2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar merhaba kızımın ishal için doktora götürmüştüm doktor tahlil istedi Adreno virüsü pozitif çıktı başına gelen var mı ne olduğunu hiç bilmiyorum

Kızlar merhaba kızımın ishal için doktora götürmüştüm doktor tahlil istedi Adreno virüsü pozitif çıktı başına gelen var mı ne olduğunu hiç bilmiyorum
Hiçbir bilgim yok geçmiş olsun demeye geldim inşallah kısa sürede toparlar minik

Bazen kendime o kadar acıyorum ki. Hastayım kaç gündür. Geçmediği gibi daha da kötülüyor. Akşam hastaneye gittik, serum taktılar. 3 saat emzirme dedi dr. Kızım uyuyordu, uyandı ve ben serumun etkisiyle rahat bir şekilde uyumak varken kızımı 1 saattir tekrar uyutmaya çalışıyorum. Çünkü babası, ben nasıl uyutayım diyor. Normalde 12 den önce yatmayan eşim 10 da yattı yatağa. Sabah yalvar yakar azıcık uyuyayım derim, gece kaç kez uyandı diye sorarak kalkıp bakar. Kızım altına yaptıysa zaten geçmiş olsun bana. Artık 5-10 dk ne uyuduysam kâr. Sabah mesaj atıyor, sen söyle yapayım, ben düşünemiyorum diyor. Söylüyorum yine yapan yok. Gece öksürmekten, gündüzde kızımla ilgilenmekten zaten uyuyamıyorum, dinlenemiyorum, iyileşemiyorum. Kaldı ki kızım şimdi uyudu, ben öksürünce uyanıyor sürekli. Ne olurdu hastayken bari anlasa beni. Sanki bir çocuğa bakabildik de ikinciyi istiyoruz bir de. Çok doldum, kusura bakmayın...

Hastayken bakıma muhtaçken dinlenemeyince insan çok duygusal oluyor, seni çok iyi anlıyorum. Benim eşim de uyutmaz benim memem mi var der evet zaten tüm yük bizim üstümüzde ama hastayken bari yardımınızı esirgemeyin dimi.. çok haklısın ben de böyle şeyler oldukça sana 2. Çocuk falan yok derim. Zaten sıcak bakmıyorum da o istediği için .. geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşirsin

Canım Merve'm kocaman sarılmak istiyorum sana. Annelik çok zor hele ki desteksiz çok daha zor keşke burdaki anneler bu aynı sitede falan otursaydık, birbirinize kocalarımızdan daha çok yardım ederdik.

Hastayken kocaman insanlar bile bebek gibi oluyor bir de bebeğe bakmak çok ama çok zor. İnşallah bir an önce toparlarsın, her satırın da çok ama çok haklısın. Elbet bu günler de geçecek, hasta olduğunda kızın hep yanında olacak

Kendine iyi bak diyor bir de. Şaka gibi... Tüm yük annelerde valla. Iki dk oyun oynasalar çocuk baktıklarını düşünüyorlar. Gece bir sinirle ben de dedim, spiral taktıracam artık diye. Sabah olunca da kızıma baktım, kardeşsiz olsun da istemiyorum. Ay neyse iyilseseyim de başka bir şey istemiyorum şu an. Sağ ol canım ❤

Canım benim Ahh keşke...Iyi ki varsın, sıcacık desteğin gülümsetti beni

Hastalanınca kesinlikle insan çok kötü oluyor bir kaç hafta önce bende yaşadım senin yaşadıklarını eşim bana psikolojik olarak mı hastasın dedi boğazım acıyor oksuruyorum halsizlik bitiriyor zaten yorgunuz birde hastalığın verdiği halsizlik kolum kalkmiyordu geçmiş olsun c vitamini al efervesan ya da tablet şeklinde biraz toparlıyor en azından birşeyler yapmaya güç buluyor insan.
Parkta bir anneanne vardı torununa bakıyor 4_5 yaşında bir kız annesi hamile imiş kızı okula verecekler yeni bebeğe de o bakacakmış şanslı insanlarda var.destek önemli küçük çocukta tek başına insan bı yerde tıkanıyor.

