Aynen benimde oyleydiBeni doğumdan sonra üstümdeki önlükle odaya çıkarmışlardı, tekerlekli sandalye ile daha sonra oda da giyinmiştim ayağa kalkıp gezineceğim zaman
Benimkide şuan 3 kilo 35 haftamdayim insAllah benimkide dönmezSeninki istisna bence canım . Tabiki elbette dönebilir ama normalde o haftadan sonra dönmesi beklenmiyor. Doktor da döner dediğine göre belki o anki pozisyonunda döneceğine dair bir işaret vermiştir
Geçmiş olsun canımKızlar Allah kovid olanların yardımcısı olsun gerçekten.
Havalar soğumaya başladı. Eşim camı kapatalım dediği halde sıcak diye kapatmıyordum geceleri. Grip olmuşum.burnum sızlıyor, akıyor, vücudum ağrıyor baştan ayağa. Nane limon kaynatıcam iyi gelir inşallah
Anım geçmiş olsun geçen hafta bende soğuk almıştım camlar açık olunca .Kızlar Allah kovid olanların yardımcısı olsun gerçekten.
Havalar soğumaya başladı. Eşim camı kapatalım dediği halde sıcak diye kapatmıyordum geceleri. Grip olmuşum.burnum sızlıyor, akıyor, vücudum ağrıyor baştan ayağa. Nane limon kaynatıcam iyi gelir inşallah
Nane limon içicem canım, faydası olur inşallah.Geçmiş olsun canım
Ilerletmeden hemen çaresine bak ya
Su içiyorum sürekli, ılık yapıp limon da atayım canım o zaman. Çok teşekkür ederimAnım geçmiş olsun geçen hafta bende soğuk almıştım camlar açık olunca .
Ben ılıksu limon yaptım iyi geldi .Aklımda bulunsun denemek istersen canım
Olur tabi sicak tarhana çorbası falan iç. Son haftalar valla dikkat etmek kovid suphesiyle bile doğuma almazlar özeller dikkat etmek lazımNane limon içicem canım, faydası olur inşallah.
Insaallah canımGünaydın doktora geldim inşallah güzel haberler olur
Canım terlemiş olabilir misinKızlar suyunuz gelince nasıl anladınız/anlıyorsunuz?
Az önce tuvalete girdim çıktım, iç çamaşırımı değiştirdim. Pilates topuyla egzersizlerimi yaptım. Kalktığım da çamaşırımda ıslaklık hissettim. Tuvaletten yeni çıkmıştım. Topla egzersiz yaparken farketmeden idrar kaçırmış olabilir miyim?yoksa çamaşırımı ıslatan şey su muydu acaba? Bayağı pijamanın arası da ıslanmış. İdrar gibi de kokmuyor sanki.
Hava soğudu canım, üşüyorum aksine. Üşümüşken terlemiş olabilir miyim bilmiyorum ki.Canım terlemiş olabilir misin
Egzersiz yapmışsın ya belki terlemişsindir ama tabi bende tam bilmiyorum bu su olayınıHava soğudu canım, üşüyorum aksine. Üşümüşken terlemiş olabilir miyim bilmiyorum ki.
şeffaf azar azar sıvı gelmişti benim nişandanı sonra canım ama sancıyla eşlik ediyordu. Sanmiyorum bebeğin suyu olcaginaKızlar suyunuz gelince nasıl anladınız/anlıyorsunuz?
Az önce tuvalete girdim çıktım, iç çamaşırımı değiştirdim. Pilates topuyla egzersizlerimi yaptım. Kalktığım da çamaşırımda ıslaklık hissettim. Tuvaletten yeni çıkmıştım. Topla egzersiz yaparken farketmeden idrar kaçırmış olabilir miyim?yoksa çamaşırımı ıslatan şey su muydu acaba? Bayağı pijamanın arası da ıslanmış. İdrar gibi de kokmuyor sanki.
Donmez inşallah canımBenimkide şuan 3 kilo 35 haftamdayim insAllah benimkide dönmez
Ben de aynı öyleydim iki hafta önce. Sürekli sıcak su içtim canım. İçine limon, bal, karabiber kattım. Nane limon da içtim günde iki defa. Normal su içerken bile sıcak su da içtim ara ara ve üç günde tamamen atlattım. Öneririm bunlarıKızlar Allah kovid olanların yardımcısı olsun gerçekten.
Benim malesef enfeksiyondan dolayı akıntım çok sıvı oluyor. Sürekli iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorum. Belki sıvı bir akintidir canım endişe etmeHeralde terledim kızlar bilemedim ya. Kesildi şuan bakalım, akıntıydı belki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?