• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Artık okumayada fırsat bulamıyorum yA🥺uykular azaldı dinlenmek yok oldu. Kızımın dişlerinde beyazlık var kireç gibi merk ettim başka beybilerde varmı yada bilen?

Azidan mi mama aldirayim dedim bende ac herhalde diye.bizimkide aşırı meme emiyor.
Ben de düşündüm onu ama su içmemesine rağmen bezi aşırı doluyor sabaha kadar. Kesinlikle dişten olduğunu düşünüyorum bizim üst azının sadece azıcık ucu görünüyor. Tamamı çıkana kadar böyle olacak sanırım🙄

Kızlar biz dün kapı komşumuzla biraz tartıştık. Biz sakin kaldık ama onlar tehtitler, hakaretler… Sabah da arabanın camını kırmışlar. Polise gittik bugün. 1-2 gün içinde tüm eşyaları paketleyip Eskişehir’e geçeceğiz kızımla, burada daha fazla kalmak istemiyoruz. Eşim de haftaya taşıma şirketiyle evi taşıyacak işte. Sonra Antalya’ya gidiyoruz direkt, 15 kasımda gelince yerleşiriz.
nicecream nicecream , J joynss cuma günü yokuz bu durumda maalesef 🙁 dönüşte görüşürüz umarım. Üzüldüm böyle olduğuna ama napalım. Kopmayın bari forumdan ben dönene kadar 🤣
Ya çok üzüldüm. Size bişey olmasın da görüşürüz illa ki.

Birebir aynılarını yaşıyoruz. hafta sonu balık yemeye gittik. suluğu attı yere almak için eğilince de saçıma yapıştı. her yerimi ısırıyor. her şeyi tükürüyor. yedirirken elini ağzına sokup çıkartıyor sonra da elini üstüme siliyor. gece de ateşlendi. muhtemelen diş geliyor. hiç uyumadı. ben de 3 saatlik uykuyla geziyorum. demir falan değil tam da yapması gerekenei yapıyor aslında. eksiklene sakın. bir kaç güne kadar normale döner. ben de merve gibi düşünüyorum. tuza falan bakmıyorum artık sonuçta turşu vermiyoruz. o kadarcık tuzdan bi şey olmaz.

sinir bozmada koca gibi olmak diye bi şey var sanırım. adamlar oturdukları yerden muhalefet. gıcık ediyor beni benim hazret. valla içim sızlıyor seyahate çıkarken ama hiç olmazsa 2 3 gün kafayı dinliyorum diyorum. yoksa çekilecek gibi değil bu adamın tavrı. 7 de eve geliyorum adam 9 olmadan uyuyor ben kalıyorum iş güç iki çocuk biri bebek biri 6. sınıf .
bi cinnetle kırıvercem kafasını 😬 😬 😬
Duygularımı karşılıklı 😬 benim hazret de en erken 9da geliyor çünkü çok önemli işleri var🤓

Yemek yememek için tam da yapması gereken demişsin ya o neden ki? Diş yüzünden mi gelişimsel mi?

Kızlar biz dün kapı komşumuzla biraz tartıştık. Biz sakin kaldık ama onlar tehtitler, hakaretler… Sabah da arabanın camını kırmışlar. Polise gittik bugün. 1-2 gün içinde tüm eşyaları paketleyip Eskişehir’e geçeceğiz kızımla, burada daha fazla kalmak istemiyoruz. Eşim de haftaya taşıma şirketiyle evi taşıyacak işte. Sonra Antalya’ya gidiyoruz direkt, 15 kasımda gelince yerleşiriz.
nicecream nicecream , J joynss cuma günü yokuz bu durumda maalesef 🙁 dönüşte görüşürüz umarım. Üzüldüm böyle olduğuna ama napalım. Kopmayın bari forumdan ben dönene kadar 🤣
İnsanlar neyin kafasını yaşıyor. Çok geçmiş olsun. Toplanırız umaırm bir gün 🤗

Son günlerde biz de yenidoğan gibi meme emmeye başladık. Gece de illa benimle yatıyor, halbuki yatağında çok rahattı. Kurulan bir düzen öyle çabuk değişiyor ki.

Of çok güldüm buna 🤣

Ya yuh insanlardaki cesarete bak. Geçmiş olsun.

