırım, git gide korkuyorum ben de.. Zaten erken doğum riskim de olduğu için 35.haftaya sağ salim gelsem diyorumşuan 33+2 'yiz.. Doktor 35 haftalık olursa kilosuda 2500 civarına yakın olursa küvöze koymayabiliriz dedi. Ben de dua ediyorum şu 12-13 gün sağ salim geçsin
Haklisin 33 olacam bende artik agirlasiyoruz sure azaldiCanim bende de oluyor o bu ara gecti gibi ama otururken kalkerken arabadan inerken yururken boyle kasik alt kismi gibi vajina dudaklari gibi ordaki o kemkk yapilari agriyor gibiydi. Doktora dedim ani hareket yapma artik dikkat etmelisin hizli yurume fln dedi pek onemsemedi beni
Hihihi kiz bunlar ne acaba yasuan istekli olduguna yuzde 1 milyon inandim
Kovboy pozisyonu nedir arkadas
Hayirli olsun canimbende dun 2 adet yarimsar santimlik kirmizi catlak gordum
Bende anlamadim yorulmaktan oldu sanirim evet yolda artik durup yurumem lazimCanım ben günde 1 er saatten 2 saat yol gidiyorum arabayla ama bir ağrı hissetmedim şimdiye dek. Ama 3 saat kesintisiz gelmen iyi olmamış, yürümen gerekirdi kesinlikle az da olsa ayağa kalkmaliydin. Ama 15 dkda falan nasıl öyle ağrı oldu ki acaba, evde de oturuyoruz sonuçta
İmsalah canım zamansu gibi geçer 4haftan var bende çok bekledim bu haftalara gelebilmek için şükür geldikBir an önce doğsun istiyorum. Bana diyorlarki bekle kalabildiği kadar kalsın ama korkuyorum napayım. Kordon dolanır, ani bir şey olur diye. Göbek bağında tek damar var pimpirikliyim biraz. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım ...
Ben aylardır gecelik bakıyorum. İlk kez sezaryen olacağım, önce pijamalara baktım, sonra meğer gecelik almam lazımmış ona döndüm. Aylardır bakıyorum, yok yakası kapalı olsun, boyu uzun olsun derken aaa kışlıklar çıktı sezaryenden çıkınca üşürmüşüm daha kalın bir gecelik bakayım diye diye bugüne geldim yarın bir şey olsa hastanenin önünde satılan geceliklerden alıp giydirecekler bana artık herhalde :))))
Evet sanirim bi de biraz iriyse daha cok olacaktir kendi tahminim şimdi iyiyim dinlenince azaldiAnladım canım teşekkür ederim
Normal canım bebeğin başı aşağıda ise baskılamaya başlıyordur uzun oturunca uykudan uyanınca gibi durumlarda bende de oluşuyor
Ayy benim kocişte başak sağolsun her yaptıgı şeyden sonra neladar zekiyim ne kadar espiriliyim ben bunun daha iyisini yaparım gibi dialoğları var bende aslanım bilmem anlatabiildimmi :)Vslslhi bende bilmiyorum bir kocamı bilirim anlasamayiz o illa der ben bensanırım başaklar kendini biraz akıllı sanat saflar ilgi beklerler herkesin gözü onlairn üstünde olsun beklerler anladım derdini her insan aynı degi lsende çürük olana denk gelmişsin canım kısmet
Valla canım bebenim bebek aynı bendede baskı falan yapiyodu taş gibi oluyodu yureyemiyorum bile gece N doktor muanede doğum kanalina inmiş dedi 37 gibi yaparsın dedi doğum bu ay sonu gelir insaallah sabırlı olur gelmez . Ama şu yonden dusunuyorum çokta beklerse kilo alir çok bu sefer sezeryan alırValla ben de kendimden korkuyorum kızlar 34+1im, 37 yi görmeyi isterim en azından diyorum ama bu bebeler hızlı baksanıza peş peşe3 -4 güne doktora gideceğim bakalım ne diyecek. Sanki bebeğim içimde iyice büyüdü bu iki haftada korkuyorum normal mi ki, kaburga kemiklerim batıyor altıma da baskı yapıyor ve çok hareketli, darbeli matkap gibi çakıyor valla Smjj senin bebe benden 6 gün önde nasıl hissediyorsun ? Bizim ben 27 Ekim baba 28 Ekim bebe de 17 Ekim gözüküyor. Ekim ayı bence de güzel
Ayyy kuzum hayırl uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallah miniiğinnKızlar Doğum yaptım Allah’ın izniyle bebeğim çok minik doğdu 2.200 ama çok şükür Yanımda duanıza yine de ihtiyacım var.
