- 15 Aralık 2020
- 382
- 430
- 23
- 31
Canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok sevindim. Kolayda olmuş sanki maşallah. Darısı biz bekleyenlerin başına vakitlice inşallahKızlar Doğum yaptım Allah’ın izniyle bebeğim çok minik doğdu 2.200 ama çok şükür Yanımda duanıza yine de ihtiyacım var.
Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum zaten bizim mevzu biraz farklı canim. Tek arter var göbek bağında normalde 2 damarlı olurlarmis. Böyle olması beyninde, bağırsak veya kalbinde soruna isaretmis fakat çok şükür hicbirseyimiz yok ama göbek bağı zayıf oluyor tabi tek damar olunca. Kordon dolanır çocuğa birşey olur diye korkuyorum. Ani bebek ölümleri de bundan olabiliyormuş. Amma bir çok bebeğinde sağlıkla doğduğu bir problem olmadığı söyleniyor. Allah korusun rabbim nefes vermişse elbette kucağımıza sağlıkla almayı nasip ederÖzelliklerini bile bilmiyorum burçların kız erkek farkı falan. Aslında ilgi alanım değil ama ünide oda arkadaşım başaktı ona benzemesin sadece
Bir an önce doğması isteği bende de var. Sabırsızlanıyorum ama sağlıklı olsunlar o yeter. Kan akışına zaten her kontrolde bakıyordur doktor da acil bir şey olduğunda söyler.
Yok yaa zaten çok da aktif değilim ama gönlüm ekim annelerinde
Çiçekli babaanne gecelikleri ile fotoğraflarda boy göstermek istemezsin herhalde dostum
Bende kapalıyim canimİmsalah canım zamansu gibi geçer 4haftan var bende çok bekledim bu haftalara gelebilmek için şükür geldiksıra sende hayırlısı ile gelsin insalalh gönlüne göre de gecelik bulursun insalah ben zatekn kapaliyim alt üst pijama takımı aldım 4 gün kalacam hastanede bir kaç takım götürirum çıkış günü de normal kiyafle çıkarım
Canım furkan kayabaşoğlunun her dogum bir hıkaye kitabında su gelmesi ile ilgili bi bölüm okumustum o kısmı ataym inş faydası olurKızlar suyunuz gelince nasıl anladınız/anlıyorsunuz?
Az önce tuvalete girdim çıktım, iç çamaşırımı değiştirdim. Pilates topuyla egzersizlerimi yaptım. Kalktığım da çamaşırımda ıslaklık hissettim. Tuvaletten yeni çıkmıştım. Topla egzersiz yaparken farketmeden idrar kaçırmış olabilir miyim?yoksa çamaşırımı ıslatan şey su muydu acaba? Bayağı pijamanın arası da ıslanmış. İdrar gibi de kokmuyor sanki.
Canım benimde 3650 doğmuştu doğumda hiç zorlanmamıştım inşallah bu da zorlamaz gerçi erken bekleniyor daha 2.5 kilo ancak olur bu haftaDoktorun dediğiyle aynimi. Valla canım 3650 kilo dogurmak bile zordu benim
Kesi atmışlardır ama . Bende de kesi oldu insAllah bu sefer olmaz böyle bi durumCanım benimde 3650 doğmuştu doğumda hiç zorlanmamıştım inşallah bu da zorlamaz gerçi erken bekleniyor daha 2.5 kilo ancak olur bu hafta
Inşallah herşey yolundadirKızlar bende doktor kontrolüne geldim, nst istemişti geçen randevuda, muayeneye girmeden yarım saat önce gel nst çekilsin demişti ona girdim çıktım şimdi muayeneyi bekliyorum, en son ağustosun 17’sinde görmüştüm minnağı bakalım nasıl
Büyük ihtimal öyle sıvı bir akıntıydı canım. Belki de idrar torbası tam boşalmadı. Topun üstünde hoplayıp zıpladıkça aktı o da belki deBenim malesef enfeksiyondan dolayı akıntım çok sıvı oluyor. Sürekli iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorum. Belki sıvı bir akintidir canım endişe etme
Canım benim görümcemin 2.çocuğu da tek arter varmış kordonda. Hem normal doğurmuş, hemde sapasağlam çocuğu. Takip altındaymışsın zaten endişe etmeKan sulandırıcı iğne kullanıyorum zaten bizim mevzu biraz farklı canim. Tek arter var göbek bağında normalde 2 damarlı olurlarmis. Böyle olması beyninde, bağırsak veya kalbinde soruna isaretmis fakat çok şükür hicbirseyimiz yok ama göbek bağı zayıf oluyor tabi tek damar olunca. Kordon dolanır çocuğa birşey olur diye korkuyorum. Ani bebek ölümleri de bundan olabiliyormuş. Amma bir çok bebeğinde sağlıkla doğduğu bir problem olmadığı söyleniyor. Allah korusun rabbim nefes vermişse elbette kucağımıza sağlıkla almayı nasip eder
İş oraya doğru gidiyor. Yemin ederim ağlarım öyle birşey olursa annemi eminonune yollarım kesin gecelik bakacağım derken uykusuz kaldığım gecelere ağlarım...
