mervecim kalben sarılıyorum sana. yaşadıkların çok normal. kardeş olayı hakkında ki fikrimin ik içocuk arasının 10 yaş olmasından anlarsın sanırım. ne yaparsan yap diğer seçenek için hep bir pişmanlık olacak.
geçen hafta çocukların ikisi de hastaydı ve ben izin alıp çocuklarla ilgilenemedim. çalışmasam başka şeylerden pişmanlık yaşayacağım. hep çatallı seçenekli kararlar maalesef...
sadece kendine çok yüklenme çünkü sonu yok. en kolay kendimizi dövüyor kendimizi hırpalıyoruz.
geçen bir söz okudum "Allah bazı insanları bizim hakkımızda konuştuklarını duymayalım diye bizden uzaklaştırıyor" gerçekten de öyle sana zararları olacağına hep uzak olsunlar. bu da böyle geçecek olan bir dönem. kazanımları sonradan gösteriyor kendini.
Gereksiz06
banuya katılıyorum. çok benzerini yaşadık ilaç alerjisi bize aşı yoluyla olmuştu. resim ekleyeceğim bulayım. ççok geçmiş olsun.
nacizane tavsiyem yemezse yemesin ama şurup ve telefonu çözüm olarak kullanma. benimki aç gezior sadece emerek günü bitirdiği oluyor ama öbür gün veya iki gn sonra bi şekilde dengeleniyor. o sana bunları diyen yakınının da biraz araştırıp okumasını tavsiye ederim. çevremde bire bir yaşayan insanlar var. ama yine de sen bilirsin tabi.