2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar yanıyorummmm siz ne durumdasınız çok sıcak basmaya basladı bana, sıcaktan uyuyamıyorum. Kış gebeliğinin gözünü seveyim öncekiler hep kışa denk geldi son zamanları. Bukadar sıcakladığımı hayatım boyunca bilmem. Yazın bile patikle gezen insandım. Yorganım hep vardır üşürdüm ben ya. Ah ne güzel zamanlar mıs. Bari küçük bir havuz bakıyım son ay içinde uyurum artık

Ayyy ben ben.. iyilere bile bazen tahammül edemiyorm o yuzden kibarca cevap vermeye çalışıyorum ben. Vermedikçe tepene çıkıyorlar ya..
kendi anne babama hatta eşime bile cevabımı söylüyorken başkalarının nazını niyazını lafını çekemiyorum artık. Hele hamilelikte daha da arttı bu bende..
herkes çocuk uzmanı gibi konuşuyor bazen. Yok zaten 40 gün böyle olur yok doğunca şöyle olur yok gaz damlası böyle yapıyor yok benim ki şöyleydi .. elbette tecrübelerimizi paylaşacağız ben başkalarının hatalarından tecrübelerinden yararlanmayıda seviyorum ama bunların ki akıl vermeye geçince bende çok kızıyorum . Ay kendi kendime sinirlendim yine aynı fikirde birini görünce

Bende yanıp tutuşuyorum sanki vücudumda kan yerine alev geziyo kızımı ocakta doğurmuştum cidden ne rahattım bu oğlan da kavruluyorum kış bebeği çok rahatmış kar yağardı petekler kapalıydı bizde cocuk doğunca açmıştık ben hastanedeyken

Nasılda güzel yatmış sanki yatak ona alınmış gibi aynı durum bizde de var acaba bebek olunca da girip yatar mı diye merak ediyorum
Bebek doğunca bizimki biraz trip atar, kıskanır sanki. Ama zamanla yanına yatar, onun sıcaklığını kokusunu ister. Üstü bu yüzden kapalı aldım beşiği, yine bir yolunu bulmuş kaldırmış. Ben fotoğraf cekicem diye tümden çıkardım sonra.

Ben de yanıyorummm Ne uyuyabiliyorum, ne oturabiliyorum. Üzerimdeki her şey fazla geliyor. Eşim ben buharlaşırken "ev serin" diyor bir de Temmuz, Ağustos nasıl geçecek bilmiyorum

Ya benim annemlerde öyle der eve getirince yıkarlar hatta yaz bebeği olduğu için ve ben Urfa da yaşadığım için annem sıcak hava gergin yıkamak lazım dedi
Benim kızımın suyu bitmişti kafasına da plasenta yapışmıştı çok kötü kokuyordu bana yani ilk gün o mis gibi bir kokudan ziyade emzirirken kusma isteği oluyordu. 1. Günden ittibaen yıkadım çok şükür ne göbekle ilgili bir sıkıntımız oldu ne de başka bir sıkıntı. Sanırım ben bu bebeğimi de sürekli yıkarım. Ben de mersindeyim Eylül’de burası da fena sıcak olur her gün yıkarım gibime geliyor

Çok uzun zamandır tanıdığım bir doktor. O yüzden ilk iş sormaya çekindim. Doktorum İstanbulda akademik hospitalda yapıyor ameliyatlarını orada olacak. Oranın kurallarını öğrendim dün, sezaryen olursa oda seçebiliyormuşuz belki bi gider bakarım dedim doğum yaklaşınca.

Benim eşim de tam tersi sezeryan olmamı istiyor çocuğu niye riske sokuyorsun diyor ben ameliyattan korkuyorum

Neden bu kadar fazla acaba yani tabiki tercih meselesi ama bana aşırı pahalı geldi ya hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba baya merak ettim muhtemelen özel kendi muayanesi heralde
Valla kuzum doktorum trilyonlar istese yine verirdim
Bana dese ki senin evde dogum yaptiricam o bile kabulumdur
Oglumdayken oglumu da beni de ölümlerden döndürdü neler yapti benim icin
Gece 7 24 arasam neden aradin demez
9 bebek kaybettim ben allah kendisinden bir degil bin kez razi olsun
Yoksa gider devlet hastanesinde de dogururum ben hic sorun degil
Muayenehaneye gidiyorum ben ankara çukurambarda

Yaaa valla bu yiyip icenlere yaniyorum diyenlere o kadar cok özeniyorum ki
Ben hala ne yeyip icebiliyorum ne ısınabiliyorum resmen hala uzun kollularla oturup uyuyorum donuyorum

Çok üzüldüm kayıplarınız için. Allah bu bebeğinizi size ve sevdiklerinize bağışlasın ömrü çiçek bahçeleri kadar güzel olsun insanın sütten ağzı yandıktan sonra böyle düşünmesi çok normal hak veriyorum size. Ben durumunuzu bilmeden yüksek bulduğum için merak etmiştim

Tesekkur ederim canim
Valla bencede cok yuksek cok haklisin

Kızlar bizim muayeneler ne zaman 2 haftaya düşecek? 26+4 de gittim 1 ay sonra gel dedi sonraki icin, tabi ben 3 hafta sonra giderim bayrama denk geliyo yoksa ama 30dan sonra mı 2 haftada bir gidiyoruz

Kıskanmasından tepki göstermesinden çok korkuyorum. elimizden geldiğince ilgilenicez yine aynı şekilde :) Doğum öncesi tıraş ettirmeyi düşünüyor musunuz peki?

Kızlar bizim muayeneler ne zaman 2 haftaya düşecek? 26+4 de gittim 1 ay sonra gel dedi sonraki icin, tabi ben 3 hafta sonra giderim bayrama denk geliyo yoksa ama 30dan sonra mı 2 haftada bir gidiyoruz
Benimki beni 3 haftaya bir çağırmaya başladı. 15inde gitmiştim haziranın 6 temmuzda çağırdı sanki ufaktan sıklaştırmaya başladı gibi

Kıskanmasından tepki göstermesinden çok korkuyorum. elimizden geldiğince ilgilenicez yine aynı şekilde :) Doğum öncesi tıraş ettirmeyi düşünüyor musunuz peki?
Ayy ben hic tiras ettirmedim ve kediler hiç sevmezmis tüylerinden arınmayı. Evin heryeri kıl, bebek gelince nasıl sık sık temizlicem napcam bilmiyorum, bu sıpa bensiz yatmiyo baska biyerde, valla düşündükçe stres oluyorum dua ediyorum en azından ilk zamanlar yaklasmasin yanına, zarar vermez biliyorum belki hiç ilgilenmez bile ama kıllarından cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…