- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #54.121
Biz yaptık. Uçağa binerken Kapıda verdik. Ama inerken bekliyorsun almak için maalesef.
Bu tip durumlar için kiralama yapan siteler var, ben de hiç denemedim ama bir arkadaşım yurtdışına tatile giderken bu sitelerden kabin boy araba kiralamıştı.
Iniste benim icin cok zor oldu tek basima bebegi tasidim valizleri aldigimiz yerden ayri bir banttan verildi cenevrede. Belki havaalanina göre degisiyordur.
Teşekkür ederim kızlar, yağışlı gösteriyor hep bebekle helak oluruz belki diye vazgeçtik. Alakasız bi şekilde malatyaya gideceğiz darende diye bi yer varmis :) ama kabin boy bebek arabası almak lazımmış böyle geziler için, Bi araştırıp alayımYurtdışı uçuşlarında bebek arabasıni bagaj kısmından veriyorlar, sadece yurtiçi uçuşlarında uçaktan inince alabiliyorsun.
Kızım 6 aylıkken ilk kez tek uçuş yapmıştım,Paris havaalanında mahvoldum. Bagaj mi alayım, bebek mi tutayım derken... En son kabin tipi araba aldım rahatladım.
13 ay olduk boyle surecler arada hala devam moral bozmak istemem ama oyleMerhaba herkese, bebegim 5 aylik 1 hafta önce alt iki disi patladi. Once anlamamistim 4.ay atagina baglamistim huzursuzlugu ama dis cikariyormus meger. Fakat disler patlamasina ragmen huzursuzluk bitmedi gece uykularimiz saatte 1 uyanma seklinde. Surekli ihhh ihhh diye mizirdaniyo gün boyu asla susmuyor yere koysam durmuyor illa kucak. Normal mi bu kadar huysuzluk olmasi disler tamamen cikana kadar mi boyle oluyor patlayınca rahatlamiyolar mi ? Tecrübelsiniz diye sizlere sormak istedim simdiden teşekür ederim
Off13 ay olduk boyle surecler arada hala devam moral bozmak istemem ama oyle
Sağlıkla büyüsün inşallah. Valla 1 yaşında ve 4 dişi var, üstelik 2şer olarak çıktı helak olduk resmenMerhaba herkese, bebegim 5 aylik 1 hafta önce alt iki disi patladi. Once anlamamistim 4.ay atagina baglamistim huzursuzlugu ama dis cikariyormus meger. Fakat disler patlamasina ragmen huzursuzluk bitmedi gece uykularimiz saatte 1 uyanma seklinde. Surekli ihhh ihhh diye mizirdaniyo gün boyu asla susmuyor yere koysam durmuyor illa kucak. Normal mi bu kadar huysuzluk olmasi disler tamamen cikana kadar mi boyle oluyor patlayınca rahatlamiyolar mi ? Tecrübelsiniz diye sizlere sormak istedim simdiden teşekür ederim
Ya koptum memeler sırtta olsaydı fikrine, harbiden fena fikir değilmişBu ara var bişi. Biz pek güzel uyuyorduk iki hafta öncesine kadar sonra diş patladı alttan, şimdi de yürüme aşamasına geçiyor galiba bütün gece gözler kapalı meme aranıyor. Bu duruma çok üzülüyorum ama gece sinir bastı artık. Ya dedim keşke memeler sırtta olsaydı iki damla uyurdum. Aç olduğunu hiç sanmıyorum ben de.
