- 22 Aralık 2020
- 2.701
- 5.907
- 88
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #54.141
Al bizden de bi tane. Gece uyandı 3 saat uyumadı. Memede takılıyor bıraktığı an yaygara. 2 azıyı birden patlatıyor. Baya sıkıntılıKızlar hepiniz cok zor yazmissiniz ben dun cok yoruldum gece 1e1keadar aglayip uyumadi isigi kapattirmadi basti yaygarayi bu dis miydi baka birsey mi atesi gecmsti keyfi yerind
Bi kadın var burada kosovalı 3 çocuk bakıyor onunla karşılaştım ona bahsettim calpol ver diyor verecektim dun agzini acmiyor bugun ayni sey olursa zorla vereyim.Surekli de kucak istiyor ya da oyun ama oyun birbirimize yapışık. Birde burda ikinci el urunlerden muzikli ilk adim arabası muzikli kitap aldık en azından 5 10 dakika oyalaniyordu şimdi onlara da ağlıyor bazı seslerinden korkuyor sıklaştı. Video açıyordum dün o bile işe yaramadı kitap okuduk sürekli resimlerine bakarak bir tek o işe yaradı. Kahvaltı edip toplamak iskence zaten o pek yemiyor.Yemek vs aynı şekilde .2.5 yaş 2 yaş inşallah dediğiniz gibi olur.Al bizden de bi tane. Gece uyandı 3 saat uyumadı. Memede takılıyor bıraktığı an yaygara. 2 azıyı birden patlatıyor. Baya sıkıntılı
Araç koltuğunu değil puseti almayın dedim. Yine de paylaşayım Joie Tourist Signature Edition Bebek Arabası - ebebek tükenmiş gerçi alanlara geçmiş olsun ahsha.mumuberry senin almayın diye bilgiverdiğin araç koltuğunun linkini paylaşır mısın ?
İlaç şırıngaları var, Almanya’da nurofenin içinden direk çıkıyor. Belki orda da öyledir bi sor istersen. Onla ilaç vermek baya kolay oluyor.Bi kadın var burada kosovalı 3 çocuk bakıyor onunla karşılaştım ona bahsettim calpol ver diyor verecektim dun agzini acmiyor bugun ayni sey olursa zorla vereyim.Surekli de kucak istiyor ya da oyun ama oyun birbirimize yapışık. Birde burda ikinci el urunlerden muzikli ilk adim arabası muzikli kitap aldık en azından 5 10 dakika oyalaniyordu şimdi onlara da ağlıyor bazı seslerinden korkuyor sıklaştı. Video açıyordum dün o bile işe yaramadı kitap okuduk sürekli resimlerine bakarak bir tek o işe yaradı. Kahvaltı edip toplamak iskence zaten o pek yemiyor.Yemek vs aynı şekilde .2.5 yaş 2 yaş inşallah dediğiniz gibi olur.
Aynısı oldu dün gece. 2 buçukta kalktı 6 buçukta tekrar uyudu ben de 7de kalkıp okula geldim diş çıkarıyor bizimki de ama anlamadığım uyanınca gayet mutlu hani bir aplamak falan yok şimdi bunu da mı dişe yormalı bu diş uyyunca mı başlıyor ağrımayaAl bizden de bi tane. Gece uyandı 3 saat uyumadı. Memede takılıyor bıraktığı an yaygara. 2 azıyı birden patlatıyor. Baya sıkıntılı
senin bi formülün vardı pekmez+tereyağ ile. onu şırıngayla ağzına damlatabilirsin.Bizde Bi de öksürük başladıhırıltısı var boğazında. Tavsiye edebileceğiniz bişey varmı arkadaşlar? Gerçi bişey yedirip içirmek imkansız
Bizimki de memeden bırakınca ağlıyor al koy oyuncaklarına gayet mutlu. Anlamıyorum ben de vallaAynısı oldu dün gece. 2 buçukta kalktı 6 buçukta tekrar uyudu ben de 7de kalkıp okula geldim diş çıkarıyor bizimki de ama anlamadığım uyanınca gayet mutlu hani bir aplamak falan yok şimdi bunu da mı dişe yormalı bu diş uyyunca mı başlıyor ağrımaya
Bizimde hep ikişer çıkıyor. Üst 2 dişi aynı anda çıktı ama perişanız. 1 yaş aşıları var daha yaptırmadım bir de o üzerine eklenirse çıldırma noktasına gelirim. Allah yardımcın olsun canım, inşallah en rahat şekilde atlatırsın. Yürüme konusunda da bugün baya ellerini bırakıp durmaya başladı hatta bir adım attı istekli ama korkuyor. 1 haftaya iyice harekete geçmiş olur diyorum kendi kendime ama bakalım.Benim kızımın da şu an dört dişi var, üst ikisi yazın aynı anda çıktı, aynı dönemde hasta da oldu ve yaklaşık on gün ne bir şey yedi ne doğru düzgün uyudusonra tekrar düzene girdi. Şimdi de bir yaş aşıları yapılacak, korkuyorum ateş vs yapar mı acaba diye. Bir yandan kontrollere gidiyoruz, ilk hamilelikte iki tane portakalı bile taşımazken şimdi on kilo çocuğu taşıyorum hayırlısı…
Sizin bebeler yürüme konusunda nasıl? Kızlar genelde yaşına girerken yürüyor ama her bebeğin gelişimi kendine özgü tabi biz sadece tutunup ayakta duruyoruz ve yine elden tutarak adım atabiliyoruz
Bence boyu gayet iyi ama kilosunu bilemedim canım. Kız ve erkek çocuklarda değişiyor oranları, yine de doktor daha iyi bilir. Bizimki 80 cm 9.500, doktor 10 kilo olmasını bekliyoruz bu aylarda ama normal kilosu dedi. Bende az oldugunu düşünüyorum ama yapacak bir şey yok almıyor elimden bir şey gelmez ki. Burda hastane konusunda çok sıkıntı yaşıyoruz zaten, daha adam akıllı bir doktor bulamadık özel hastane bile yok denecek seviyede.Bu arada bugün aşısı varsi kızımın
Boyu 77 cm kilosu 7.800 Gr hemşire de dedi bir şey yemiyor mu diye ufacık dedi çok kafama takıldı şuan bu kiloda olan arkadaşlarım var mı acaba doktorunuz la konuştunuz mu ne diyorlar bende randevu alıp götürüp göstericem aslında yiyor ama öyle tabağı dolu dolu değil ama ona rağmen almıyor 40 gündür 400 Gr tek almis
Evet verdiler kg yaziyor ustunde 9 kg icin dozu sanki fazla geldi bana ateslendiginde verirken 3 kasik gibiydi ama beyaz renk bi calpol Doliprane adı.Distede ayni dozu mu verecegiz acaba yoksa agri kesici olarak biraz az mi verelim.İlaç şırıngaları var, Almanya’da nurofenin içinden direk çıkıyor. Belki orda da öyledir bi sor istersen. Onla ilaç vermek baya kolay oluyor.
Evet o da aklımda sabahtan beri 2 yudum ıhlamur içiremedim inşallah düzelir uzun sürmez çok teşekkür ederimsenin bi formülün vardı pekmez+tereyağ ile. onu şırıngayla ağzına damlatabilirsin.
bir de biberonuna ıhlamur ver. su niyetine. tarçınla kaynat. hırıltıya birebir.
geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?