2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım biryandan bebeğime görmek istiyorum hemen babası görmeden patlarim i görürse eşimde dio belden aşağı yap ağrı olmaz dio kendi bir ara basur yüzünden öldü belden aşağı 5,6 saat uyuştu sonra düzeldi yürüdü WC ye gitti , ben biryandan korkuyorum heyecan yapıp bayilmasam Doktorlar konusacsk duyacam benim karnımi yararlar hissederim herhalde o baskıyı ağrıyı değilde ssnki biri beni sarsıyor gibi

Smjj
Ben hemen her gün bir fincan Türk kahvesi içiyorum. Başlarda canım istemiyordu son bir aydır özellikle. Bir küçük fincandan abartılmadığı sürece zarar gelmez

Canım hissetmıyosun ya rahat ol hem ayılması hem ayaklanması daha kolayyy

Gelişimi için nasıl dedi canım normal doğum zorlarmi benimkide 2950 dahada alırsa zor dedi
Gelişimi için normal doğum pozisyonunu almış dedi, benim diğer iki doğumumda normal olduğu için riskli bir durum olmadıkça normal doğum görünüyor dedi, ama anne ile bebeği zorlayacak bir durum olursa riske atmayız dedi, hani şu kadar daha kilo alırsa sezaryen olur filan birşey demedi, senin ne açıdan dedi bebeğin kilo alımıylamı ilgilimi zorlar dedi?

Doğumun arasına nişanı sıkıştırmaları saçma idi zaten. İyi olmuş, en azından kaygılarından kurtuldun kendi evin kendi banyo kendi eşyaların gibisi var mı?
Ay bak düşündükçe aklıma geliyor. Birde diyor ki oğlumda buraya geleceği için çok hevesliydi ama gelemeyeceği için üzülmüştür diyo.

Ay valla kendi evimde kendi kendimin kahrını çekerim daha iyi ya.
Kızlar üstümde aşırı yorgunluk var .ve bir sürü iş beni bekliyor bi tane türk kahvesi içsem zararı olurmu
Bence bir zararı olmaz canım. Ben bazen küçük kupa ile nescafe içiyorum, canım çok kafein istiyor bazen. Hemen hemen hafta da 3-4 gün de küçük fincanla orta şekerli Türk kahvesi içiyorum. Şeker sorunun varsa şekersiz tüketebilirsin belki.
Aman canım dikkat et valla. Benim her yerim dayak yemiş gibi ağrıyor, yatamıyorum, oturamıyorum. Boş durdukça ağrılar aklıma geliyor ağlayasım geliyor, örgüye verdim kendimi yine.

Nane limon içtim canım akşam da bal limon yapıyım bakıyım.

Ben evdeyim ona rağmen çok zorlanıyorum. Sürekli çamaşır değiştiriyorum. Bazen o kadar yoğun oluyor ki pijamalarıma kadar geçiyor.
Evet evet benim de öyle. Bir şey koymasam benim de geçer muhakkak o yüzden koyuyorum ben de. Tek umudum gebelikten sonra geçmesi

Gerçekmi ya . Hiç doktora danismadim peki sen içiyormusun
Hergun iciyorum. Hatta soyle ki sabahlari genel olarak cok acik sekilde 2 veya 3 bardak cay iciyorum. Gun icerisinde tam dolu 2 kasik koymuyorum turk kahvesini 1 1 seklknde 2 defa turk kahvesi iciyorum. Bazi gunlerde ek olarak cok az kahveli sutlu nescafe icerim. Ay ne cok iciyormusum

Ewt 4 kiloya yanaşırsa doğum zor olur o an sezeryana alabiliriz dedi . Düşünsene sancıyı çek çek bi anda sezeryan

Valla ben boşuna dert ediyormuşum bi fincanı . Sen maşallah

İyi gelir insalalh neyse Nişann işi de yırttın gittin aman gitme kimse seni düşünmüyor bu hamile halinle nasıl o uzun yolu cekecen kocişin le otur evinde keyif yap gerçekten kocan gitmezmi kardeşinin nisanins

Canım hissetmıyosun ya rahat ol hem ayılması hem ayaklanması daha kolayyy
Ne yapayım başta dedim öyle olursa kabul ederim doktor da önerdi daha da korktum herhalde öyle yapacam insalalh dediğin gibi kolay dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…