Bu mesajın şu an tam yarama tuz bastı. Dün gece neredeyse 15 dk da bir uyandı. Iç geçiriyor gibiydi. Kötü bir rüya mı gördü gece boyu, korktu mu bilmiyorum. Ama çok yoruldum. Allahtan bugün pazar olunca 8 den 10 a kadar eşim baktı. Ben de uyuyup dinlenebildim. Bu 2 saatte çocuğa yaş pasta yedirmiş tabi de, neyse artık ne dersem diyim düzeltemiyorum bu durumu. Emziği inci de uzun zaman önce bıraktı. Sadece emerek uyuyor, gece normalden daha sık uyanmaya başladı dişe yoruyorum genelde. Allah yardımcımız olsun.Oyyy yerim onu ben ya büyüdü de yürüyerek mi gittimaşallahhhh bizimki de ellerini birakmaya başladı çok hoşuna gidiyor ama çok duramıyor düşüyor popişinin üstüne
Ya konudan bağımsız gece uykusu nasıl sizde? Ben artık kafayı yemek üzereyim çok kalkıyor 1 yaşına girdiler ne zaman nasıl düzelecek. Sabah 6 da kalkıyor gece de en az 5 kez kalkıyoruz. İşin kötü yanı artık hiç emzik almıyor ayda yılda bir belki eşref saatine gelirsezaten hiç düşkün değildi ben verirsem alırdı ama gece işime yarıyordu artık o da bitti
Hepimizinki inşallahSağlıkla büyüsün inşallah. Valla 1 yaşında ve 4 dişi var, üstelik 2şer olarak çıktı helak olduk resmenhala daha da düzene girmiş değil bakalım öylece çaresiz bekliyoruz
Gerçekten ne zor işimizBu mesajın şu an tam yarama tuz bastı. Dün gece neredeyse 15 dk da bir uyandı. Iç geçiriyor gibiydi. Kötü bir rüya mı gördü gece boyu, korktu mu bilmiyorum. Ama çok yoruldum. Allahtan bugün pazar olunca 8 den 10 a kadar eşim baktı. Ben de uyuyup dinlenebildim. Bu 2 saatte çocuğa yaş pasta yedirmiş tabi de, neyse artık ne dersem diyim düzeltemiyorum bu durumu. Emziği inci de uzun zaman önce bıraktı. Sadece emerek uyuyor, gece normalden daha sık uyanmaya başladı dişe yoruyorum genelde. Allah yardımcımız olsun.
İnşallah sizin öyle geçmez ama buralarda durum böyleHepimizinki inşallahay ben dişin fena oldugunu hep duyuyordum da bu kadar beklemiyirdum yaa çocuk resmen değişti bambaşka bi seye dönüştü burnumuzdan geldi kac gundur gelecekte de ışık yok yani hep böyle geçecek anlaşılan
Umarım. Bugün dışarda annesinin yanında yürüyen 5-6 yaş çocuklara baktım. Düşündüm, kendi kendilerine uyurlar, yemek yerler. Imrendim sankiGerçekten ne zor işimizumarım hepimizin ki bir an önce geçer cidden tükeniyoruz böyle. Artık deliksiz uyumak istiyorum, öyle olunca sabah 6da kalkmak hiç koymaz ama bu şekilde olunca sabrım tükeniyor resmen. Bir de bu aralar çok fazla şeyle uğraştım hep çok yorgun hissediyorum
5 6 yaşa kalmıyor 2.5 yaş öyle tatlı ki. Uyuyor tuvalet eğitimini almış çok güzel konuşuyorlar. Bizim hala büyük kızın bir 20 30 cümlesi var anlatıp duruyoruz ona öyle derdi buna böyle derdi. Kahverengiye kahkarabengi derdi mesela hala evde kahverengi demeyizUmarım. Bugün dışarda annesinin yanında yürüyen 5-6 yaş çocuklara baktım. Düşündüm, kendi kendilerine uyurlar, yemek yerler. Imrendim sankiHer yaşın ayrı zorluğu var tabi ki ama bu kadar zorlanmayız sanırım. Ben günlerdir yemek bile yapamiyorum doğru düzgün. Sen son günlerde tursuydu, tasinmaydi derken iyice yoruldun. Yine maaşallah iyi idare ediyorsun.
