- 13 Haziran 2019
- 2.433
- 4.759
- 83
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #54.041
çocuklar zekayı (Neyse ki) anneden alıyormuşçok akıllılar ya. salatalık uzatırsam ağzını açıyor, başka bişeyse kafa çeviriyor. nereden gördün, nereden anladın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocuklar zekayı (Neyse ki) anneden alıyormuşçok akıllılar ya. salatalık uzatırsam ağzını açıyor, başka bişeyse kafa çeviriyor. nereden gördün, nereden anladın.
çocukluğum boyunca yemediğim pırasalar kerevizler lahanalar gözümün önünde belirmeye başladı nedenseBu yemek beğenme işi bu kadar çabuk gelmese keşke![]()
Ben de sevmediği bir yemeği vereceğimi zannettiginde "bak bu yoğurt, sen bunu seviyorsun, kızım yoğurt işte, yoğurt " şeklinde konuşurken buluyorum kendimi.çok akıllılar ya. salatalık uzatırsam ağzını açıyor, başka bişeyse kafa çeviriyor. nereden gördün, nereden anladın.
Kendi yürümeye başlayınca rahatlarsın dicem yani öyle olmasını diliyorum ama her bebek farklı. Ben salonda yalnız bırakıyorum mutfağa falan gdince baya oyalanıyorlar ama tabi ikizlikten midir bilinmezBebişi adımlayan anneler, bir gününüz nasıl geçiyor? Biz sürekli el ele yürüyoruz evde. Ela ve Lale gibi oldukHiç oturmuyor, hiç. El ele yürürken bazen zorla elimi bırakıyor, biraz kendi takılıyor, sonra elini uzatıyor yine. Günde kaç kez düşüyor sayamadım. Günden güne daha zor olmaya başladı. Hiç mi kolaylasmayacak halimiz bizim? Adımları iyice kuvvetli atmaya başladı, dengesi de iyi aslında. Ilk adım arabası da var, onu da sürüyor ama biz yine yapışık gibiyiz. Uykuya da direniyor, 4.diş patladı çok şükür birazcık nefes alabildik.
Yürüme işi bizim de böyle el ele hep. Duvarlara koltuklara tutunup sıralarsa mutlaka düşüyor yani ya Elele ya arkasında hiç kendi kendine durduğu an olmuyor. Ben de bunu soracaktım herkesinki düşüyor mu hiç bırakamıyorum benBebişi adımlayan anneler, bir gününüz nasıl geçiyor? Biz sürekli el ele yürüyoruz evde. Ela ve Lale gibi oldukHiç oturmuyor, hiç. El ele yürürken bazen zorla elimi bırakıyor, biraz kendi takılıyor, sonra elini uzatıyor yine. Günde kaç kez düşüyor sayamadım. Günden güne daha zor olmaya başladı. Hiç mi kolaylasmayacak halimiz bizim? Adımları iyice kuvvetli atmaya başladı, dengesi de iyi aslında. Ilk adım arabası da var, onu da sürüyor ama biz yine yapışık gibiyiz. Uykuya da direniyor, 4.diş patladı çok şükür birazcık nefes alabildik.
Ele ele yurume nasil oluyor kizlar iki elini tutup yurutme mi yoksa yan yana yuruyorlar miYürüme işi bizim de böyle el ele hep. Duvarlara koltuklara tutunup sıralarsa mutlaka düşüyor yani ya Elele ya arkasında hiç kendi kendine durduğu an olmuyor. Ben de bunu soracaktım herkesinki düşüyor mu hiç bırakamıyorum ben
Bizim yanyana bir süredir 10 15 gündür diyeyimEle ele yurume nasil oluyor kizlar iki elini tutup yurutme mi yoksa yan yana yuruyorlar mi
Bem de öyleyim, bak bu domates domatesBen de sevmediği bir yemeği vereceğimi zannettiginde "bak bu yoğurt, sen bunu seviyorsun, kızım yoğurt işte, yoğurt " şeklinde konuşurken buluyorum kendimi.![]()
Ikiz olmasından olabilir belki. Bizimki beni 2 dk bırakmıyor. Tek başına oynamaya alıştıramadım bir türlü. Büyüdükçe diye umut ediyorum.Kendi yürümeye başlayınca rahatlarsın dicem yani öyle olmasını diliyorum ama her bebek farklı. Ben salonda yalnız bırakıyorum mutfağa falan gdince baya oyalanıyorlar ama tabi ikizlikten midir bilinmezuykuyu ne sen sor ne ben. Bi gün 2 bi gün tek uyku yapıyorlar. Bu mesajı da uyusunlar diye yanlarında yatarken yazıyorum.
Bizimki yürürken durabiliyor bazen. Yerden ellerinden destek alarak kalkıyor da. Ama her zaman dengeli değil. Sürekli düşüyor. Iki gün önce alnını duvara çarptı ve yere düştü mesela. Epey ağladı. Yanindaydim da ama engel olamadim.Yürüme işi bizim de böyle el ele hep. Duvarlara koltuklara tutunup sıralarsa mutlaka düşüyor yani ya Elele ya arkasında hiç kendi kendine durduğu an olmuyor. Ben de bunu soracaktım herkesinki düşüyor mu hiç bırakamıyorum ben
Tek elinden tutarak, sevgili gibi yürüyoruz biz.Ele ele yurume nasil oluyor kizlar iki elini tutup yurutme mi yoksa yan yana yuruyorlar mi
Ya ben de çok yemek seçerdim küçükken sonra burnum sürtüldü yemekhanelerde. Şimdi kocam çok seçici, zaten diyorum babaya çekerse yandık. Evde sürekli fantastik yemekler yapamam ya.çocukluğum boyunca yemediğim pırasalar kerevizler lahanalar gözümün önünde belirmeye başladı nedense
şaka bir yana seçenek sunmazsak mecbur kalıp yiyor bizimki. tabi diş krizlerinde yaşadıklarımız hariç. orda zorlayamıyorum. çünkü bildiğin kriz yaşıyoruz. ama ağlayarak bir şey yapınca veya yaptırmaya çalışınca yemezler bu numaraları diyorum. kendi bildiğimi okuyorum.
