Canım biryandan bebeğime görmek istiyorum hemenCanım ben spinal oldum 4-5 gün bas agrısı yasadım sadece benım doktorumda genel anestezi tavsıye etmıyrm dedi ki bnde duymak isterim ya
Bnde havlu pecete koyuyorm canım diğer türlü işkence,az kaldı şükür
Bılemedım canım ama kagan kocatepe içilebilir diypdu:))
Gerçekmi ya . Hiç doktora danismadim peki sen içiyormusunGunde 200 mg a kadar kafein e izin veriyorlar. Bir turk kahvesindeki kafein 50 60 mg geliyormus
Bir hafta önce 2250 civarıydı canım haftada bir kontrolüm var bu hafta 2500 olur heraldeInşAllah canım yaşuan seninkinin kilosu ne kadar
Olmaz canım hiçbir şey .Kızlar üstümde aşırı yorgunluk var .ve bir sürü iş beni bekliyor bi tane türk kahvesi içsem zararı olurmu
Canım hissetmıyosun yaCanım biryandan bebeğime görmek istiyorum hemenbabası görmeden patlarim i görürse eşimde dio belden aşağı yap ağrı olmaz dio kendi bir ara basur yüzünden öldü belden aşağı 5,6 saat uyuştu sonra düzeldi yürüdü WC ye gitti , ben biryandan korkuyorum heyecan yapıp bayilmasam Doktorlar konusacsk duyacam benim karnımi yararlar hissederim herhalde o baskıyı ağrıyı değilde ssnki biri beni sarsıyor gibi
Gelişimi için normal doğum pozisyonunu almış dedi, benim diğer iki doğumumda normal olduğu için riskli bir durum olmadıkça normal doğum görünüyor dedi, ama anne ile bebeği zorlayacak bir durum olursa riske atmayız dedi, hani şu kadar daha kilo alırsa sezaryen olur filan birşey demedi, senin ne açıdan dedi bebeğin kilo alımıylamı ilgilimi zorlar dedi?Gelişimi için nasıl dedi canım normal doğum zorlarmi benimkide 2950 dahada alırsa zor dedi
Ay bak düşündükçe aklıma geliyor. Birde diyor ki oğlumda buraya geleceği için çok hevesliydi ama gelemeyeceği için üzülmüştür diyo.Doğumun arasına nişanı sıkıştırmaları saçma idi zaten. İyi olmuş, en azından kaygılarından kurtuldunkendi evin kendi banyo kendi eşyaların gibisi var mı?
Bence bir zararı olmaz canım. Ben bazen küçük kupa ile nescafe içiyorum, canım çok kafein istiyor bazen. Hemen hemen hafta da 3-4 gün de küçük fincanla orta şekerli Türk kahvesi içiyorum. Şeker sorunun varsa şekersiz tüketebilirsin belki.Kızlar üstümde aşırı yorgunluk var .ve bir sürü iş beni bekliyor bi tane türk kahvesi içsem zararı olurmu
Aman canım dikkat et valla. Benim her yerim dayak yemiş gibi ağrıyor, yatamıyorum, oturamıyorum.Bilmiyorum canım 1 hafta önce baş asagidiçok baskı yapiyordu vajinaya bende deidm dogurmam demi yok dedi o döner dedi , 1 hafta içinde ne yaptıysa döndü şuan yan yatıyor beyfendi kafa sağda bacaklar solda popo yukarda ortada durmuş pek de oynamıyor ilk defa din gece rahat uyudum vsjinam da ağrı yoktu rahatça yataktan çıktım demekki gerçekten fark ediyor dönünce rahatlıyor insan tuvalete biele fazla gitmiyirurum şuna yan durmuş yamuk değil yada ters değil Zaten bugün Azerbaycan li doktor ardı hastanede görev yapan konuştuk neden operasyon olacak varmı normal ihtimali dönmez mi diye öğün alman baktı ben pek anlamadım konuşmasını oda bana Türkçe çevirmek için aradı dedi bebeğin poposu oturmuş aşağı karnım içi dar dönmesi belki zor olur zaten belim çok ağrıyor sikayetcisin bu konuda, obur grbrligin sezeryen kısa zaman var iki doğum arasi o yizdende sezeryrn dediler ama dedi dikkat et bel ağrılarım yuzinden su kanama olursa ambulansla gel yürümeden oturmadan gel uzan yani belki erken e de alabiliriz dedi operasyonu bende korktum ya insalalj tarihinde gelir bu ufaklık
Çok geçmiş olsun canım bende vslslhi almanyanin havası kötü bir sıcak bir soğuk diye gece pencereyi kapattım uyudum çocuklar hasta olmasın operasyon günü hasta olmamak için dikkat edicdm bu son haftalar insalah iyilesirsin bir kaşık bala tarcin limon koy karıştır ic canım antibiyotik yani boğaz agrilarina öksürüğe iyi gelir akintiya
Evet evet benim de öyle. Bir şey koymasam benim de geçer muhakkak o yüzden koyuyorum ben de. Tek umudum gebelikten sonra geçmesiBen evdeyim ona rağmen çok zorlanıyorum. Sürekli çamaşır değiştiriyorum. Bazen o kadar yoğun oluyor ki pijamalarıma kadar geçiyor.
