- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #54.261
Tarhana içiyor bizimki bisey yemedigi zamanKızlar alt azı dişleri patlıyor mahvolduk cocugum bir haftada eridi doktor gribal enfeksiyon var dedi boğazı biraz kızarık zaten yutkunamıyor bir şeyler yapan var mı böyle toparlansın diye. Boğazı için ilaç vermek istemiyorum zaten. 9 kiloyu hala göremedik
Cok tesekkur ederim haber verdigin icin. Umarim sorun olmaz ikimizde de. Kp goz doktoru, o bi doktor onermisti ona goturmem zordu o yuzden kizar diye soramamistim. Sonradan sordum. Normal, buyudukce duzelir dedi. Bize doktor 1 sene demisti ama isi saglam kaziga baglayip en azindan 6 ay sonra kontrol olmak mantikli olabilir bizim icin de. Zaten 1 sene beklemem diyordum kendi kendime.J joynss canım bugün göze gittik yanlış anlamadıysam hipermetrop 4 çıktı. Doktor takip etmemiz gerek 3 ay sonra gelin dedi. Eline Bi şey verin nasıl bakıyor inceliyor diğer eline geçirirken nasıl yapıyor zorlanıyor mu ayrıca yalpalayarak yürüyor yeni yürümeye başladığı için de veya yerleri bulanık gördüğü için de olabilir mutlaka 3 ay sonra getirin görelim dedi. Yürümesini de takip edin böyle devam ediyorsa mutlaka gözlük takması gerekecek dedi. Belki buna benzer durumlar sizde de olabilir diye yazmak istedim sana da .
Offf Atomiks cidden minnoş gitmiş çaki gelmiş. Psikolog bu tarz davranışların neden olabileceğini söyledi mi peki? Ekrandan da uzak tutuyorsun. Başka bir çocuğun ağzından zorla emzik almak da ne, sıpa annesinin babasının başını belaya sokacakBiraz dertliyim
Benim çocuk gitti yerine Çaki geldi şaka değil
Gerçekten dışarı çıkmaya korkar oldum . Deli gibi döne döne koşan, yolda çocuk gördü mü gidip ağzından emziği tokatla çıkaran bizim saçımızı başımızı yolan sinirlenince kendini yerlere atan Nereye gitsek elinin uzandığı her şeyi deviren, çığlıklarla ağlayan Bi çaki ile yaşıyorum artık. İnanılır gibi değil ne ara bu hale geldi anlamıyorum gerçekten başım ağrıdı.özellikle çocuk psikoloğuna sordum izin vermeyin böyle şeylere dedi. Bu sinir Tokatlama saç çekme kendini yerlere atma falan. Mutlaka tepki verin uyarın dedi. Beynim yandı resmen bu bebenin hallerindengünlerdir 4-5 saatten fazla uyumayadım ya
Kan degerlerine baktirmismiydin atomiks herhangi bir şey var mıydı?Biraz dertliyim
Gerçekten dışarı çıkmaya korkar oldum . Deli gibi döne döne koşan, yolda çocuk gördü mü gidip ağzından emziği tokatla çıkaran bizim saçımızı başımızı yolan sinirlenince kendini yerlere atan Nereye gitsek elinin uzandığı her şeyi deviren, çığlıklarla ağlayan Bi çaki ile yaşıyorum artık. İnanılır gibi değil ne ara bu hale geldi anlamıyorum gerçekten başım ağrıdı.özellikle çocuk psikoloğuna sordum izin vermeyin böyle şeylere dedi. Bu sinir Tokatlama saç çekme kendini yerlere atma falan. Mutlaka tepki verin uyarın dedi. Beynim yandı resmen bu bebenin hallerindengünlerdir 4-5 saatten fazla uyumayadım ya
Sorma çok utandım çok özür dilerim dedim, kadının beybi az daha büyüktü. Anlamış olmalı ki hiç önemli değil dedi gülerekOfff Atomiks cidden minnoş gitmiş çaki gelmiş. Psikolog bu tarz davranışların neden olabileceğini söyledi mi peki? Ekrandan da uzak tutuyorsun. Başka bir çocuğun ağzından zorla emzik almak da ne, sıpa annesinin babasının başını belaya sokacak
15 gün sonra bakacaklar cnm ama geçiciymiş bu ve bizim davranış şeklimize göre çocuk kendi huyunu belirlermişKan degerlerine baktirmismiydin atomiks herhangi bir şey var mıydı?