Biraz geriden okuyorum cevapları görmedim ama sakın! Ben bu sebeple düz taban oldum
Aslında çıplak ayak yürümesi gerekiyor ayak yapısının düzgün gelişebilmesi için. Ev soğuk olduğunda ben de ev patiği veya altı kaymaz çorap giydiriyorum. Arada çıkartıyor, arada giyiyor, takılıyor kafasına göre. Ama ayakkabı çok tehlikeli.

Geçmiş olsun ben de bi 10 gün süründüm resmen, ailemin yanındaydım ve onlar baktılar kızıma ama hasta bir anne olmak, hele desteksiz, gerçekten çok zor.
Umca diye bir ilaç var, antiviral ve bağışıklığı güçlendiriyor. Tamamen bitkisel, bi dene istersen. Bu ara bebişim hasta, ben de ona kullanıyorum. Bebişlere de kullanabiliyoruz 1 yaşından sonra, aklınızda olsun. Sanki daha hızlı toparladık gibi hissettim ben. Umarım çok hızlı iyileşirsin.

Teşekkür ederim. Sana da çok geçmiş olsun. Allah eşlerimize de biraz insaf nasip etsin yani. Diyecek söz bırakmıyorlar. Bazı insanlar bebek bakımı konusunda maaşallah çok sanslı. Benim bir saat bile bırakabileceğim kimse yok, eşimden başka. O da malum işte...
Sağ ol Fuzuli, sana da geçmiş olsun. Umca yı not edeceğim. Bugün biraz daha iyiyim, serum etki etti sanırım. Ama hiç uzanamıyorum bile. Yere yastık koyuyorum kızla öyle oynayayım diye, yastığı başımın altından alıyor gidiyor. Şöyle biraz deliksiz uyku, ılık bir duş bile iyi gelecek ama ne mümkün.

Selam güzellikler bizim sıpa dün gece 22.00a kadar direndi ne emmek istedi ne de uyumak, en son babasının kucağında uyuyakaldı. Sabah uyandığında da emmek istemedi öğlene kadar, sadece kahvaltı yaptı 3 buçuk saate yakın emmedi uyumadan önce emdi sadece. Hiç böyle uzun emmedigi olmamıştı öğlen uykusundan kalkınca da emmedi yine saatler sonra azıcık emzirdim. Acaba artık emmek mi istemiyor sizce bırakır mı bu sekilde ya, şuan bırakmasını istemiyorum

Seni çok çok çok iyi anlıyorum. İyileşince daha pozitif hissedeceksin. Arada iniş çıkışlar çok normal hepimiz yaşıyoruz.
Gece de mi emmek istemedi? Kendi kendine azaltırsa hele geceyi bırakırsa ne iyi olur derim ben kendi adıma. Biraz uzaklaştırmaya çalışıyorum hatta, gündüz 2 ya da 3 e düştü. Umarım

Gece aynı hızda devam malesef, keşke gece emmese gündüz azaldı aslında normali bu bence artık büyüdü sonuçta ama o kadar memede ki bana tuhaf geldi bu durum. Bakalım zaman neyi gösterecek

Gece aynı hızda devam malesef, keşke gece emmese gündüz azaldı aslında normali bu bence artık büyüdü sonuçta ama o kadar memede ki bana tuhaf geldi bu durum. Bakalım zaman neyi gösterecek
Gündüz Bizimkide öyle ben çalışıyorum sabah 8.30da emiyor bazen 3e kadar memeden duruyor eşim baktığı zaman. Bazende uyumuyor öğlen gidip emziriyorum. Ama eve gelince meme aşkı devam ediyor o da özlediği için sanırım

Bugün düzeldi gibi sanırım geçici bir durumdu. Yine de artık büyüdü saat başı da emmesine gerek yok diyorum

Kızlar selam,
Kizima ne zaman sut yada sütlü mama versem (kutu inek sutu) pastörize beyaza yakın bir kaka yapiyor fazla mı geliyor yoksa alerjisi mi var fikri olan var mi.acaba ???

Regl dönemin yakınsa ondan da olabiliyormuş, hormonlar tadı azıcık degistirebiliyormuş ve süt azalırmış. Tadı ni bilmem ama tabi azaldığını ben anlayabiliyorum regl den hemen önce ve regl sonrası birkaç gün.

Hiç dikkat etmemiştim bu zamana kadar şuan düzeldi ama bir bakalım bir daha olacak mı teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…