Bende kapalıyim canimSezeryanda gecelik alın diyorlar. Sen neden 4 gün kalacaksın?
Çok teşekkür ederim canımCanım furkan kayabaşoğlunun her dogum bir hıkaye kitabında su gelmesi ile ilgili bi bölüm okumustum o kısmı ataym inş faydası olur
Valla tepeden tırnağa her yerim ağrıyor. Sinüzitim de var, ekstra zor oluyorKedilervekitaplar çok geçmiş olsun canım bende aynıyım ise gidemedim bugün. Sinüslerim dolu, burnum şakır şakır akıyor, basım catliyor, kemiklerim ağrıyor. Sadece parol içiyorum yatıyorum ama şimdi annemi ikna ettim eminonune gitmek için hazır ikna olmuşken hasta hasta gidip gecelik falan alacağım. Grip olanlar neler ictiyse yazabilir mi? Nane, limon, ılık su, başka neler yaptınız?
Bu arada o sıvıdan gebeliğim sırasında bende de olmuştu. Anlamsız bir sıvı gelmişti. Birşey yoktur merak etme hareketlerini takip et bebeğin, iki saatte bir hareket ederse sorun yoktur inşallah
Çok şükür devamı gelmedi canım. Ya normal sıvı akıntıydı, ya da topun üstünde zıplarken farketmeden idrar torbasında kalan idrarı kaçırdım bilemiyorum.Kedilervekitaplar canım sadece devamlılığını kontrol et azar azar nasıl olur bilmiyorum ama bir anda olsa anlarsın anlamamak mümkün değil
Güzel haberler getir inşallah canımKızlar bende doktor kontrolüne geldim, nst istemişti geçen randevuda, muayeneye girmeden yarım saat önce gel nst çekilsin demişti ona girdim çıktım şimdi muayeneyi bekliyorum, en son ağustosun 17’sinde görmüştüm minnağı bakalım nasıl
Büyük ihtimal öyle sıvı bir akıntıydı canım. Belki de idrar torbası tam boşalmadı. Topun üstünde hoplayıp zıpladıkça aktı o da belki de
Canım benim görümcemin 2.çocuğu da tek arter varmış kordonda. Hem normal doğurmuş, hemde sapasağlam çocuğu. Takip altındaymışsın zaten endişe etme
Çok teşekkür ederim canımbüyük ihtimal sıvı akıntıydı, devamı gelmedi şükür
Valla tepeden tırnağa her yerim ağrıyor. Sinüzitim de var, ekstra zor oluyorsıcak nane limon içtim, faydası olur inşallah. Hiç kullanmadım parol bu zamana kadar hamileyken. Normal zamanda bana asla etki etmiyor, hamilelikte faydası olur mu bilemedim. Çok dayanamazsam içerim belki bir tane
Çok şükür devamı gelmedi canım. Ya normal sıvı akıntıydı, ya da topun üstünde zıplarken farketmeden idrar torbasında kalan idrarı kaçırdım bilemiyorum.
Bende de idrar yolu enfeksiyonu var canım. Belki de ondan kaynaklı bilemiyorum. En son monurol şase yazdım aile hekimi ama bıktım artık alıp içmek istemedim bile, hiç fayda etmiyor, geçmiyor çünkü.Çok sıvı akıntı bende de oluyor.
Su gibi geliyor.
Mantardan sonra oldu ben de ama.
Hareket ettikçe artıyor.
Attılar mı bilmiyorum hiç hissetmedim bir şey dikişim çok çok azdı ama herkeste aynı olmazKesi atmışlardır ama . Bende de kesi oldu insAllah bu sefer olmaz böyle bi durum
InşAllah canım yaAttılar mı bilmiyorum hiç hissetmedim bir şey dikişim çok çok azdı ama herkeste aynı olmaz
İkincide atacaklarını sanmıyorum
Çok şükür herşey yolunda dedi haftası ile uyumlu dedi, kontroller artık haftalık olacak haftaya çarşamba bir dahaki kontrol, nst’de sancı çıkmadı, hareketler, kalp atışı iyi çıktı çok şükür Rabbime, 2 kilo 958 gr, 43 cm olmuş küçük hanımInşallah herşey yolundadir
Çok şükür canım herşey yolundaymış, haftasıyla uyumlu boyu kilosu dedi, nst’de sancı filan çıkmadı 2,958 gr olmuş 43cm, artık haftalık kontrollere başlattıGüzel haberler getir inşallah canım
Gelişimi için nasıl dedi canım normal doğum zorlarmi benimkide 2950 dahada alırsa zor dediÇok şükür herşey yolunda dedi haftası ile uyumlu dedi, kontroller artık haftalık olacak haftaya çarşamba bir dahaki kontrol, nst’de sancı çıkmadı, hareketler, kalp atışı iyi çıktı çok şükür Rabbime, 2 kilo 958 gr, 43 cm olmuş küçük hanım
Bende de idrar yolu enfeksiyonu var canım. Belki de ondan kaynaklı bilemiyorum. En son monurol şase yazdım aile hekimi ama bıktım artık alıp içmek istemedim bile, hiç fayda etmiyor, geçmiyor çünkü.
Gelişimi için nasıl dedi canım normal doğum zorlarmi benimkide 2950 dahada alırsa zor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?