Ayy maşallah
Ohoo benimkiler aşırı düşüyor. Alınları hep mor noktaYürüme işi bizim de böyle el ele hep. Duvarlara koltuklara tutunup sıralarsa mutlaka düşüyor yani ya Elele ya arkasında hiç kendi kendine durduğu an olmuyor. Ben de bunu soracaktım herkesinki düşüyor mu hiç bırakamıyorum ben
Yeğenlerimden biri de öyleydi. Iki elinden tutmazsak inat eder oturur, yürümezdi. Iyice güvenmek istiyor sanırım kendine. Biz de haftasonu kışlık bir ayakkabı aldık. Ayağına ağır gelmesin, üşümesin derken insan ne alacağını da şaşırıyor.Ya ben de çok yemek seçerdim küçükken sonra burnum sürtüldü yemekhanelerde. Şimdi kocam çok seçici, zaten diyorum babaya çekerse yandık. Evde sürekli fantastik yemekler yapamam ya.
Ayy maşallah. Biz daha bu ayı seviyeye bile gelmedik. Aşırı garantici asla risk almıyor, mazallah ayakta 4 saniye durur falan tutunmadan, o ara her şey olabilir yani. Ama çok hevesleniyorum yağmur çizmesi alayım hafif yağarken indireyim su birikintilerine bassın falan...
Süper foto olmuş bu
Maaşallah onaSüper foto olmuş bu
Benim kızın gözü kara sanırım kapı açılır açılmaz merdivenlere koşuyor evde kediyi kovalıyor kafa göz her yeri vuruyor engel olsam Bi dert olmasam başka. Mecbur peşindeyim sürekli. Bi yere gittik mi mümkün değil oturması her yeri tavaf ediyor. Masa altlarına varana kadar girip yokluyor. Bu kış böyle geçecek ama yaza doğru durulur diye düşünüyorum.
Bunu benimki de yapıyor. Özellikle bir şeyleri yere atınca atma diyoruz ona o zaman kendine vuruyor. Bir de düşüp bir yerleri uf olunca sonra hep göstermek için yapıyor bu mantıklı da diğerini neden yapıyor bilmiyorum.Bi şey dicem benim kız diş çıkarıyor gördüğüm kadarıyla da köpek dişi dediğimiz diş kabarmış. ondan mıdır nedir sinirlenip kendini tokatlıyor biberonla kafasına vuruyor. Hiç bu tarz Bi davranışa maruz kalmadı tanık da olmadı. Yani evde genelde bakıcı ve ablasıyla sakin şekilde zaman geçiyor ama nedir anlayamadım. Fikriniz var mı![]()
Ya bizimki yemiyor. Baya bütün gün aç kalıyor. Bazen hem öğlen hem akşam deniyorum, yemiyor ve aç aç uyuyorçocukluğum boyunca yemediğim pırasalar kerevizler lahanalar gözümün önünde belirmeye başladı nedense
şaka bir yana seçenek sunmazsak mecbur kalıp yiyor bizimki. tabi diş krizlerinde yaşadıklarımız hariç. orda zorlayamıyorum. çünkü bildiğin kriz yaşıyoruz. ama ağlayarak bir şey yapınca veya yaptırmaya çalışınca yemezler bu numaraları diyorum. kendi bildiğimi okuyorum.
Ve o kafaya vurma bizde de oldu bikaç gün önce. Tepkiye baktı, ben tepki vermiyorum özellikle öyle durumlarda, çünkü yapma dediğimde çok abartarak yapabiliyor, sonra bıraktı. Gelişimsel bir süreç herhaldeBi şey dicem benim kız diş çıkarıyor gördüğüm kadarıyla da köpek dişi dediğimiz diş kabarmış. ondan mıdır nedir sinirlenip kendini tokatlıyor biberonla kafasına vuruyor. Hiç bu tarz Bi davranışa maruz kalmadı tanık da olmadı. Yani evde genelde bakıcı ve ablasıyla sakin şekilde zaman geçiyor ama nedir anlayamadım. Fikriniz var mı![]()
Bizdede kafaya vurabiliyir ama bazen gidip duvara ya da yatagin kenari ince aunta gibi ona vuruyor yapma vs diyorum basi ve ya diai agriyor diye dusundum bende yorulunca ve aksam ustunden sonra oluyir genelde.Bi şey dicem benim kız diş çıkarıyor gördüğüm kadarıyla da köpek dişi dediğimiz diş kabarmış. ondan mıdır nedir sinirlenip kendini tokatlıyor biberonla kafasına vuruyor. Hiç bu tarz Bi davranışa maruz kalmadı tanık da olmadı. Yani evde genelde bakıcı ve ablasıyla sakin şekilde zaman geçiyor ama nedir anlayamadım. Fikriniz var mı![]()