2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Seninki istisna bence canım . Tabiki elbette dönebilir ama normalde o haftadan sonra dönmesi beklenmiyor. Doktor da döner dediğine göre belki o anki pozisyonunda döneceğine dair bir işaret vermiştir
Benimkide şuan 3 kilo 35 haftamdayim insAllah benimkide dönmez

Reactions: The
Kızlar Allah kovid olanların yardımcısı olsun gerçekten.

Havalar soğumaya başladı. Eşim camı kapatalım dediği halde sıcak diye kapatmıyordum geceleri. Grip olmuşum. burnum sızlıyor, akıyor, vücudum ağrıyor baştan ayağa. Nane limon kaynatıcam iyi gelir inşallah

Geçmiş olsun canım
Ilerletmeden hemen çaresine bak ya

Anım geçmiş olsun geçen hafta bende soğuk almıştım camlar açık olunca .
Ben ılıksu limon yaptım iyi geldi .Aklımda bulunsun denemek istersen canım

Kızlar suyunuz gelince nasıl anladınız/anlıyorsunuz?

Az önce tuvalete girdim çıktım, iç çamaşırımı değiştirdim. Pilates topuyla egzersizlerimi yaptım. Kalktığım da çamaşırımda ıslaklık hissettim. Tuvaletten yeni çıkmıştım. Topla egzersiz yaparken farketmeden idrar kaçırmış olabilir miyim? yoksa çamaşırımı ıslatan şey su muydu acaba? Bayağı pijamanın arası da ıslanmış. İdrar gibi de kokmuyor sanki.

Canım terlemiş olabilir misin

şeffaf azar azar sıvı gelmişti benim nişandanı sonra canım ama sancıyla eşlik ediyordu. Sanmiyorum bebeğin suyu olcagina

Ben de aynı öyleydim iki hafta önce. Sürekli sıcak su içtim canım. İçine limon, bal, karabiber kattım. Nane limon da içtim günde iki defa. Normal su içerken bile sıcak su da içtim ara ara ve üç günde tamamen atlattım. Öneririm bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…