- 17 Haziran 2015
- 5.120
- 10.789
- 448
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #54.781
Allah ×2 yardım etsin sana niceYaşadıklarınızı x2 yaşıyorum. Üstüne üsye oldu çocuklar, diş patlatmalar. Hiç durmadan evi turlamalar. Gece 1527283838 kez uyanmalar. Bi de home office çalışmaya çalışıyorum. Yorgunum dostlarım yorgun️ huzursuz ayak sendromunu bilirsiniz gece yatınca resmen huzursuz vücut sendromu yaşıyorum ama bi gülüşleri gelip sarılışları ömre bedel bugünleri de özleyeceğiz bence
Sadece kısa kollu zıbın giydiriyorum. 1,6 tog. Evin ısısı da 23-24 derece. Çorap da giydirmiyorum.Dün gece ne yaşadıysam hepsini siz de yaşamışsınız. Değil iki, 8 tane meme olsa herbirine ayrı ayrı dokunmak, sabaha kadar oynamak isteyecek. Demek normalmiş bu ara.
Arkadaşlar bu arada kesin sorulmuştur ama kaçırdım muhtemelen. Uyku tulumu içine ne giydirip yatırıyorsunuz?
Ya 12 saat yapmadı kaka ama şimdi yine cıvık yaptı inşallah sıkıntı yokturAllah korusun bizim gibi adenovirüs olmasın bol bol yoğurt pirinç lapası falan yedir öylr yaptık hep ama bizim inatçı ishaldi 2 hafta sürdü
Ben sıfır kol zıbın giydiriyorum 2.5 tog ama gece üstünü örüyorum ya bunu bir türlü asamadımSadece kısa kollu zıbın giydiriyorum. 1,6 tog. Evin ısısı da 23-24 derece. Çorap da giydirmiyorum.
Canım 2,5 tog ile kolay kolay üşümez. Petekler gece sönse bile evin ısısı yeterli gelir bence. Ben çorap bile giydirmiyorum eşim müdahale etmediği sürece. Sıcağın da fazlası zarar.Ben sıfır kol zıbın giydiriyorum 2.5 tog ama gece üstünü örüyorum ya bunu bir türlü asamadımçocuk tepiniyor ağlıyor, sıcaktan yapıyor bence ama bizim petekler salak saçma yanıyor. Bazen gece kapanmış oluyor bazen yanıyor bu sefer üşür diye örüyorum kafayı yiyeceğim.
Ya ben de 2.5 toga hafif giydirip koydum gece içinden çıkmak için üstünü başını yırttı. Ama bizimki genel olarak tulumdan hoşlabmıyor galiba o yüzden ince bir tuluma koyarak başlayacağım.Ben sıfır kol zıbın giydiriyorum 2.5 tog ama gece üstünü örüyorum ya bunu bir türlü asamadımçocuk tepiniyor ağlıyor, sıcaktan yapıyor bence ama bizim petekler salak saçma yanıyor. Bazen gece kapanmış oluyor bazen yanıyor bu sefer üşür diye örüyorum kafayı yiyeceğim.
Sorun şu ki gündüz de adam akıllı yanmıyor ve ev sıcak olmuyor. Normalde burda biraz daha geç yakmalari gerekiyormus belli tarih var ama herkes isyan etti gece yansın çocuklar hasta oldu diye. Yani biraz çocuk kandırır gibi 1 saat yanıyor 5 saat yanmıyor bende o yüzden korkuyorum. 2 gündür üzerini örtmüyorum daha rahat uyuyor sıcağı sevmiyor zatenCanım 2,5 tog ile kolay kolay üşümez. Petekler gece sönse bile evin ısısı yeterli gelir bence. Ben çorap bile giydirmiyorum eşim müdahale etmediği sürece. Sıcağın da fazlası zarar.
Bizimde sıcağı sevmiyor ya üzerini örtünce ağlayarak uyanıyor battaniyeyi tekmeliyor. Bende 2 gündür örtmüyorum petek biraz yanıyor diye, daha rahat ettiYa ben de 2.5 toga hafif giydirip koydum gece içinden çıkmak için üstünü başını yırttı. Ama bizimki genel olarak tulumdan hoşlabmıyor galiba o yüzden ince bir tuluma koyarak başlayacağım.
Yaa kıyamam bir derdi var kesin ama acaba neBöyle atak matak olmaz biz şu saattir hala uyumadık ben emzirdim koydum o ağladı gözümü dahi kırpmadım bu bambaşka bir şey
Bizim kendi işimiz ilk günden beri çalışmaya çalışıyorumHome office calismaya nasil zaman buluyorsun? Ben de calismaya calisiyorum. Bu oyun ablasi geliyor bir suredir. O olmasa imkansiz ya da max 5dk
Çok sağol kuzumAllah ×2 yardım etsin sana niceBen bu sıra tek çocukta kalsak diye eşimi ikna etmeye çalışıyorum valla, o kadar yorgunum. Seni düşünürken daha da yoruluyorum arkadaşım.
Yaa kıyamam bir derdi var kesin ama acaba nedoktora götürdünüz mü acaba hasta falan mı
Atarax mıDoktorla görüştüm uyku bozukluğu yaşıyor dedi atarax diye bİr şurup verdi bakalım kullanıtmıyım. Hasta değil yA olsa anlarım bilirim
Başka bir doktora daha sor istersen Atarax kullanmadan önceDoktorla görüştüm uyku bozukluğu yaşıyor dedi atarax diye bİr şurup verdi bakalım kullanıtmıyım. Hasta değil yA olsa anlarım bilirim
Bizimki de herseyi yemez bizim yediklerimi bayiliuor bende çok sıkmak istemiyorum ona özel yaptikca herseyi dokuluyor bizimkilerden.guzel yiyorBen kullanıyorum 2 aydır. Eline veriyorum, minik minik yiyor. Kendim denedim, yapamadım. Kıvamını tutturamadım, taş gibi oldu. Yaşını geçtikten sonra ben biraz yemek mevzusunu saldım açıkçası. Zaten çok güzel yemek yemiyor. Evde kendimiz için yaptığım keki de verdim, hazır simit, poğaça, su böreği de yedirdim.
Bende bir ara ebebekten almıştım ham.marka organıkmis evde denemedim dahaBen wefood organik bebek bisküvisi alıyorum. Bazen bebek arabasında gezerken beklenmedik açlıkları olursa eline veriyorum. Biraz oyalıyor. Çoğı zaman oyun yapıp yeri atıyor. Çok sık tüketmiyor yani ama alternatif olarak alıyorum. İçeriği bildiğim kadarıyla temiz.
Tok tutuyor diyolar bir çok anne kullanıyormuş insan emin olamıyorum ne verip vermeme konusundaBende kullaniyorum gece yatmadan mamasinin icine 1 tane atiyorum
Kullanmayı düşünmüyorum uyumamasını tercih ediyorumAtarax mıbunu ben liseye giderken kullanmıştım hap versiyonunu, bebekler içinde olduğunu bilmiyordum. Uyku için bir de baybay baby varmış bitkiselmis canım doktor vermiş birkaç kişiye. Başka bir forumda görmüştüm ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?