Ne güzel yazmışsın öyle. Çok uzak değil demek ki. Okurken içim açıldı, böyle kelebekler falan uçtu. Yemin ederim gözlerim doldu. Bazen kendimi o kadar yalnız, yorgun, çaresiz hissediyorum ki. Her şeyi kızımın biraz büyümesine erteledim. Okurken 11 ay sonra karayı görecek olmanın umudu doldu içime. Iyi ki yazdın5 6 yaşa kalmıyor 2.5 yaş öyle tatlı ki. Uyuyor tuvalet eğitimini almış çok güzel konuşuyorlar. Bizim hala büyük kızın bir 20 30 cümlesi var anlatıp duruyoruz ona öyle derdi buna böyle derdi. Kahverengiye kahkarabengi derdi mesela hala evde kahverengi demeyiz2 yaş doğumgününde babasına o gün olan biten her şeyi anlatmıştı hatta 2.5 bile değil 2 yaşı bekleyelim
Kıyamam kuzuma ya. Bizim uzun zamandır böyle 1 aydır falan. Sürekli taşındık yer değiştirdik diye mi yoksa artık böyle mi olacak bilemiyorum. Gece bu kadar kalkınca gündüz hiçbir şey yapmak istemiyorum enerjim düştü iyice.
Yana yakıla çözüm arıyorum ama yok. Aç mı diyorum ama o da değil çünkü yatırmadan 5dk önce bile yese 2 saat sonra ayakta.
Bu ara var bişi. Biz pek güzel uyuyorduk iki hafta öncesine kadar sonra diş patladı alttan, şimdi de yürüme aşamasına geçiyor galiba bütün gece gözler kapalı meme aranıyor. Bu duruma çok üzülüyorum ama gece sinir bastı artık. Ya dedim keşke memeler sırtta olsaydı iki damla uyurdum. Aç olduğunu hiç sanmıyorum ben de.
Diş dönemi çok kucak temas ve meme istedikleri çok net artık.sonu olmayan bir döngüyle emziriyor olmak beni gerçekten çok yıpratıyorHepimizinki inşallahay ben dişin fena oldugunu hep duyuyordum da bu kadar beklemiyirdum yaa çocuk resmen değişti bambaşka bi seye dönüştü burnumuzdan geldi kac gundur gelecekte de ışık yok yani hep böyle geçecek anlaşılan
Evet azılar bizim de çıktı ve maffoldu çocuğum çok üzülmüştüm. Anlamadık birde hem azılar, hem 3 tane aşının verdiği huzursuzluk ve ateş, üzerine hastalık kapmış hepsi aynı günlere denk geldi, 20 gün savaştı miniğim çok zorduKizlar ilk azilar bu dönem mi geliyor ya. Çocuğun ağzı volkanik dağlar gibi köpek dişinin oldugu yerin yanındakiler. Çok sancılı dönem geçiriyoruz bizde. Yemek yok. Artık kahvaltı bile yaptırmiyorum günlerdir yemiyor. Tulum peyniri bide kuru üzüm yiyor azıcık. Meme deseniz inanılmaz şekilde düşkün. Süt yoktur mümkün değil olması. Oluşmasına fırsat vermiyor. Bu sefer aç mı diyorum kesinlikle başka birşey yemiyor. Belli ki dişten ama bu kadar mı acıyo ya. Kıyamam bebislerimize. Geçen kış yenidoğan dönemini geçirdik. Emdi emmedi doydu doymadı, gazı mazı, bu kışta yürüme düşme kalkma, dişler
Ayy gerçekten ne güzel günler ama kim bilir onlar da ne düşünüyordurUmarım. Bugün dışarda annesinin yanında yürüyen 5-6 yaş çocuklara baktım. Düşündüm, kendi kendilerine uyurlar, yemek yerler. Imrendim sankiHer yaşın ayrı zorluğu var tabi ki ama bu kadar zorlanmayız sanırım. Ben günlerdir yemek bile yapamiyorum doğru düzgün. Sen son günlerde tursuydu, tasinmaydi derken iyice yoruldun. Yine maaşallah iyi idare ediyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?