2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Banuu üyelik iptali yapmış nedenini bilen var mı??? Ay üzüldüm ya
Aa aa sen diyince gördüm. Ciddi bi durum yoktur umarım keyfidir.
Ay en korktuğum şey elimden firladigi zamanlar Allah'a emanet olsunlar bizimki pik yapmıştı inşallah artık inişe doğru geçiyordur
Ben bu yola fırlamalar için beline bağlanan aparatlardan almayı planlıyorum. Şimdi tasma diyeceğim de taşlanmak istemiyorum .

Ben bu yola fırlamalar için beline bağlanan aparatlardan almayı planlıyorum. Şimdi tasma diyeceğim de taşlanmak istemiyorum .
Burda bileklerine bagliyorlar plastik bir telefon kablosu gibi bileklik şeklinde tasma gibi durmuyor.Ama ne kadar kullanışlı bilemiyorum cok var.baska modellerde var.

Ben o tasmadan aldım kızlar çok fazla yolculuk yaptığım ve yapacağım için havaalanında kullanmak için koydum çantaya.

Uyku sıfır oldu artık güya gece emzirmeyi de kesmiştim başa sardık resmen. Bu azılar herkesi mi çok zorluyor bir sene sonra ilk defa ayağımda sallıyorum cocugu nasıl uyutacağımı şaşırdım
Cnm uygulayabileceğin bir önerim var, sarımsak bal be birkaç damla limon karışımı yedirebiliyorsan ufaklığa, ya da yediremem dersen sen her gün tüketiyorsun bir diş sarımsak bir çay kaşığı bal ve bir kaç damla limon.bir hafta sabah akşam tüket dişler sen hiç fark etmeden çıkıyor.en kötü her gün sarımsak yutuyorsun.

Ben o tasmadan aldım kızlar çok fazla yolculuk yaptığım ve yapacağım için havaalanında kullanmak için koydum çantaya.
İşte aradığım coşku . Ya ben de sürekli kullanım için demiyorum ama ne bileyim yol kenarına gidersin, kalabalık bi ortam olur ne bileyim hazırlıklı olmanın zararı yok. Çocuğun başına bir şey gelmesindense hayatım boyunca görmeyeceğim kişilerin cıkcıklamasına hazırım.

Anneler bugün kontrole gittik. Genel anlamda bi sıkıntı yok. İki özel aşıyı da olduk 1600 civarı tuttu bizim de Allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten.

Artık yetişkin gibi yemek yediği için diş bakımına başla dedi. Jacknjill in macunu, rocsun da fırçasını önerdi. Karşısına geçip beraber diş fırçalayacağız, sonra da sen bi üzerinden geçersin dedi doktor. Bu süt dişlerinin çürükleri beyaz olur anlamazsın diye ekledi.

Bu bir yıl içinde göz ve diş doktoruna görünmesi iyi olur diye konuştuk. Bir de kan tahlil istem formu verdi, bugün aşılar sebebi ile daha sonra vereceğiz kanı. Çıkan değerlere göre vitamin vs bakılacak.

Süt ve bal konusunu konuştuk. İkisi de opsiyonel olmakla beraber güvendiğin bir balı önce dene sıkıntı çıkarmıyorsa propolis vs diğer arıcılık ürünlerini de kullanabilirsin dedi. Sütün her türlüsünü verebilirsin de vermeyebilirsin de tamamen bana kalmış.

Bir de kızdığın her şeye hayır deme, bir yerden sonra kelime anlamını yitiriyor dedi. Prize elini sokmakla çatalı masaya vurmak arasında fark var sonuçta. Gerçekten tehlikeli durumlar için hayır demek daha etkili olacak diyor.

Genel 1 yaşa yönelik durumlar olduğu için paylaşmak istedim sizle.

Açıkçası kimsenin ne düşündüğü umrumda değil. Almaya nasıl karar verdim, geçen havaalanında bir kadını gördüm. 2 yaş cocugunu zaptedemedi kadincagiz, bebe bir ordan bir oraya koşuyordu su ter attı içinde kaldı zavallı.
Zaten parkta bahçede niye kullanalım, havaalanı ya da taksim gibi kalabalık yerlerde hayat kurtarır.

Bugün biz de 1 yaş kontrolü için gittik hastaneye. Bir bardak süt ve bir bardak yoğurt tüketmeli dedi. Süt alışkanlığı çocuklukta kazanılır, muhakkak içir dedi. Ama şu var ki, kızım süt içmiyor, kaç kez denedim. Bir kaç yudum versem yanaklar kıpkırmızı oldu. Zaten reddediyor. Sulandirdim yine aynı. Bunu anlatinca alerji birimine yönlendirdi. Deriden test yaptılar. Bir şey çıkmadı. Kan testi istedi. 4 tüp kan aldılar. Demir takviyesini düzenli kullanmadım diye biraz fırça yedim Demir eksikligi beyin gelişimini etkiler dedi. 3 ay ne yapip edip düzenli kullanicaz ve sonra kan vereceğiz. Diş fırçalama konusunda mumu dan farklı macunsuz diş fırçalama önerdi . Sabah akşam yumusak bir fırça ile alışkanlık kazanacakmis.

Hmm alışkanlık kurmak içinse süt vermeyi düşüneyim, haftada iki kere çay bardağı kadar falan gibi. Ama günde bir bardak yoğurt heralde ara öğün gibi eklenebilir diyetine.

Ayyy yaparım yaaa yapmazmıyım çok teşekkürler

Maleseef o beyazlık bizde oldu işte

Süte çok erken değil mi çokta masum bir şey değil süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…