2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
hemen iyileş kendine iyi bak senden bir tane daha yok. Ama bu arada da asla yalnız değilsin. biz biraz farklı düşünüyoruz onlardan. onlar daha dümdüz bakıyor olaya.
ben ilk bebeyi o kadar tek başıma büyüttüm ki sinirlenip bağırınca da eşim senin psikolojin iyi değil ikinci bir çocuğu aklından bile geçirme filan derdi. hem beni sinirlendirir hem de hiç bir şey olmamış gibi davranırdı. şimdi düşünüyorum da ona aslında bu izni ben vermişim. biraz bencil olmak gerekiyor. bizim yufka yürekliliğimiz evlatlara kıyamayışımız onların da bunu kullanmasını mümkün kılıyor. duşa gir acele etme, uyu uyansan da uyuyor numarası yap, başım ağrıyor siz biraz oynayın tansiyonum düştü filan de. biz idare ettikçe nasılsa onlara ihtiyaç yokmuş gibi davranıyorlar.
üşümüyorlar da ya. ayaklar çıplak ama ayak 40 derece içten yanmalı :)
ben geçenlerde 3 gece yalnız uyudum bebek babasıyla uyudu. 3 gece de uyanınca su içip uyumuş. demek geceleri emmeden de uyuyabiliyormuş dedim. ama bu sıralar memeye ekstra fazla düştü. tümden bırakamaz ancak gece emmelerini bitirir diye düşünüyorum kendi bebem adına.

Arkadaşlar nihayet 1 yaş kan sayımlarına baktırdık. D vitamini demir ve bir kaç değer daha düşük çıkmasına rağmen doktor normal karşıladı. çünkü bu değerler bu yaşa göre normal imiş. ekliyorum. ilave ilaca veya doz artırımına gerek duymadı. burada konuşulmuştu o yüzden yazmak istedim.

Kızlar selam,
Kizima ne zaman sut yada sütlü mama versem (kutu inek sutu) pastörize beyaza yakın bir kaka yapiyor fazla mı geliyor yoksa alerjisi mi var fikri olan var mi.acaba ???
canım selam
burada çok yazışıldı bu konu. genelde inek sütü vermiyoruz ama ortak bir karar değil bu.
kimsenin bebesine yaramadığını fark ettik. inek sütü inek yavrusuna anne sütü anne yavrusuna filan diye bi yazı bile paylaşıldı burada. sen bilirsin yine de ama belli bir yaşa kadar tüketilmemesi ayran kefirle desteklenmesi daha sağlıklıymış.
geçen haftalarda bakıcı yanlışlıkla vermiş evde ıhlamur olmayınca sulandırmış falan ama .benim bebe 3 gün su gibi ishal oldu ilaçlarla zor durdu.

Kızlar bu vicco ayakkabı alanlar hangi model tercih ediyorsunuz ben bir panduf gibi olandan sipariş ettim dolaptan ama sanırım birde spor ayakkabı gibi almak gerek parktaki 18 aylık bebeklerin ki spor ayakkabı gerçi onlar güzel yürüyor şimdi acaba spor ayakkabı tarzı olanı daha sonra mı alsam ayak numarası da çabuk büyüyor diyorlar nicecream

Ucu beyaz olanlar ayakkabı 20 numara. Tam oluyor.
Diğeri panduf 21 numara ama baya büyük geldi. Bunu dolaptan aldım 2. El.

Ek ilaca gerek yok demesi güzel ben de vermekte zorluk yaşıyorum çünkü ama sürekli kıyma köfte et yedirmeye çalışıyorum sağlık ocağına gidip bı baktirsam mı tekrar diye düşünüyorum efervesan yerine damla şurup tarzı birşey isterim sidefere döndüm bu ara biraz verebildim ama oda yetersiz diye konuşulmuştu endişe ettim

Ucu beyaz olanlar ayakkabı 20 numara. Tam oluyor.
Diğeri panduf 21 numara ama baya büyük geldi. Bunu dolaptan aldım 2. El.Eki Görüntüle 3156392
Ucu beyaz olandan sipariş etmişim yanlız 21 numara galiba inşallah büyük olmaz bende bir ayakkabı 20 tam oluyor ama böyle çok tam gibi geldi gözüme 21 belki daha iyi olur gibi düşündüm

O kadar haklısın ki...

Hadi ya geçmiş olsun kiloya katkısı.oluyor diyolardi ondan verdim bende. Pınarın devam.sutu varmış.o iyi diuilar ama onuda aldım.sanki şekerli.gibi tadi. Yumurtada yemiyor benimkisi pankek.yaouyordum onlarida minciklayip oynuyor nerden.gida alvam bu çocuk ya. Bur kaç gündür muz bebe bisküvisi sut mama yapıp verdim bugün kustu çıkardı sanırım.muzun topan kalan kısmı boğazına takıldı blender yapmadım. Yoğurt yiyor sadece onunlada doyamıyor ki. Bazen corba yapıyorum çeşit çeşit onları yemeye çalışıyor bakalim

canım merve kocaman sarılalım ilk fırsatta 29 ekimde anıtkabire geldik izmirden yollara döküldük arabayla valla iki aile geldik yoksa yazacaktım kızlar buluşalım diye :)
Yaa ne kadar güzel olurdu... inşallah birgün görüşmek de, sımsıkı sarılmak da nasip olur.

nicecream dolap uygulamasını kulanan arkadaşlar bazen indirim kodu oluyor neye göre geliyor acaba dün gece vardı bu sabah yoktu gibi bı algoritması var mı acaba?

Ay cnm yazışmaların linki varmi ben bulamadım Bayadır da giremiyorum buraya

O oksapar
Kızlar süt ile ilgili bu yazıya denk geldim
Canım bu mesajlara giderek bulabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…