Kız bir kahveden ne olacak. Ben de sürekli içiyorum. Bazen günde 2-3 bardak çay, bir fincan kahve içtiğim vs oluyor.Gerçekmi ya . Hiç doktora danismadim peki sen içiyormusun
Hergun iciyorum. Hatta soyle ki sabahlari genel olarak cok acik sekilde 2 veya 3 bardak cay iciyorum. Gun icerisinde tam dolu 2 kasik koymuyorum turk kahvesini 1 1 seklknde 2 defa turk kahvesi iciyorum. Bazi gunlerde ek olarak cok az kahveli sutlu nescafe icerim. Ay ne cok iciyormusumGerçekmi ya . Hiç doktora danismadim peki sen içiyormusun
Valla bende içtim gittiOlmaz canım hiçbir şey .
Ben geçenlerde içtim
Ewt 4 kiloya yanaşırsa doğum zor olur o an sezeryana alabiliriz dedi . Düşünsene sancıyı çek çek bi anda sezeryanGelişimi için normal doğum pozisyonunu almış dedi, benim diğer iki doğumumda normal olduğu için riskli bir durum olmadıkça normal doğum görünüyor dedi, ama anne ile bebeği zorlayacak bir durum olursa riske atmayız dedi, hani şu kadar daha kilo alırsa sezaryen olur filan birşey demedi, senin ne açıdan dedi bebeğin kilo alımıylamı ilgilimi zorlar dedi?
Valla içtim gittiKız bir kahveden ne olacak. Ben de sürekli içiyorum. Bazen günde 2-3 bardak çay, bir fincan kahve içtiğim vs oluyor.
Valla ben boşuna dert ediyormuşum bi fincanı . Sen maşallahHergun iciyorum. Hatta soyle ki sabahlari genel olarak cok acik sekilde 2 veya 3 bardak cay iciyorum. Gun icerisinde tam dolu 2 kasik koymuyorum turk kahvesini 1 1 seklknde 2 defa turk kahvesi iciyorum. Bazi gunlerde ek olarak cok az kahveli sutlu nescafe icerim. Ay ne cok iciyormusum
İyi gelir insalalhAy bak düşündükçe aklıma geliyor. Birde diyor ki oğlumda buraya geleceği için çok hevesliydi ama gelemeyeceği için üzülmüştür diyo.
Ay valla kendi evimde kendi kendimin kahrını çekerim daha iyi ya.
Bence bir zararı olmaz canım. Ben bazen küçük kupa ile nescafe içiyorum, canım çok kafein istiyor bazen. Hemen hemen hafta da 3-4 gün de küçük fincanla orta şekerli Türk kahvesi içiyorum. Şeker sorunun varsa şekersiz tüketebilirsin belki.
Aman canım dikkat et valla. Benim her yerim dayak yemiş gibi ağrıyor, yatamıyorum, oturamıyorum.Boş durdukça ağrılar aklıma geliyor ağlayasım geliyor, örgüye verdim kendimi yine.
Nane limon içtim canım akşam da bal limon yapıyım bakıyım.
YarasınValla içtim gittidayanmadim çok yorgundum iyi geldi şükür artık psikolojikmi bilmiyorum
Ne yapayım başta dedim öyle olursa kabul ederim doktor da önerdi daha da korktum herhalde öyle yapacam insalalh dediğin gibi kolay durCanım hissetmıyosun yarahat ol hem ayılması hem ayaklanması daha kolayyy
Kendine işkence etme canının çok istediği bir şey olursa abartmadan ye iç gitsin bu sana daha faydalı emin ol :))Valla içtim gittidayanmadim çok yorgundum iyi geldi şükür artık psikolojikmi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?