2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
İnşallah ya Normal görünüyor şu an canım baş aşağıda son anda ters dönmezse
Bende merak ediyorum ya bu ters dönenler hiç mi baş aşağı dönmüyor yani beklesek normali dönmez mi zaten benimki yine ihtimale değişmez de ilki sezeryan diye insaln merak ediyor yine bakalım ameliyat a iki gün kala kan idrar testi anestezi seçimi yaparım o zamana öğrenirim pozisyon u bu
Rabb'im insalah gönlüne göre verir canım

İnşallah canım 35+1 olduk bizde 10 gün sonra istediği zaman gelebilir dedi dr bizede bugun 38.haftaya randevu verdi
Çok geç randevu vermiş canım. Benim doktor 10 gün sonra Ya verdi. Gelişimi nasılmış peki devletteki doktorla aynımi dedi

Valla canım bol su vede yürüyüş yaparsan değişir demişti doktor bana

İnşallah bekler canım 37 yi doldursa yeter. Bakalım bana ne diyecek ne zaman gitmiştin kaç haftalıkken ?

Kızlar bende kararsızım 2 sinovac olmuştum 3 ay dolmak üzere tekrar sinovac mı olsam diyorum biontech ten korkuyorum ilaç alerjim de var

Valla canım bol su vede yürüyüş yaparsan değişir demişti doktor bana
Himm hiç bilmiyorum valalhi bugün de deidm idrarm kokuyor sadece bol su iç dedi karnımın içi sarmış bebek için zormuş dönüş yapmak nirmalu doğum anladığım kadarı ile öyle dedi

Sağol canım bende çok heyecanlıyım ismi koyduk bakalım daha vaktimiz var değişiklik olur mu bilemem amin hayırlısi ile insalah sag salim kucağıma alirim
Amin cnm ins gorucez o gunleri de yazcaz burda ins
Kızlar bende kararsızım 2 sinovac olmuştum 3 ay dolmak üzere tekrar sinovac mı olsam diyorum biontech ten korkuyorum ilaç alerjim de var
Alerjin varsa sinovac ol kesnlikle. 3 doz sinovacin koruyuculuk orani baya yuksekmis fahrettin koca aciklamisti. Bizim ailede de kronik sle hastaligi oldugu icin annem babam 3 doz sinovac oldular. Karar senin tabiki bol bol antikor olsun ins

Doğumlar olmuşş sağlıkla sıhatle büyütün inşallah bebeklerinizi kızlar darısı vakti gelen herkesin başına çok şükür az kaldı :) kovid geçiren arkadaşlara çok geçmiş olsun şu süreçleri hayırlısı ile atlatırız inşallah (

Sözde 6 gün öncede benim bebek baş asagidi baskı yaoiyirdu az kalmış kanala girmesine ama döner dedi o dediği gibi döndü de bende beklemiyordum hiç hergun vsjinam ağrıyordu dün gece baya ugrasti döndü çıktı ordan bakakim bugün oraya tekrar girermi hep yukarda suan oynuyoyr sağa sola vuruyor döner bence ya bu yerinde duramaz iki dk

Banada geç geldi biraz canım her şey yolunda dedi kilosu abartılacak kadar büyük ve normal doğuma engel değil dedi
Çok geç randevu vermiş canım. Benim doktor 10 gün sonra Ya verdi. Gelişimi nasılmış peki devletteki doktorla aynımi dedi

Merhaba sızınde agrınız yada kanamanız oldu mu ??

Tecrubeli anneler beni bir aydinlatirmisiniz ?

Dogum oldu diyelim sizi odaya cikartiyorlar.
Ameliyat onlugu ile mi cikartiliyor.
Yoksa giderken camasir gecelik depend mi goturuyoruz.
Hadi ameliyat onlugu ile cikartiyorlar diyelim. Alt kisim nasil oluyor ?

Bizim hastane işlerimlerin bitince odana alıyoruz orda giyiniyorsun dedi

Seninki istisna bence canım . Tabiki elbette dönebilir ama normalde o haftadan sonra dönmesi beklenmiyor. Doktor da döner dediğine göre belki o anki pozisyonunda döneceğine dair bir işaret vermiştir

Doktorun dediğiyle aynimi. Valla canım 3650 kilo dogurmak bile zordu benim
Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama 3-3.5 arası doğsa yeter diyorum ben tabiki hepsi sağlıklı olsun önemli olan o ama doğunca da alıyorlar neticede ya.

Beni doğumdan sonra üstümdeki önlükle odaya çıkarmışlardı, tekerlekli sandalye ile daha sonra oda da giyinmiştim ayağa kalkıp gezineceğim zaman

Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama 3-3.5 arası doğsa yeter diyorum ben tabiki hepsi sağlıklı olsun önemli olan o ama doğunca da alıyorlar neticede ya.
Banada en iyi 3300 geliyo daha rahat olur gerçketen doğduklarında aliyolar . Kilolu olunca kesi atiyolar

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…