2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Allah ×2 yardım etsin sana nice Ben bu sıra tek çocukta kalsak diye eşimi ikna etmeye çalışıyorum valla, o kadar yorgunum. Seni düşünürken daha da yoruluyorum arkadaşım.

Sadece kısa kollu zıbın giydiriyorum. 1,6 tog. Evin ısısı da 23-24 derece. Çorap da giydirmiyorum.

Allah korusun bizim gibi adenovirüs olmasın bol bol yoğurt pirinç lapası falan yedir öylr yaptık hep ama bizim inatçı ishaldi 2 hafta sürdü
Ya 12 saat yapmadı kaka ama şimdi yine cıvık yaptı inşallah sıkıntı yoktur Keyfi falan gayet yerinde aslında ama bilemedim ya

Sadece kısa kollu zıbın giydiriyorum. 1,6 tog. Evin ısısı da 23-24 derece. Çorap da giydirmiyorum.
Ben sıfır kol zıbın giydiriyorum 2.5 tog ama gece üstünü örüyorum ya bunu bir türlü asamadım çocuk tepiniyor ağlıyor, sıcaktan yapıyor bence ama bizim petekler salak saçma yanıyor. Bazen gece kapanmış oluyor bazen yanıyor bu sefer üşür diye örüyorum kafayı yiyeceğim.

Canım 2,5 tog ile kolay kolay üşümez. Petekler gece sönse bile evin ısısı yeterli gelir bence. Ben çorap bile giydirmiyorum eşim müdahale etmediği sürece. Sıcağın da fazlası zarar.

Ya ben de 2.5 toga hafif giydirip koydum gece içinden çıkmak için üstünü başını yırttı. Ama bizimki genel olarak tulumdan hoşlabmıyor galiba o yüzden ince bir tuluma koyarak başlayacağım.

Canım 2,5 tog ile kolay kolay üşümez. Petekler gece sönse bile evin ısısı yeterli gelir bence. Ben çorap bile giydirmiyorum eşim müdahale etmediği sürece. Sıcağın da fazlası zarar.
Sorun şu ki gündüz de adam akıllı yanmıyor ve ev sıcak olmuyor. Normalde burda biraz daha geç yakmalari gerekiyormus belli tarih var ama herkes isyan etti gece yansın çocuklar hasta oldu diye. Yani biraz çocuk kandırır gibi 1 saat yanıyor 5 saat yanmıyor bende o yüzden korkuyorum. 2 gündür üzerini örtmüyorum daha rahat uyuyor sıcağı sevmiyor zaten

Ya ben de 2.5 toga hafif giydirip koydum gece içinden çıkmak için üstünü başını yırttı. Ama bizimki genel olarak tulumdan hoşlabmıyor galiba o yüzden ince bir tuluma koyarak başlayacağım.
Bizimde sıcağı sevmiyor ya üzerini örtünce ağlayarak uyanıyor battaniyeyi tekmeliyor. Bende 2 gündür örtmüyorum petek biraz yanıyor diye, daha rahat etti

Home office calismaya nasil zaman buluyorsun? Ben de calismaya calisiyorum. Bu oyun ablasi geliyor bir suredir. O olmasa imkansiz ya da max 5dk
Bizim kendi işimiz ilk günden beri çalışmaya çalışıyorum zor oluyor ama mecbur olunca bişeyler uyduruyorum çocukları oyalamak için.
Allah ×2 yardım etsin sana nice Ben bu sıra tek çocukta kalsak diye eşimi ikna etmeye çalışıyorum valla, o kadar yorgunum. Seni düşünürken daha da yoruluyorum arkadaşım.
Çok sağol kuzum Benim kocama da bazen 3. Çocuk perileri geliyor bir de kızımız olsa diye dillendiriyor, ben de diyorum sen doğuracaksan tabi neden olmasın

Doktorla görüştüm uyku bozukluğu yaşıyor dedi atarax diye bİr şurup verdi bakalım kullanıtmıyım. Hasta değil yA olsa anlarım bilirim
Atarax mı bunu ben liseye giderken kullanmıştım hap versiyonunu, bebekler içinde olduğunu bilmiyordum. Uyku için bir de baybay baby varmış bitkiselmis canım doktor vermiş birkaç kişiye. Başka bir forumda görmüştüm ben de.

Selam kızlar size sordum ben yazamadım Diş patladı iki tane ama iştahsızlık ve huysuzluk oldu bizde de burun akıntısı da var misafir vardı gitti öylede bir huzursuzluk oldu ben bugün hastayım üşüyorum sanırım ateslenecegim misafirlerden biri de hasta olmuştu hava güneş İzmir'de ama gölgeler soğuk nasıl giyinecegimi bilemedim bebek için de aynı şekilde.uyku tulumu bende giydirmeye başladım kalın bir tulum öyle olunca içine ince giydirdim.Yorgan örtmuyor diye.bebek huysuz ben halsiz olunca zor oluyor.C vitamini vs takviye almayı düşünüyorum.

Bizimki de herseyi yemez bizim yediklerimi bayiliuor bende çok sıkmak istemiyorum ona özel yaptikca herseyi dokuluyor bizimkilerden.guzel yiyor

Bende bir ara ebebekten almıştım ham.marka organıkmis evde denemedim daha

Kullanmayı düşünmüyorum uyumamasını tercih ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…