Bu benimkinin kız versiyonuBiraz dertliyim
Kızlar minik oluyorlar çok kötü değil kiloları, kan değerleri güzel ise sorun etmeyin lütfen.Şuan öyle yapıyorum zaten memleketten döndükten sonra o sekilde yaparak 400 gr kadar almış olduk buna da şükür bundan sonra da devam ediyorum aynı şekilde birde kontrole götürsem bakalım bize de mama verilse çok iyi olurdu
Banucum yalnız değilsin valla yazarken çok sıkılmıştım üzülmüştüm ama nihayetinde benim yaptığım bir şeyin sonucu olmadığını bilmek rahatlattı beni.Bu benimkinin kız versiyonusinirlenince ya da istediği olmayınca çığlık atarak yerde tepiniyor resmen. Aşırı sinirli bir çocuk oldu vurma huyu başladı kendi kafasına vuruyor bazen istediği olmayınca bize vuruyor. Kızıyorum anlatıyorum ama nafile
Umarım geçecek, geçmeli. Bazen tahammülsüz olduğum anda sinirlenip kızıyorum ona da, acaba o yüzden mi böyle yapıyor diye kendime çok kızdım. Ama anladım ki ben kızmadan öncede böyleydi. Ben de pedagogla görüşmeye karar vermiştim özellikle bir şey istediği zaman çok bağırıyor -ki bu genelde yemek görünce- çocuk doktoruna gösterdim videosunu o da hiç gerek yok bu bir istek bağırması dedi. Ama hala aklımda görüşmek en çok da bu sinirli halleri içinBanucum yalnız değilsin valla yazarken çok sıkılmıştım üzülmüştüm ama nihayetinde benim yaptığım bir şeyin sonucu olmadığını bilmek rahatlattı beni.
Gerçekten günlerdir nasıl yol alacağımı şaşırmıştım.
Biz anlatmaya ve ısrarla hayır demeye devam taaa ki anlayıp vazgeçene kadar
Seni sevmiyorum, başka anne istiyorum muSorma çok utandım çok özür dilerim dedim, kadının beybi az daha büyüktü. Anlamış olmalı ki hiç önemli değil dedi gülerek.
Bebeklikten beri her ağladığında anne koşarak yanına gelip ihtiyacını karşıladığı için bunu yavaştan alışkanlık haline getirip isteklerini bu şekilde yaptırmayı öğrenirmiş çocuklar. Atak ve dişle birleşmiş bizimkisi. Sinirli diye düşünüyordum ama Bu dönemden sonra azalırmış ancak tepki vermezsek çocuk diyip geçersek alışkanlığa dönüşür ve huy olarak kalırmış. Kısa sürede geçecek ama istikrarlı olun mutlaka hayır diyip yapmasını engelleyin dedi. 2 yaşına doğru inatlaşma dediğini yaptırmak için kendini yere atmalar artacak 3 yaş gibi de seni sevmiyorum başka anne istiyorum dönemi başlayacakmış. Bunların hepsi doğal süreçlermiş. Büyük kızda hiç böyle şeyler yaşamadım dedim,tabi her çocuk kendine has dedi.
15 gün sonra bakacaklar cnm ama geçiciymiş bu ve bizim davranış şeklimize göre çocuk kendi huyunu belirlermiş
Çok uyanıyor bizimde memede hepUyku sıfır oldu artık güya gece emzirmeyi de kesmiştim başa sardık resmen. Bu azılar herkesi mi çok zorluyorbir sene sonra ilk defa ayağımda sallıyorum cocugu nasıl uyutacağımı şaşırdım
Ay en korktuğum şey elimden firladigi zamanlarSeni sevmiyorum, başka anne istiyorum muokuyunca bile gözlerim doldu. Kesin depresyona girerim ben
Sizinki kadar sert olmasa da bizde de var canım benzer davranışlar. Ben hep uyardım bu tokat saç çekme gibi şeyleri ve yapmıyor artık. Bilinçli yapmamıştım ama doğru yapmışım demek kiama geçen gün otoparkta elimi tutmadan koşmak istedi, ağlamalar, çığlıklar, hiçbir şey yapamadım valla ancak peşinden koştum. Umarım bi alışkanlık olmaz böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?