2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ya öylemi diyosun canım ya valla ilk gebelikte hiç böyle takmadım kafaya . Ama doktor her gittiğimde yediklerine dikkat et fazla yemek bebek kilo almasın zorlanma diyip duruyo doğumda . Pazartesi birdaha kontrol var bakalım ne kadar olcak 36 hafta olcam o zman . Zaten 37 38 haftalarda doğum başlar muhtemelen dedi sanırsam çatı muanesi doğumu tetikliyor ondan öyle söyledi

Canım Almanya'da 4 gün kalınıyor bugün doktorumla konuştum bana dedi depend i pedi bebek maması bebek bezini bebek kıyafetLerini hepsini hastane veriyot kullanıcam sonra kullandiklarimi onlar alır tekrar kaynatıp yıkar başka bebeklere kullandirtirlar ,hastaneden çıkınca bebeğime kendi aldigim elbiseleri giydircem buranın sistemi de güzel belesten depend külotlu bez kullanıcam oğlum ıslak mendil bebek bezlerini kullanacak gerekirse hazır mama da vericjler çıkışım yapılınca bebeğimin bir takım kiyafetini battaniyesini goturcrm kullanıcam , sezeryrn 4 gündür normal doğum 2 gunmus , koronadan dolayı eşim sadece ameliyat günü gelecek odada bekleyecek ben çıkana kadar hergun 1 saat izini olacak yaninma gelmek için bende 4 günlük sadece kendime kıyafet pijama takımı iç çamaşır götürürm telefonum sarzini terlik götürürüm bir tskim bebeğin elbisessiNi battaniyesini pusetini götürürüm Allah'tan yüküm fazla olmayacak biberonu emziği pompami göğüs pedi mi de götürürüm benim için de iyi olur 4 gün kalmak toparlanirim kararsızım narkoz konusunda

Sizce kizlar belden aşağı mi epidural mu olsun yoksa tüm vücut yatayım mi nazkozda
Korkuyorum epidural yapmaktan zaten belim hassas çok ağrıyor birde iğneyi ordan vurarsam kalıcı ağrı yapar mı kaç gün ağrır bilmiyorum .doktorum da onu öneriyor bebek için iyi olur dio bense hem hissetmeden yasayacsklarimdan korkuyorum hemde sonrası kaç gün ağrı yapar ondan korkuyorum en iyisi tamamen genel anestezi alayım yatıp kalkayim

Sizce epidural kötü mü yapan var mı hiç aranizda

Şöyle ki annem son kardeşimi doğurduğumda biz de üniversitede idik o yüzden çok net hatırlıyorum. 35.hafta idi yanılmıyorsam 3000 gr. doğdu. Annem o dönem ortalama haftalık 200 gram alır son ay demişti. Ki bir önceki kardeşimi de 4500 gr ile doğurmuştu hem de evde. Bence panik yapmamalıyız. Bir şekilde vücudumuz o kadar esneyebiliyor ki alıyorlar kiloyu. Pozisyonu sıkıntılı olursa da yapacak bir şey yok tabiki. Bu arada kendim diyorum da ben de baya panik bir insanım. Covid oldum gidemedim doktora ne kadar oldu kilosu bilemiyorum. Baştan beri boyu kilosu hep önde gidiyordu yavruşumun.

Bende de idrar yolu enfeksiyonu var canım. Belki de ondan kaynaklı bilemiyorum. En son monurol şase yazdım aile hekimi ama bıktım artık alıp içmek istemedim bile, hiç fayda etmiyor, geçmiyor çünkü.
Canım bEnde okudum mesajını yazmak istedim için rahat olsun diye çok normal bende yaşıyorum neyden bilmiyorum ama enfeksiyon yada mantardan düşünüyorum.bende böyle afedersin akıntı şu gibi birden akıyor sırıll siklâm oluyor insan bazen çok bazen az oluyor bendede de ama genelde var su gibi korkma o su degildir

Kızlaar biz de bugün doktor kontrolünden geldik, 2300 gr 45 cm olmuş, nst de sancı falan çıkmadı çok şükür normal doğum için bi sorun yok gibi görünüyo ama çatı muayenesini yaptıktan sonra karar vericez dedi 20 gün sonra çağırdı sonra haftada bir olucakmış kontroller

Çok şükür tekrarlanmadı canım, kesildi şükür. Büyük ihtimal enfeksiyondan.

