2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bebek kafasını mdeye dayamış olablir bebeğin hareket etmesini sağlayan nirşeyler yapman lazım az az su içiyordum bir hafta surmuştu benim sütte içmiştim ama kısa süruyor
Benim de yanıyor bir kaç gündür yer değiştiriyor sanırım daha önceleri bu kadar yoktu

Sizin yakınmış bizimkilerin arasinda 1.5 yaştan fazla olucak, hiç yoktan mamadan iyidir iste insallah gerek olmaz tabi

Göğüs pedi herkese lazım olur mu bilemiyorum ama en yakından ablamı gördüm onun sütü akıyordu tişörtüne göğüs ucu kremi de bebeği doğru emzirmekle ilgili bir olay. Benim elimde madecassol var ve bu tip yaralara çok iyi geliyor. Eğer ihtiyacım olursa önce bunu bir deneyeceğim baktım olmuyor o zaman tavsiye edilen bir kaç marka var onlardan alırım. Benimde çok az eksiklerim kaldı ınşallah en yakın zamanda biter hiç enerjim yok bu aralar

Benim de 16 Temmuz oluyor 32+0 ama o gün tatil olabilir diyorlar bayramla birleşip. Yıllık iznin son günü sehirdisindan alınan çalışır raporu kabul olur mu ki, benim de kafamda 40 tilki dönüyor
Yıllık izin olur rapor izni keser ama çalışmaz raporu olması lazım çalışır alırsan iş başı yapman lazım bende çalışamaz raporunu bayramdan sonraki pazartesi almaya karar verdim

silikon kapak, gümüş ucu kapak için ben de çok kararsızım. şimdiden almak mı iyi, gerekirse almak mı bilemiyorum.
bir de ilk zamanlar göğüslerim baya büyümüştü şimdi yine küçüldüler sanki. doğuma kadar büyüseler ya hastanede minik minnoş göğüsle süt vermeye çalışmasam alakası yok belki ama iç güdüsel :)

Açıklama olmadı 1 temmuzdan önceki gun oluyor muhtemelen ben göruş sordum bekliyorum valilik kurumlara yazı gönderiyor genelde

Gögus ucuna bir kaç krem var bunlar bebek emince zararı olmayan yani bu kremi doktorlar yazmıyor garmastan En etklisi diye bliyorum yenilir kremler ama senin yazdığın kremler için kortizon var diyorlardı internette ben yzüme surerken korkuyorum tabi içeriğini sormak lazım ama en iyisi silinmeye gerek olmayanlar

Göğüs ucu kremine daha önce 1 ay öncesinden başlamıştım iyi gelmişti sanki, doğum sonrası bir müddet daha kullandım. Göğüs ucum yara olmamıştı ama bebek emdikten sonra kuruyunca acıyordu krem iyi gelmişti. Yine başlarım bu hamileliğimde de. Göğüs pedine de evet ilk başlarda ihtiyaç oluyor ama stokluk bir durum değil. Silikon gümüş kapak kullanmadım belki yara olana ihtiyaç olabilir. Ucuz da değil daha sonra alınabilir benim tahta goguslu bir arkadaşım vardı maşallah Hollanda ineği gibi hasılat çıkıyordu

Kendi deneyimimden yola cıkarak göğüs pedi alırken naylon olmasın, kremli olmasın kızlar aman diyim. Naylonlu olanlar rahatsız ediyor krem eriyor ve bebıs bosuna krem tadı alıyor. Lux markanınkini beyenmiştim ben bide babydream markasını cok beğenmiştim. Bide benden tiyo göğüs ucu yarası için yediğimiz tahin varya onun organik olanını alın ve üstünde çıkan yağı varya onu sürmek ağır yaralı göğüse bile iyi geliyor. Hem bebişe de zararı yok yıkamadan emzirebiliyoruz.. İki cocugumuda ıkı ser yıl emzirdim ısıran bebiklerdi oradan hesap edin

Doğru emzirme diyorlar ama ben her yöntemi denedim gittim dogrumu diye sordum emzirme yastığı aldım yine oldu bazılarınki hassaa ben köpük yaparken bile sert bişey dokundurmazdım taki bir forma ulaşıyor geçiyor yarık oluyor kimilerş doğru emziriyor diye değil bence çünku ben sağma makinesi ile ebe sağdırmıştı o zaman başladı yanı orda zaten memenin heryeri giriyor yanlış teknk yok yani sonra ucu buyuyor ordaki bölge hassas olmuyor

Evet bence de yaradan ziyade hassaslasiyor göğüs ucu. Yani doğru emzirsen bile o sızlama kuruma acıma oluyor bir süre. Nemli tutmakta fayda var. Bazıları kendi sütü ile nemlendiriyor ama o da kuruyunca aynı acı olur gibi

kreme erken başlanmasını ben de duydum. bu aralar üşendim ama yakın zamanda başlamak istiyorum. benim göğüsler babanneme çekmiş, o da babamı 2 sene emzirmiş ama tabi daha büyük olsa daha iyi hissederim hemşireler falan herkes görecek bir de
vallahi ilk aşamada teknik falan yok bam güm bam :))

Benim de yanıyor bir kaç gündür yer değiştiriyor sanırım daha önceleri bu kadar yoktu
Mide yanması ilk aylrda hormonlar yuzunden oluyor son aylar baskıdan ama tabi midesinde sıkıntı olanlarda vardır hep son ayda çok yerde değişmediği için baş aşşağı dönene kadar bir sure kalıyor o zaman sıkıntı şimdi döner kısa zamanda inş

Üstümü ortmedigim için kramp giriyormuş bacaklarıma benimkine göre de. Yav he
benim 10 gün kadar önce sabahları hep aynı saatte bacağımda kramp oldu, uykudan uyandırdı. 3. günün sonunda 1 soda içtim geçti, bir soda ile geçmesi heralde tesadüf ama işe yarıyor diyorlar.

Ben göğüs kalkanı ile incianın göğüs kremini aldım. Piyasadaki en temiz içerikli göğüs kremiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…