Evet atak dış ateş hepsi karıştı ama geçer diye umuyorum en kısa zamanda

Oha yani araba cami kırmak ne olaki 😳😳😳 şehir eskiyasi mi bunlar daha neler artık
Tamam tartışılır filan komşuluk nihayetinde ama suyunu çıkarmışlar. Çok geçmiş olsun

Ya çok üzüldüm. Size bişey olmasın da görüşürüz illa ki.
Ya bi de dişe dokunur bişey olsa içim yanmayacak. Dubleks ev ve en üst kattayız. Otomatik ışık yok apartmanın üst katında ve bizim evde de içeriden merdiven yok, apartmanın merdiveni ile inip çıkıyoruz. Ortak bi fotoselli ışık yapalım dedik, bi triplere girdiler biz çok para harcadık apartmana siz yapın falan. O kadar olay, tartışma yok bir şey yok. Sonra bizden kaçmaya başladılar, selam vermiyorlar falan. Bizim olmadığımız haftasonunda da ışığı açma butonunu sökmüşler, tamamen ışıksız kaldı üst kat. Dün şans eseri apartmanda karşılaşınca eşim niye söktünüz butonu dedi ve bir anda kadın gerizekalı falan diye bağırmaya başladı. Ama bu arada merdivende ses yapmalar, bebek arabasıyla indiğimiz yere çöp konteynırı taşımalar falan, ufak ufak tacizleri vardı. Dün akşam biz yine bir şey demedik yani, kafasına göre anlatıyor bir şeyler. İyi niyetli olsaydınız haber verirdiniz dedim, sustu. O susunca oğlu tehdit etmeye başladı işte, sizi buralarda yaşatmam falan diye. Sabah da gidip camı kırmış. Saçma sapan bi olay 🤷‍♀️
Teşekkür ederiz valla, canımız sıkıldı baya. Bi de dengesizler, ne yapacakları belli değil. Gittik polise ama bakalım ne çıkacak. Camı kırarken bi görüntü vs olmadığı için ondan bir şey çıkmaz muhtemelen ama biz taşınana kadar sesleri çıkmasa yetecek. Her şey halledilir de insanlarla uğraşmak çok yoruyor ya.

Azidan mi mama aldirayim dedim bende ac herhalde diye.bizimkide aşırı meme emiyor.

Benim kzıım da sürekli meme emiyor çocuk iyelik eklerini öğrendi memem diyor ahahahs ve artık normal şekillerde değil. Nice creamin dediği ayı duruşu var ya öyle. Popo havada emiyor. Bazen emekliyor memeyle gidebildiği kadar koptu kopacak artık. zaten memelikten çıktı artık meme dışında her şeye benziyor 😂

Son günlerde biz de yenidoğan gibi meme emmeye başladık. Gece de illa benimle yatıyor, halbuki yatağında çok rahattı. Kurulan bir düzen öyle çabuk değişiyor ki.
Bizde de aşırı meme düşkünlüğü var. Heralde bu dönemin olağan bir şeysi 😅 ben gündüz yere kırlent atıp yatıyorum onlar gelip emiyor kedi gibi. Artık öğrendiler meme isteyince kırlenti yere atıp ağlamaya başlıyor, emzireyim diye 😅

Bizde de aşırı meme düşkünlüğü var. Heralde bu dönemin olağan bir şeysi 😅 ben gündüz yere kırlent atıp yatıyorum onlar gelip emiyor kedi gibi. Artık öğrendiler meme isteyince kırlenti yere atıp ağlamaya başlıyor, emzireyim diye 😅
Ya seninki hakkaten kedi gibi olmuş sen git ben emcem yapıyorlar mı