Canım gözün Aydın olsun Allah analı babalı büyütsün şükür sağ salim kavuştun minnoşunaKızlar Doğum yaptım Allah’ın izniyle bebeğim çok minik doğdu 2.200 ama çok şükür Yanımda duanıza yine de ihtiyacım var.
Benim kız başakAyy benim kocişte başak sağolsun her yaptıgı şeyden sonra neladar zekiyim ne kadar espiriliyim ben bunun daha iyisini yaparım gibi dialoğları var bende aslanım bilmem anlatabiildimmi :)
Cok az kalmis cnm heycanlandim. Hayirlisiyla Allah kucagina almayi nasip etsin ins. Ismi de cok begendimSlm kizlar şafak 14
Hayırlısı ile 23 Eylül de bebeğim geliyor
Daha birkaç gün öncesine kadar baş aşağıdaydi bugün ters durmuştu bebeğim iki uzman doktor iyice muane etti şükür sıkıntı yok sadece baş aşağı değildi zaten dün gece bellidi sağdan soldan aynı anda oynuyordu sonrada tekmeyi vajinaya atıyordu bende dedim düşündüm buna ne oldu bugece çok dönüyor oynuyor meğer çıkmış yuvadanama bugün belki baş aşağı olsaydı normal doğum diye konuşurduk sordum da normal olabilir mi qdiye hayır dediler o dönmez baş aşağı zaten obur gebelikte sezeryandi o yüzden zorlamadialr normal için
Hayırlısı bakalım bebeğim 3,300 Gr 49 cm di şükür sagliklidi sıkıntı yoktu doktor eliyle itti başını aşağıya götürmeye çalıştı bir taraftsn döndürmeye cslisti bebeğim sağ olsun hiç oynamadi hareket bile etmiyordu sanırım bunlarin hepsi ultrasonu görünce duruyorlar hareket etmiyorlar
Neyse bekledgim andı öğrendim tarihi 39. Haftada doğum yapacam .bebeğim 36+4 günlük gözüküyor 1 gün önde
İsim olarak da eşim şükür isim buldu adı Devrim olacak bebeğimin
Gozun aydin cnm Allah anali babali buyutsun. Masalah bebegimizeKızlar Doğum yaptım Allah’ın izniyle bebeğim çok minik doğdu 2.200 ama çok şükür Yanımda duanıza yine de ihtiyacım var.
Sağol canım bende çok heyecanlıyımCok az kalmis cnm heycanlandim. Hayirlisiyla Allah kucagina almayi nasip etsin ins. Ismi de cok begendim
Gozun aydin cnm Allah anali babali buyutsun. Masalah bebegimize
İnşallah canım 35+1 olduk bizde 10 gün sonra istediği zaman gelebilir dedi dr bizede bugun 38.haftaya randevu verdiSağol canım teşekkürlerdarısı başına inşallah
Az kalmış canımİnşallah canım 35+1 olduk bizde 10 gün sonra istediği zaman gelebilir dedi dr bizede bugun 38.haftaya randevu verdi
İnşallah ya Normal görünüyor şu an canım baş aşağıda son anda ters dönmezseAz kalmış canımhadi bakalım hayırlısı ile 38 olunca ne olacsk normal mi sezeryanla mi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?