Bende merak ediyorum ya bu ters dönenler hiç mi baş aşağı dönmüyor yani beklesek normali dönmez mi zaten benimki yine ihtimale değişmez de ilki sezeryan diye insaln merak ediyor yine bakalım ameliyat a iki gün kala kan idrar testi anestezi seçimi yaparım o zamana öğrenirim pozisyon u buİnşallah ya Normal görünüyor şu an canım baş aşağıda son anda ters dönmezse
Çok geç randevu vermiş canım. Benim doktor 10 gün sonra Ya verdi. Gelişimi nasılmış peki devletteki doktorla aynımi dediİnşallah canım 35+1 olduk bizde 10 gün sonra istediği zaman gelebilir dedi dr bizede bugun 38.haftaya randevu verdi
Valla canım bol su vede yürüyüş yaparsan değişir demişti doktor banaBende merak ediyorum ya bu ters dönenler hiç mi baş aşağı dönmüyor yani beklesek normali dönmez mi zaten benimki yine ihtimale değişmez de ilki sezeryan diye insaln merak ediyor yine bakalım ameliyat a iki gün kala kan idrar testi anestezi seçimi yaparım o zamana öğrenirim pozisyon u bu
Rabb'im insalah gönlüne göre verir canım
İnşallah bekler canım 37 yi doldursa yeter. Bakalım bana ne diyecek ne zaman gitmiştin kaç haftalıkken ?Valla canım bebenim bebek aynı bendede baskı falan yapiyodu taş gibi oluyodu yureyemiyorum bile gece N doktor muanede doğum kanalina inmiş dedi 37 gibi yaparsın dedi doğum bu ay sonu gelir insaallah sabırlı olur gelmez . Ama şu yonden dusunuyorum çokta beklerse kilo alir çok bu sefer sezeryan alır
Himm hiç bilmiyorum valalhi bugün de deidm idrarm kokuyor sadece bol su iç dediValla canım bol su vede yürüyüş yaparsan değişir demişti doktor bana
34+4 gittim canım cuma günü gece N hafta . Insaallah vallaİnşallah bekler canım 37 yi doldursa yeter. Bakalım bana ne diyecek ne zaman gitmiştin kaç haftalıkken ?
Amin cnm insSağol canım bende çok heyecanlıyımismi koyduk bakalım daha vaktimiz var değişiklik olur mu bilemem amin hayırlısi ile insalah sag salim kucağıma alirim
Alerjin varsa sinovac ol kesnlikle. 3 doz sinovacin koruyuculuk orani baya yuksekmis fahrettin koca aciklamisti. Bizim ailede de kronik sle hastaligi oldugu icin annem babam 3 doz sinovac oldular. Karar senin tabiki bol bol antikor olsun insKızlar bende kararsızım 2 sinovac olmuştum 3 ay dolmak üzere tekrar sinovac mı olsam diyorum biontech ten korkuyorum ilaç alerjim de var
Sözde 6 gün öncede benim bebek baş asagidi baskı yaoiyirdu az kalmış kanala girmesine ama döner dedi o dediği gibi döndü deValla canım bebenim bebek aynı bendede baskı falan yapiyodu taş gibi oluyodu yureyemiyorum bile gece N doktor muanede doğum kanalina inmiş dedi 37 gibi yaparsın dedi doğum bu ay sonu gelir insaallah sabırlı olur gelmez . Ama şu yonden dusunuyorum çokta beklerse kilo alir çok bu sefer sezeryan alır
Çok geç randevu vermiş canım. Benim doktor 10 gün sonra Ya verdi. Gelişimi nasılmış peki devletteki doktorla aynımi dedi
Merhaba sızınde agrınız yada kanamanız oldu mu ??Okumamakta fayda var. Benim de previaydı yukarı çıktı çok şükür. Senin dediğin pırlantanın yapışma durumu. Her previa yapışacak diye bir durum yok düşük ihtimal ama tehlikeli. Geçen kontrolde bana da dedi doktorum previa olunca sezeryanda bizi zorluyor diye. Sağlıkla doğsunlar da doğum şekli hiç önemli değil bence. Amaç bebeği sağlıkla dünyaya getirmek. Bazen çevre baskısı falan amaçtan şaşıyor insan. Uyuz oluyorum şu normal mi sezeryan mı olayına. Tek gerçek var sağlık mı? Sorulacak tek soru bu olmalı.
Doktorun dediğiyle aynimi. Valla canım 3650 kilo dogurmak bile zordu benimBanada geç geldi biraz canım her şey yolunda dedi kilosu abartılacak kadar büyük ve normal doğuma engel değil dedi
Bizim hastane işlerimlerin bitince odana alıyoruz orda giyiniyorsun dediTecrubeli anneler beni bir aydinlatirmisiniz ?
Dogum oldu diyelim sizi odaya cikartiyorlar.
Ameliyat onlugu ile mi cikartiliyor.
Yoksa giderken camasir gecelik depend mi goturuyoruz.
Hadi ameliyat onlugu ile cikartiyorlar diyelim. Alt kisim nasil oluyor ?
Seninki istisna bence canım . Tabiki elbette dönebilir ama normalde o haftadan sonra dönmesi beklenmiyor. Doktor da döner dediğine göre belki o anki pozisyonunda döneceğine dair bir işaret vermiştirSözde 6 gün öncede benim bebek baş asagidi baskı yaoiyirdu az kalmış kanala girmesine ama döner dedi o dediği gibi döndü debende beklemiyordum hiç hergun vsjinam ağrıyordu dün gece baya ugrasti döndü çıktı ordan bakakim bugün oraya tekrar girermi hep yukarda suan oynuyoyr sağa sola vuruyor döner bence ya bu yerinde duramaz iki dk
Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama 3-3.5 arası doğsa yeter diyorum benDoktorun dediğiyle aynimi. Valla canım 3650 kilo dogurmak bile zordu benim
Beni doğumdan sonra üstümdeki önlükle odaya çıkarmışlardı, tekerlekli sandalye ile daha sonra oda da giyinmiştim ayağa kalkıp gezineceğim zamanTecrubeli anneler beni bir aydinlatirmisiniz ?
Dogum oldu diyelim sizi odaya cikartiyorlar.
Ameliyat onlugu ile mi cikartiliyor.
Yoksa giderken camasir gecelik depend mi goturuyoruz.
Hadi ameliyat onlugu ile cikartiyorlar diyelim. Alt kisim nasil oluyor ?
Banada en iyi 3300 geliyo daha rahat olur gerçketen doğduklarında aliyolar . Kilolu olunca kesi atiyolarYanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama 3-3.5 arası doğsa yeter diyorum bentabiki hepsi sağlıklı olsun önemli olan o ama doğunca da alıyorlar neticede ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?