- 10 Ekim 2022
- 1.036
- 1.552
- 63
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #54.741
Ben hiç kullanmadım en masumu bile bana göre masum değil, ama tabi bana göre. Bir çoğunun içinde palm yağı falan oluyor dikkat etmek lazım. Yani eğer içinde şeker olması seni rahatsız etmiyorsa vaktin olduğu birgün 2 kaşık şeker atıp kendin yapabilirsen daha sağlıklı olur canım, naçizane. Ya da zaten mamanın içinde olduğu için şekersiz de olabilir pekmez ya da meyve ile tatlandırılmış olarak.Kızlar selam,
Biberon aptamil mama içine bir kaç bisküvi atıyorum bu aralar. Tok tutsun diye. Internette bebe bisküviler hakkında kanser yapiyor gibi yazılar var. Çok iyi bisey olmadığını biliyorum bebe biskuvisinin ama kilo.alimina destek.oluyor.
Bebe bisküvisi kullanan var mı??
Merhaba Hande. Ben hâlâ tam olarak iyilesemedim. Kızım da yemek yeme konusunda çok zorluyor. Sürekli emiyor, uzun uzun. Azı dişi patladı. Rahatladı. Hem keyifli hem zor geçiyor günler. Sen nasılsın?Nasılsınız arkadaşlar?
Ben kullanıyorum 2 aydır. Eline veriyorum, minik minik yiyor. Kendim denedim, yapamadım. Kıvamını tutturamadım, taş gibi oldu. Yaşını geçtikten sonra ben biraz yemek mevzusunu saldım açıkçası. Zaten çok güzel yemek yemiyor. Evde kendimiz için yaptığım keki de verdim, hazır simit, poğaça, su böreği de yedirdim.Kızlar selam,
Biberon aptamil mama içine bir kaç bisküvi atıyorum bu aralar. Tok tutsun diye. Internette bebe bisküviler hakkında kanser yapiyor gibi yazılar var. Çok iyi bisey olmadığını biliyorum bebe biskuvisinin ama kilo.alimina destek.oluyor.
Neden olmasınBen de ankaradayımgörüşebiliriz
Amin, cümlemizin. Bu sene hastalık gelince en az 2 hafta gitmiyor. Sana da, kızına da çok geçmiş olsun. Inşallah biran önce toparlarsınız.Allah yardımcın olsun cnm, ben de hastayım kafamı kaldıramıyorum ama daha iyiyim bugün. Kızıma bulaştı o çok derin öksürüyor. Yardımsız çocuk büyütmek baya bir zor.
Desteksiz mi oturmuyor? Minnoş badireler atlattı, şükür geçmişte kaldı, ancak toparlanıyordur gibi geldiYorgunum ben canım ufaklık hala tam istenilen gibi yemiyor kendi başına oturmuyor yürümesi de gecikecek bakalım hayırlısı … sen nasılsın?
Biz de böyleyiz. Mesela bir gece önce felaketti, yeni doğan gibiydi. Ertrsi gece 3 sefer falan emdi ve hemen uyudu, rahattı. Diğer gece yine pert. Çözemedik gitti.Oldukça yorgun ve uykusuzbenim bebeye bir haller oluyor, gece 4ten sonra geliyorlar ona saat başı kalkıyor memede uyuyor bırakıyorum uyanıyor. En az 3 kez üst üste bırakınca ağlıyor sonra uyuyor nihayet ama tabi 1 saate yakın sürüyor bu durum. Sen nasılsın canım?
Merhaba mesajı yeni gördümGeçen aylarda bebeğine uyku eğitimi veren bir arkadaşımız vardı. Kendisini hatirlayamadim. Acaba nasıl gidiyor? Bende yakında meme desteği ile uykuyu keseceğim, bazı önerilere ve desteğe ihtiyacım olacak.
