2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Sanırım 1 numarayi bu kadar cok kullanmayiz, ben de 210lu görmüştüm indirimde trendyolda, ablam o kadar cok kullanmazsin 2 numaraya cabuk geçiliyor demişti ki onun oglu cok az kilo aliyodu, ona rağmen öyle dedi
bana da öyle geldi. avantajlı olacak derken, elimizde fazla bezlerle avantajsız duruma düşmeyelim

Seninle aynıyız şeker yüklemesine kadar bende 10 kg aldm. Yüklemeden sonra diyet ve insülinle 2 kg verdim. Ama ödem gitti eminim ayak şişliğinden yürüyemiyordum öyle söyliyim 21 mayıstan beri 500 gr aldm sadece. Korkulacak bir durum yok merak etme

Canım dün doktora gittik çok şükür bu bel fıtığı ağrısı dedi rahatladım

32.haftam tam ayın 20 ne geliyor bayrama randevu almak istiyorum devletten doktorum kendi kliniğinde olduğundan bu raporlar sisteme giriliyor idari izin gibi degil erkenden alım dedim ama kala kaldım sonraki pazartesi mi alayım

Gelir bence ben hiç olumsuz dğşğnce gelmiyor aklıma ben arkadaşımın bebegine vermiştim ama kırk gun geriden geliyırdu brde ben sagdıgım zamanı yazıyordum onun ayına denk geliyordu beslenme içerigi nerdeyse aynı oluyordu

Cumhurbaşkanlığı açıklama yaptı mı ki idari izinlerle ilgili? Genelge hâlâ yayınlanmadı. Iç işleri bakanlığının genelgesinde de böyle bir şey geçmiyor. Neye göre aramışlar?
Benim amirim de 28 Haziran'dan itibaren kronik mronik kim varsa çağırdı grup mesajıyla. Bugün gitmediğimi öğrenince de mesaj atti idari izinler kalktı diye yanacak yıllık iznim var neyse ki 32ye kadar onu kullanırım. Ama yayınlanmadan neye göre bu hafta başlattı herkesi bilmiyorum

32.haftam tam ayın 20 ne geliyor bayrama randevu almak istiyorum devletten doktorum kendi kliniğinde olduğundan bu raporlar sisteme giriliyor idari izin gibi degil erkenden alım dedim ama kala kaldım sonraki pazartesi mi alayım
Benim de 16 Temmuz oluyor 32+0 ama o gün tatil olabilir diyorlar bayramla birleşip. Yıllık iznin son günü sehirdisindan alınan çalışır raporu kabul olur mu ki, benim de kafamda 40 tilki dönüyor

Bana gel diyen yok henüz. Muhtemelen cb genelgesini bekliyor bizimkiler. Hamile olarak sayı az ama 60 yaş üstü kronik rahatsızlığı olan çok. O yüzden bi adım atmadıklarını düşünüyorum bizimkilerin. Neyse ki benim de iznim var. Gel derlerse izin yazarım bayrama kadar. Ama genelge yayinlanmadan gel demeleri çok saçma.

buz gibi süt üç yudum peş peşe veya
kavrulmamış badem 5-6 adet ama sonrasında su veya başka şey içmeyin dinsin biraz.
son çare Falım sakız onunla beraber su içebilirsiniz.
geçer inşallah
Hepsini denedim ancak anlık rahatlıyorum sanırım midem de sıkıntı var ondan böyle

Evet anlatamadigim detaylari yazmissin sende benm gbi benimkide ortuyo beni ortme beni die tersledim adami gecen gece bida dokunmuyo

Yine iyisin ben çok kullanamadım 26. Haftadayım daha izin almak zorunda kaldım

Kızlar merhaba, süt sağma pompaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Almak lazım mı yoksa duruma göre mı alacaksınız :)

Yine iyisin ben çok kullanamadım 26. Haftadayım daha izin almak zorunda kaldım
Ya evet ben bir şekilde çözüm buluyorum ama inan hiç kullanamayanlara, yeni izne çıkanlara çok üzülüyorum. Çok dikkat etmemiz lazım, 32-37 arasi insanlar aşılı olduğu için onların umarsızlıklari ile uğraşacağız büyük ihtimalle. Sağlıkla atlatalım umarım hepimiz

Ben ölüyorum resmen yanmadan. Ne yesem ne yapsam yanıyor mahvoldum. Renin tablet çiğniyorum ama anlık rahatlama sağlıyor yarım saate tekrar yanabiliyor. Başka çözüm bulamadım su bile yakıyor sanki
Bebek kafasını mdeye dayamış olablir bebeğin hareket etmesini sağlayan nirşeyler yapman lazım az az su içiyordum bir hafta surmuştu benim sütte içmiştim ama kısa süruyor

Sanırım 1 numarayi bu kadar cok kullanmayiz, ben de 210lu görmüştüm indirimde trendyolda, ablam o kadar cok kullanmazsin 2 numaraya cabuk geçiliyor demişti ki onun oglu cok az kilo aliyodu, ona rağmen öyle dedi
2 de bile çok kalınmıyor canım. Stok çok mantıklı değil ilk aylar. 3 ya da 4 numarayı alacaksanız mantıklı.

Kızlar son alışverişlerimi yapıyorum artık. Olduğu kadar artık. Göğüs ucu icin göğüs Pedi yada göğüs ucu kremi vb... ürünlerden aldınız mı?? Ben gogus peşlerine baktım. Baktigim yerde cok uygun değildi. Almadım valla lazım olur mu bu ürünler de bilemiyorum. Bebek bezi pişik kremi. Bebek deterjanları. Bebek silme bezi aldim çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…