Yok canım doktor yolculuğa izin vermedi, bende nstde sancı çıktı dedim üstüne birde o yüzden gitmiyoruz, kendi evimde yapacağım doğumu şükür ki. Ne kadar doğru bir karar verdiğimi de anlıyorum şükürler olsun arıyor bu gün kv. Grip oldum, hastayım diyorum. Kayınbabam küstüler de ondan mı gelmiyorlar diyormuş sözde, bana onu anlatıyor.
Şükür ki devamı gelmedi canım, dediğin gibi büyük ihtimalle

Inşallah seninde herşey yolundadır

Doğumun arasına nişanı sıkıştırmaları saçma idi zaten. İyi olmuş, en azından kaygılarından kurtuldun kendi evin kendi banyo kendi eşyaların gibisi var mı?

Seninki istisna bence canım . Tabiki elbette dönebilir ama normalde o haftadan sonra dönmesi beklenmiyor. Doktor da döner dediğine göre belki o anki pozisyonunda döneceğine dair bir işaret vermiştir
Bilmiyorum canım 1 hafta önce baş asagidi çok baskı yapiyordu vajinaya bende deidm dogurmam demi yok dedi o döner dedi , 1 hafta içinde ne yaptıysa döndü şuan yan yatıyor beyfendi kafa sağda bacaklar solda popo yukarda ortada durmuş pek de oynamıyor ilk defa din gece rahat uyudum vsjinam da ağrı yoktu rahatça yataktan çıktım demekki gerçekten fark ediyor dönünce rahatlıyor insan tuvalete biele fazla gitmiyirurum şuna yan durmuş yamuk değil yada ters değil Zaten bugün Azerbaycan li doktor ardı hastanede görev yapan konuştuk neden operasyon olacak varmı normal ihtimali dönmez mi diye öğün alman baktı ben pek anlamadım konuşmasını oda bana Türkçe çevirmek için aradı dedi bebeğin poposu oturmuş aşağı karnım içi dar dönmesi belki zor olur zaten belim çok ağrıyor sikayetcisin bu konuda, obur grbrligin sezeryen kısa zaman var iki doğum arasi o yizdende sezeryrn dediler ama dedi dikkat et bel ağrılarım yuzinden su kanama olursa ambulansla gel yürümeden oturmadan gel uzan yani belki erken e de alabiliriz dedi operasyonu bende korktum ya insalalj tarihinde gelir bu ufaklık
Çok geçmiş olsun canım bende vslslhi almanyanin havası kötü bir sıcak bir soğuk diye gece pencereyi kapattım uyudum çocuklar hasta olmasın operasyon günü hasta olmamak için dikkat edicdm bu son haftalar insalah iyilesirsin bir kaşık bala tarcin limon koy karıştır ic canım antibiyotik yani boğaz agrilarina öksürüğe iyi gelir akintiya

Kızlar üstümde aşırı yorgunluk var .ve bir sürü iş beni bekliyor bi tane türk kahvesi içsem zararı olurmu
Aman iç canım ne olacsk bende uzun zamandır dondurma çekiyordu canım hasta olammak için yemiyordum hep .arkete girince canım çekiyordu şeytana iluydum iki tane külahlı yeidm insalalh yarına bademcikler sismez yavaş yedim yutmadim hemen için rahatladı ya serinledim

Ya ne bilim insan düşünüyor genede zararı olurmu diye

Canım ben spinal oldum 4-5 gün bas agrısı yasadım sadece benım doktorumda genel anestezi tavsıye etmıyrm dedi ki bnde duymak isterim ya
İnşallah canım . Hayır bir de o kadar rahatsız edici ki bence, iş yerinde çok zorlanıyorum. Sürekli pamuk koyup ikidebir onu değiştiriyorum napayım
Bnde havlu pecete koyuyorm canım diğer türlü işkence,az kaldı şükür
Kızlar üstümde aşırı yorgunluk var .ve bir sürü iş beni bekliyor bi tane türk kahvesi içsem zararı olurmu
Bılemedım canım ama kagan kocatepe içilebilir diypdu:))

İnşallah canım . Hayır bir de o kadar rahatsız edici ki bence, iş yerinde çok zorlanıyorum. Sürekli pamuk koyup ikidebir onu değiştiriyorum napayım

Ben evdeyim ona rağmen çok zorlanıyorum. Sürekli çamaşır değiştiriyorum. Bazen o kadar yoğun oluyor ki pijamalarıma kadar geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…