Ben wefood organik bebek bisküvisi alıyorum. Bazen bebek arabasında gezerken beklenmedik açlıkları olursa eline veriyorum. Biraz oyalıyor. Çoğı zaman oyun yapıp yeri atıyor. Çok sık tüketmiyor yani ama alternatif olarak alıyorum. İçeriği bildiğim kadarıyla temiz.Kızlar selam,
Bende kullaniyorum gece yatmadan mamasinin icine 1 tane atiyorumKızlar selam,
Evet cnm ama biraz biraz deniyoruz 2 dk durabiliyor desteksiz oturuyor yürümesi bakalım ne zamana olurDesteksiz mi oturmuyor? Minnoş badireler atlattı, şükür geçmişte kaldı, ancak toparlanıyordur gibi geldi
Daha zamanı var nasılsaEvet cnm ama biraz biraz deniyoruz 2 dk durabiliyor desteksiz oturuyor yürümesi bakalım ne zamana olur
İnş inş ben de bazen ayakta tutmaya çalışıyorum daha sıralamıyorDaha zamanı var nasılsasıralamaya başladıktan sonra bol bol sıralatmak ve zorlamak bizde işe yaradı. Şevk ve cesaret vermek gerekiyormuş.
Düzelir dedikçe bir haller oluyor ya emmeyi bırakana kadar böyle olucak heralde. Etrafındaki herkes emzirmeyi bıraktırınca kesintisiz uyudu diyorBiz de böyleyiz. Mesela bir gece önce felaketti, yeni doğan gibiydi. Ertrsi gece 3 sefer falan emdi ve hemen uyudu, rahattı. Diğer gece yine pert. Çözemedik gitti.
yaa süper taktikler mutlaka deneyeceğimBenim canonun mama sandalyesinin altına sofra seriyorum, herseyi yere attığı için. tabi sofra dışına da çıkıyor attıkları. Yerden ne bulursa yemeyi sevdiği için sofradaki attiklarini toplamiyorum. 1 saat sonra oraya gidiyor 3-5 te olsa ordakilerden yiyor, yumurta beyazı, zeytin, pankek vs. Ağzına atarken görürsem ver onu çabuk diyorum daha bir yiyesi geliyorböyle yöntem deneyebilirsiniz belki Hey Allahım nelerin hesabını yapıyoruz. Misophonia_ sende kedi maması kabından bir tane daha al, mamaya benzeyen sağlıklı aristirmalik yap belki öyle yer ben olsam öyle yapardım. İnadına yapıyorlar çünkü, yerden yeme dersen inadına yiyor oğlan.
ben de öyle cnm bazen kriz anında ne versem de sakinleşsek diye bakınıyorum. çubuk kraker ve beybi piküvi bunlardan bazılarıBen kullanıyorum 2 aydır. Eline veriyorum, minik minik yiyor. Kendim denedim, yapamadım. Kıvamını tutturamadım, taş gibi oldu. Yaşını geçtikten sonra ben biraz yemek mevzusunu saldım açıkçası. Zaten çok güzel yemek yemiyor. Evde kendimiz için yaptığım keki de verdim, hazır simit, poğaça, su böreği de yedirdim.
ya sen nerdesin ?? bununla ilgili yazcam şimdi.Biz de böyleyiz. Mesela bir gece önce felaketti, yeni doğan gibiydi. Ertrsi gece 3 sefer falan emdi ve hemen uyudu, rahattı. Diğer gece yine pert. Çözemedik gitti.
vall her gece memeyi bırakıcam diye atarlanıyorumDüzelir dedikçe bir haller oluyor ya emmeyi bırakana kadar böyle olucak heralde. Etrafındaki herkes emzirmeyi bıraktırınca kesintisiz uyudu diyor
Bu aralar biraz telaşlarımız var ama geçecek inşallahyaa süper taktikler mutlaka deneyeceğim
ben de öyle cnm bazen kriz anında ne versem de sakinleşsek diye bakınıyorum. çubuk kraker ve beybi piküvi bunlardan bazıları
ya sen nerdesin ?? bununla ilgili yazcam şimdi.
Merhaba A AylinliMerhaba mesajı yeni gördümmeme desteğini tamamen kestik biz ama tek başına uyumuyor yanına uzanıyoruz o şekilde uyuyor yardımcı olabileceğim bişey varsa seve seve yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?