2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benimde ilk okuduklarımdan tecrübemle yazmak istedim.. bir kesim sezeryan olursa depend ile rahat ol edemediğini dikişlerini rahatsız ettiğini bu yüzden yanımızda yüksek belli hamile çamaşırları varya onlardan bulundurmamız gerektiğini söylüyor.
normal doğumda depend daha rahat kullanılıyormuş ama bir kaç tane den sonra yine normal ped e dönüyormuşsun..
Yani deped yüksek bel çamaşır ve ped üçünüde bulundurmak lazım yanımızda bence ben öyle yapacağım

Herkese göre değişiyor. Örnek olmak gerekirse bana mesela hastaneden sargı bezi gibi kocaman pamuk bezler vermişlerdi 2 gün hastanede onu kullandım çıkınca da normal ped kullandım. Çok kanamam olmadı. Sezeryan doğumum

Ablam dependin külot şeklinde olanlarında kullanmış çok rahat etmiş ama ben onunla rahat olamayacağımı düşünüyorum. Bu biraz bize göre değişecek bir durum. Ben normal ped kullanmayı düşünüyorum sleepy ve kotex biraz daha kalın yapıda mesela içi pamuklu falan o tarz düşünüyorum ben.

Allah güç kuvvet versin oğlun nasıl karşılıyor? Kardeş fikrine alıştı mı
Çok şükür canım alıştı. Başlarda biraz huy değiştirdi ama şimdi daha iyi Biraz da ben düzeldim aslında. Bi de doğduktan sonra mutlaka bi tepki olacaktır. Onun için olabildiğince bu duruma kendimi hazırlıyorum Hakkımızda hayırlısı

Daha önce muhtemelen çok konuşuldu ama hangi bebek bezini kullanmayı düşünüyorsunuz?
Oğlumda sleepy kullandım, Baby Turco nun da içeriği temizlemiş. Bir paket sleepy, bir paket Baby Turco alıp deneyeceğim. Baby Turco iyi gelirse onu kullanırım çünkü daha uygun fiyatlı. İyi gelmezse de zaten sleepy

Prima ile başlayacağım. Biraz daha büyüyünce başka bir markaya geçmeyi düşünüyorum.
çok teşekkürler kızlar. ben de şimdilik sadece hastane çantasına koymak için bir paket alacağım. bebişin seveceği markayla devam ederiz sonra. :) bu arada sanırım sleepyde indirim varmış çiçeksepetinde 2 temmuza kadar. 192 adet 99 liraymış. bana paket biraz büyük geldi ve daha karar vermediğim için almadım.

Arkadaşlar personel şubeden aradılar 1 Temmuz itibariyle idari izin kalktı işbaşı olacak diye daha çok erkendi yaa
Cumhurbaşkanlığı açıklama yaptı mı ki idari izinlerle ilgili? Genelge hâlâ yayınlanmadı. Iç işleri bakanlığının genelgesinde de böyle bir şey geçmiyor. Neye göre aramışlar?

Sanırım 1 numarayi bu kadar cok kullanmayiz, ben de 210lu görmüştüm indirimde trendyolda, ablam o kadar cok kullanmazsin 2 numaraya cabuk geçiliyor demişti ki onun oglu cok az kilo aliyodu, ona rağmen öyle dedi

Bacak aramda 1 kafamin altinda 2 yastikla panda gibi yarim saatte bir bi sagima bi soluma donerek uyuyorum ayaklarim alti yaniyor kesinlkle bisey ortmeden ve esimle temas kurmadan uyuyorum cunku cok sıcak geliyo bana
+1 aynı durum bendede var. Temas olacak dşye aklım çıkıyor. Zaten cok sıcaklayıp terliyor erkekler hiç daha fazla sıcağa gelemem yani benimkide üstümü actıkca örtüyo sabaha kadar savas veriyorum tam dalıyorum pikeyi üstüme örtmeye calısıyor diye uyanıyorum, uyanınca da tuvalet geliyo. Zaten reflüden çift yastıkla uyumak işkence. En son nasıl sızıyorum bilmiyorum ama bir şekilde uyuyorum. Gündüzde küçük kızım tv de çizgi film izlerken uyuya kalıyorum bazen oturduğum yerde

Ben ölüyorum resmen yanmadan. Ne yesem ne yapsam yanıyor mahvoldum. Renin tablet çiğniyorum ama anlık rahatlama sağlıyor yarım saate tekrar yanabiliyor. Başka çözüm bulamadım su bile yakıyor sanki
buz gibi süt üç yudum peş peşe veya
kavrulmamış badem 5-6 adet ama sonrasında su veya başka şey içmeyin dinsin biraz.
son çare Falım sakız onunla beraber su içebilirsiniz.
geçer inşallah

Hahaha çok yaratıcı gerçekten ya aynen kendi kaç gram ki zaten kocaman olsun ağzı burnu yeni yeni şekilleniyorlar daha

Merhabalar herkese, erkek bebegi olacak arkadaslar yenidogan sunneti hakkinda ne dusunuyorsunuz? Hastaneden cikmadan hemen 2-3 gunlukken yaptiracak olan var mi?
Biraz toparlanmasını bekleyeceğim sanırım en azından 40ından sonra düşünüyorum. Tabi bi doktorla görüşüp fikirlerini almadım henüz.

Bezde kullanmayacağım tek şey molfix yeğenlerim çok çektiler ondan önyargılıyım. Prima İsrail malı asla güven vermiyor. Sleepy en iyisiymiş inş yararda onu kullanırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…