2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben haftada bir kilo atıyorum ben yaş meyve yiyorum çok aşırı bu ara dondurmada nerdeyse hergun yedim doktor azalt sebze ye dedi bebekte kilo almış önde gidiyor ama ben altıkilo almış oldum ben akşamları gün içinde meyve yiyip duruyorum dğn aşırı şişmiştim kızı uyuturken iki kere sesimi duyarak uyandım nefesim dalar gibi olmuş şişkinlik gazlar gögğys kafesime baskı yapıyor altı yediden sonra meyve yememeye karar verdim bakalım olacak mı uyumakta zorlanıyorum nefesim kesliyor ben halen yiyorum

Bence hiç silmeyin guzel kokusu gitmesin ben bir hafta sonra göbegi duşunce yıkamıştım ama bende el termosuna su koyup evde onunla ıslatıp popuyu siliyordum yuzunu hiç silmedim
Yok zaten yıkama için göbeğin düşmesini beklerim de gözlerini ağzını silmek gerekir yine de. O anlamda dedim

Haha aynı ben. Sebze min düzeyde. Zaten yemek mideme dokunuyor.. kahvaltı öyle yapmıyor ama sanırım yemek ağır geliyor ama meyve süper gidiyor hele de serin meyve özellikle tabi artık şekerimi yükseliyor diye gün içi yiyorum akşama bırakmıyorum..aman dikkat edin hanımlar akşam dikkat edin geçen yükseldi ve zorladı tehlikeli birşey şu şeker

Yapabilirsen akşamları gezinti şeklinde yürüyüş yap şekeri harika dengede tutuyor ben insülin kullanıyorum ve yürüyorum şuan herşey normal çıkıyor çok şükür
Evet, doktor da aynısını söyledi, mutlaka yapacağım. Zaten her gebenin yapması gerekiyor aslında ama ben ne de olsa iyiyim diyip baya boşlamıştım son aylarda

c pozisyonu gibi düşün bana doktor o şekilde yattığını söyledi . başı sağ kasığıma dogru , bacaklar ise sol göbek hizamda:) yani bu durumda sizin bebek başı aşağıda:)

Sağlıkla kucağımıza alalım da inşallah önemli olan bu

10kilo aldım ben karpuz çok ödem şişkinlik yapıyormuş. Meyvenin bı de gaz yaptığını göz önüne alırsak kesin akşam yememek işe yarar bende de hiç iştahsızlık olmadi, havalar ısındı belki iştahımiz kesilir

Öğrendim bugün ama fiyat değişkenlik gösteriyormuş doğum şekline doktora ve duruma göre. Benim için eğer normal doktorda 32-34 haftada normal boyutlarda olur da normal uzman doktor doğuma girerse 2.500 ₺ doğal, 3.000₺ sezeryan doğum fiyatı. Ama eğer 32 den önce doğarsa yada zamanında yani aşırı kilolara geleceği zamanlarda doğarsa mecburi salim beyde oluyor doğumum o da riskli gebe doktoru olduğu için 6.000 doğal, 7.000 sezeryan doğum fiyatı. Şuanda oğlum hem hafta, hem kilo, hem boy olarak ileride. Normal zamanlarında da ileride yani 4 küsür kilolarda ve boyutları iri olacağını tahmin ediyor salim bey. Erken gelmesi ama çok da erken gelmemesi lazım yani

Sezeryan olacagım, ssvd ye bütçem yok. Doğum için özel hastane düşünüyordum ama eğer dr bulabirsem ücret ödememek için devlet hastanesindede doğum yapabilşrim

Bu arada hanımlar ben pazar günü beş saate yakın düzenli bir sancı yaşadım dün de bir saate yakın yaşadım aynısını. Bugün doktora sordum senin doğum sancın gelmiş dedi. Rahim ağzına baktı açılma yada daralma yok çok iyi durumda şuan bir gelmek isteyip vazgeçmiş dedi hayırlısı bakalım

O pis gibi yıkayanlardan biri benim ben kış bebeği olmasına rağmen 2. Günden itibaren gün aşırı yıkadım

Çok geçmiş olsun. Nasıl bir sancıydı tecrübe edinmek adına

Çok geçmiş olsun. Nasıl bir sancıydı tecrübe edinmek adına
Çok aşırı bir adet sancısı düşün ama bütün karın ve sırt bölgene yayılmış vaziyette. Karnım sertti normale göre ve sürekli sıkılıp gevşiyoe gibiydi. Ama şiddeti beklediğimden düşüktü sanırım açılmam olmadığı için sadece karında oluşan sancınınkini hissettim. Açılma olur da doğum başlarsa rahimde bir baskı bir genişleme hissedermişiz zaten. Sık idrara çıkmak da bunun belirtisiymiş sancıyla birlikte sık idrar isteği yani.

Anladım, çok teşekkürler. Çok şükür sağsalim atlatmışsınız, tekrarı ancak vaktinde doğum için olsun

Ayyy Allah korusun daha erken valla bende çok korkuyorum ya çok çok geçmiş olsun inşallah doğuma kadar bir daha olmaz

Ben o kadar uyuz oluyorum ki herkesin kendi kafasına göre yorum yapıp konuşmasına o kadar tahammülüm kalmadı ki iyi bişey olsa bile konuşmasınlar modundayım mesela dün kendi anneme tatile gideceğimi söyledim niye gidiyosun ne gerek var ya bişey olursa ayağın kayar falan filan dedi baktım kendi anneme bile tahammülüm kalmamış ki bu süreçte benim tahammülümü kv çok zorladı . İnşallah erken doğmaz inşallah sezaryense gerek kalmaz inşallah süt olur sakın mama verme demeler derken bana gına geldi öyle bi psikolojim bozuldu ki ne diyorlarsa tersini yapasım geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…