- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #53.461
Teşekkür ederim canım inşallah bu gece de öyle olurYa ne güzel geçmiş, daim olsun. Hangi sulukla içirdin suyu gözleri kapalı nasıl içiyorlar?
Cesaret edersem bu gece bi deneyim 10 kalkisin birinde yapsam kardirTeşekkür ederim canım inşallah bu gece de öyle olurgörsel bırakıyorum aşağı, valla gözünü açıyor açmıyor arası bir şey oluyor su içiyor sonra devam ediyor uyumaya bazen fazla çekiyor öksürüyor ama bir şey olmuyor korkma
Suyu vermeye korkuyordun değil mi öyle hatırlıyorum? Biberon alıyorsa onunla da verebilirsin bizimkinin akışı çok hızlı ama alıştı buna. İnşallah düzene girer ya bende sadece benim çocuğum kalkıyor sanıyordum. Bu aylardan sonra da bu kadar kalkmalari çok yoruyor yaCesaret edersem bu gece bi deneyim 10 kalkisin birinde yapsam kardir
Yok canim olur mu bizimki daha bile cok kalkiyor belkiSuyu vermeye korkuyordun değil mi öyle hatırlıyorum? Biberon alıyorsa onunla da verebilirsin bizimkinin akışı çok hızlı ama alıştı buna. İnşallah düzene girer ya bende sadece benim çocuğum kalkıyor sanıyordum. Bu aylardan sonra da bu kadar kalkmalari çok yoruyor ya
İnşallah canımYok canim olur mu bizimki daha bile cok kalkiyor belkinukun magic cupla iciyor belki agzina degdirmek bile yeter bakalim insallah rahat gecer bu geceniz de
eskiden 1 yaştan sonrası faydası yok bile denirmiş anne sütünün, yine iyi emdiler 1 yaşına getirdik çok şükür. biz de zorlanıyoruz kolay değil :/İnşallah canımumarım sizin de azalır ya. Valla bir yanım kıyamıyor benimde bırak içsin istediği kadar diyor ama bir yanım artık tamam diyor
Aynı şeyi ben de yaşıyorumGece 10 kez fln kalktiktab sonra bi saate bakim heralde sabah olacsktir dedim, saat daha 1 digece beslenmesini kesmek sart ama buna ben hazir miyim?
Olabilir dis de huzursuz ediyor. Cok narinler ama uyanmak icin bahane cokAynı şeyi ben de yaşıyorum
Uyanınca geri uyutmak için emzirmek de kolayıma geliyor. Sonra bir kısır döngünün içinde buluyorum kendimi. Parkta, 2 yaşına kadar emzir diyen teyzeler görüyorum, kabus gibilerHer yerdeler
Bu arada az önce baktım, üst damak epey sertleşmiş. Diş geliyor sanırım, belki de ondan bu kadar sık uyanıyor.
Öyle tabiki ya 11 aydır uykusuz kaldık bari gece rahat edelim artıkeskiden 1 yaştan sonrası faydası yok bile denirmiş anne sütünün, yine iyi emdiler 1 yaşına getirdik çok şükür. biz de zorlanıyoruz kolay değil :/
Ben de evdeyim, emzirebildigim kadar emzirmek istiyorum ama şöyle sabah uyanınca, öğle ve akşam uykusu öncesi gibi bir seçenek olsa, gece deliksiz uyusak ne güzel olurduOlabilir dis de huzursuz ediyor. Cok narinler ama uyanmak icin bahane cok
Ya ben evdeyim kismet olursa emzirmek isterim kiyamiyorum da zaten ama hic de kolay bisey degil. Millrt cok konusuyor
Hayırlı olsun canım inşallah çok güzel zamanlarınız olurKızlar herkese selam Bayadır giremedim tayin taşınma ev tutma falan derken yoğun geçiyor. Bundan sonra bize Ankara dayız. Eylülde okul başlayacak ilk kez ayrılacağız bakalıın nasıl olacak
Bu dediğin cevizli karışımın benzerini veriyordum. Bi enerji verdi, uyutamadimKızlar bebişlere akşamları ne yediriyorsunuz tok tutması için? Varsa farklı tarifleriniz alırım ya. Ben bu aralar 1 büyük muz 2 tatlı kaşığı hipp tahıl 2 ceviz ve 1 çay kaşığı pekmez koyduğum karışım veriyorum. Bazen yulaflı olarak değiştiriyorum, ya da sevdiği çorbayı veriyorum ekmekle. Şimdi gece emzirmesini kesmeye de çalışıyorum ya farklı yok tutan şeyler peşindeyim.
Çocuğu uyutayım derken enerji manyağı yapmam inşallahBu dediğin cevizli karışımın benzerini veriyordum. Bi enerji verdi, uyutamadimhaberin olsun. Ben bebek irmigini pişirip, içine hurma veya kayısı, 1 tam ceviz içi, 1 tk pekmez karistiriyordum. Severek yiyor ama artık uyku öncesi böyle enerji verecek şeyler yedirmek istemiyorum. Bugün pirinç unu pişirip yarım muz kattım. Büyüktü muz o yüzden yarısını koydum. Tok olunca da emmek istemedi, biraz zor uyuttum. Bakalım nasıl geçecek gecemiz.
Inşallah tok tutar da az uyanır Kağan beyimiz deÇocuğu uyutayım derken enerji manyağı yapmam inşallahbende tok olsun uzun tutsun diye uğraşıyorum kendimce inşallah rahat geçer geceniz ya yarasın İnci kuşuma
Evet ya, bir çoğu döndü maalesef. En fazla yazı home office yapmışlar, kışın yine devamevet @Atomiks in maşallahı var. zoru başarıyor. ben de havlu atardım.
ya bizim türk şirketlerinden gördüğüm home officei iptal eden çok oldu. iyi ihtimalle hybrid. umarım gönlüne göre bir iş çıkar.
9.ayda kan tahlili istedi bizimki. Demir depoları biraz düşük çıkmıştı. 13.ayda tekrar kontrole gideceğiz. Demiri düzenli veremedim, sonucu merak ediyorumKizlar herkesin doktoru kan tahlili yaptirdi ni? Bzimki yaptirmadi acaba vitamin eksikligi var mi diye dert ettim. B12 eksikligi baya onemliymis. Vitaminleri mi dusuk ki daha pek yuruyecek gibi degil diye dusunuyorumonun disinda dil gelisimi algisi falan iyi cok sukur. Arada bi yemek yememe durumu oluyor. 4-5 gundur kahvalti yaptiramadim
Bu durumda nasıl uyutuyorsun bazen benimki yani bu sıralar uyku öncesi emmiyor kafasını çeviriyor ben de kucakta sallıyorumBu dediğin cevizli karışımın benzerini veriyordum. Bi enerji verdi, uyutamadimhaberin olsun. Ben bebek irmigini pişirip, içine hurma veya kayısı, 1 tam ceviz içi, 1 tk pekmez karistiriyordum. Severek yiyor ama artık uyku öncesi böyle enerji verecek şeyler yedirmek istemiyorum. Bugün pirinç unu pişirip yarım muz kattım. Büyüktü muz o yüzden yarısını koydum. Tok olunca da emmek istemedi, biraz zor uyuttum. Bakalım nasıl geçecek gecemiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?