Ya bi de dişe dokunur bişey olsa içim yanmayacak. Dubleks ev ve en üst kattayız. Otomatik ışık yok apartmanın üst katında ve bizim evde de içeriden merdiven yok, apartmanın merdiveni ile inip çıkıyoruz. Ortak bi fotoselli ışık yapalım dedik, bi triplere girdiler biz çok para harcadık apartmana siz yapın falan. O kadar olay, tartışma yok bir şey yok. Sonra bizden kaçmaya başladılar, selam vermiyorlar falan. Bizim olmadığımız haftasonunda da ışığı açma butonunu sökmüşler, tamamen ışıksız kaldı üst kat. Dün şans eseri apartmanda karşılaşınca eşim niye söktünüz butonu dedi ve bir anda kadın gerizekalı falan diye bağırmaya başladı. Ama bu arada merdivende ses yapmalar, bebek arabasıyla indiğimiz yere çöp konteynırı taşımalar falan, ufak ufak tacizleri vardı. Dün akşam biz yine bir şey demedik yani, kafasına göre anlatıyor bir şeyler. İyi niyetli olsaydınız haber verirdiniz dedim, sustu. O susunca oğlu tehdit etmeye başladı işte, sizi buralarda yaşatmam falan diye. Sabah da gidip camı kırmış. Saçma sapan bi olay 🤷‍♀️
Teşekkür ederiz valla, canımız sıkıldı baya. Bi de dengesizler, ne yapacakları belli değil. Gittik polise ama bakalım ne çıkacak. Camı kırarken bi görüntü vs olmadığı için ondan bir şey çıkmaz muhtemelen ama biz taşınana kadar sesleri çıkmasa yetecek. Her şey halledilir de insanlarla uğraşmak çok yoruyor ya.
Geçmiş olsun. Allah korusun bu tip insanlardan. Yeni tasinacaginiz yerde iyi insanlarla komşu olursunuz inşallah.

İkisi aynı anda mi istiyor peki böyle şeyleri?:)

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm 😔 belanin nerden geleceği belli olmuyor 😔

Benim oğlanda çok değişik emiyor. meme demeye bin şahit ister ne hale getirdi. Gorumcemin yanında emzirmek zorunda kaldım birgün ( annem dışında başka kimsenin yanında emzirmemeye dikkat ediyorum ) ay uy ay uy acimiyomu ay uy diye diye şoka girdi kadın. Yere oturuyorum sırtımı koltuğa dayiyorum bacak aramdan popo havada bide poposunu sallayarak emiyor. Eliyle de öbürünü actiriyor ucunu mincikliyor. Tırnakları da var bide. İttiriyorum git diye yok gücüm yetmiyor valla. bağırıyor çok. Eşime kurtar beni diyorum ilgisini çekecek birşeyler bulmaya çalışıyor. Tabi ki kanmiyor benim cano. En az yarım saat bu şekilde. Bi de oyuncagini almaya gidiyor emerken. hızlıca alıp geliyor. hem emiyor hem oynuyor oyuncağıyla. Oyuncak almaya gidince 3 sn sürüyor gidip gelmesi hemen mememi kapatıp kaçmaya çalışıyorum ama feryat figan. Açıyorum mecbur. Birde olur olmadık yerde mememi açmaya başladı. Yakam açık olsa görünecek memelerim acmayida öğrendi. Bir eliyle tişörtümü kaldiriyor digeriyle atletimi indiriyor. ( Sütyen takmiyorum 🤣)

Geçmiş olsun cnm

Duygularımı karşılıklı 😬 benim hazret de en erken 9da geliyor çünkü çok önemli işleri var🤓

Yemek yememek için tam da yapması gereken demişsin ya o neden ki? Diş yüzünden mi gelişimsel mi?
evet hem diş hem gelişimsel. bizimki artık yemeden önce kokluyor, kokudan anlamazsa dilini değdiriyor sonra açıyor ağzını. veya has bel kader yedi diyelim diliyle bir atışı var o lokmayı çok gülüyorum. sanırım neleri sevip sevmeyeceği de şekillenmeye başlıyor. mesela benimki ızgara balık yedi ama balığı haşlayıp yedirince mümkün değil yutmadı. hepsini tükürdü.

evet hem diş hem gelişimsel. bizimki artık yemeden önce kokluyor, kokudan anlamazsa dilini değdiriyor sonra açıyor ağzını. veya has bel kader yedi diyelim diliyle bir atışı var o lokmayı çok gülüyorum. sanırım neleri sevip sevmeyeceği de şekillenmeye başlıyor. mesela benimki ızgara balık yedi ama balığı haşlayıp yedirince mümkün değil yutmadı. hepsini tükürdü.
Bu yemek beğenme işi bu kadar çabuk gelmese keşke 😦

çok akıllılar ya. salatalık uzatırsam ağzını açıyor, başka bişeyse kafa çeviriyor. nereden gördün, nereden anladın.

Back
X