2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben hiç kullanmadım en masumu bile bana göre masum değil, ama tabi bana göre. Bir çoğunun içinde palm yağı falan oluyor dikkat etmek lazım. Yani eğer içinde şeker olması seni rahatsız etmiyorsa vaktin olduğu birgün 2 kaşık şeker atıp kendin yapabilirsen daha sağlıklı olur canım, naçizane. Ya da zaten mamanın içinde olduğu için şekersiz de olabilir pekmez ya da meyve ile tatlandırılmış olarak.

Ben kullanıyorum 2 aydır. Eline veriyorum, minik minik yiyor. Kendim denedim, yapamadım. Kıvamını tutturamadım, taş gibi oldu. Yaşını geçtikten sonra ben biraz yemek mevzusunu saldım açıkçası. Zaten çok güzel yemek yemiyor. Evde kendimiz için yaptığım keki de verdim, hazır simit, poğaça, su böreği de yedirdim.

Allah yardımcın olsun cnm, ben de hastayım kafamı kaldıramıyorum ama daha iyiyim bugün. Kızıma bulaştı o çok derin öksürüyor. Yardımsız çocuk büyütmek baya bir zor.
Amin, cümlemizin. Bu sene hastalık gelince en az 2 hafta gitmiyor. Sana da, kızına da çok geçmiş olsun. Inşallah biran önce toparlarsınız.

Biz de böyleyiz. Mesela bir gece önce felaketti, yeni doğan gibiydi. Ertrsi gece 3 sefer falan emdi ve hemen uyudu, rahattı. Diğer gece yine pert. Çözemedik gitti.

Geçen aylarda bebeğine uyku eğitimi veren bir arkadaşımız vardı. Kendisini hatirlayamadim. Acaba nasıl gidiyor? Bende yakında meme desteği ile uykuyu keseceğim, bazı önerilere ve desteğe ihtiyacım olacak.
Merhaba mesajı yeni gördüm meme desteğini tamamen kestik biz ama tek başına uyumuyor yanına uzanıyoruz o şekilde uyuyor yardımcı olabileceğim bişey varsa seve seve yardımcı olurum

Ben wefood organik bebek bisküvisi alıyorum. Bazen bebek arabasında gezerken beklenmedik açlıkları olursa eline veriyorum. Biraz oyalıyor. Çoğı zaman oyun yapıp yeri atıyor. Çok sık tüketmiyor yani ama alternatif olarak alıyorum. İçeriği bildiğim kadarıyla temiz.

Bende kullaniyorum gece yatmadan mamasinin icine 1 tane atiyorum

Biz de böyleyiz. Mesela bir gece önce felaketti, yeni doğan gibiydi. Ertrsi gece 3 sefer falan emdi ve hemen uyudu, rahattı. Diğer gece yine pert. Çözemedik gitti.
Düzelir dedikçe bir haller oluyor ya emmeyi bırakana kadar böyle olucak heralde. Etrafındaki herkes emzirmeyi bıraktırınca kesintisiz uyudu diyor

yaa süper taktikler mutlaka deneyeceğim
ben de öyle cnm bazen kriz anında ne versem de sakinleşsek diye bakınıyorum. çubuk kraker ve beybi piküvi bunlardan bazıları
ya sen nerdesin ?? bununla ilgili yazcam şimdi.

Düzelir dedikçe bir haller oluyor ya emmeyi bırakana kadar böyle olucak heralde. Etrafındaki herkes emzirmeyi bıraktırınca kesintisiz uyudu diyor
vall her gece memeyi bırakıcam diye atarlanıyorum

Bu aralar biraz telaşlarımız var ama geçecek inşallah

Merhaba mesajı yeni gördüm meme desteğini tamamen kestik biz ama tek başına uyumuyor yanına uzanıyoruz o şekilde uyuyor yardımcı olabileceğim bişey varsa seve seve yardımcı olurum
Merhaba A Aylinli
Bende acilen meme desteğini kesmek istiyorum. Öncelikle nasıl kestin, süreç nasıldı? Geceleri kesintisiz uyumaya başladı mi, ya da öncekine göre iyi mi?
Bensiz uyumuyor ve bu çok büyük sorun haline gelmeye başladı.Ben işteyken ablam bakıyor, dışarda bebek arabasında uyutuyor. Havalarda soğudu malum.
Şuan eşim bakıyor, 3 gün önce geldi Fransa'dan, yaklaşık 2 aydır gormemistiler birbirlerini. Çok korkuyordum birbirlerini anlamazlar diye, ama hiç öyle olmadı. Sofi babasının sakallarini sevdi, bayağı yüzüne falan baktı :) Dil problemi de yasamadilar çok şükür.
Dün öğlene kadar babası baktı, eve geldim ki nasıl içki ağlıyor, uyumak istemiş ve bensiz uyumamış. Gelir gelmez uyuttum, eşim diyorki, çok yoruldum taşikardim tuttu bende uyuyayım yahu 3 saat baktın bu çocuğa, hemen yorulmuş.
Birde bana acaip baskı yapıyor emzirmeyi bırakmam konusunda, bakalım ne yapacağız.
Ben öncelikle uykuya geçişte meme desteğini kesmek istiyorum. Bu konuda desteğinize ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…