2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bizimki de aynı

Canım zeytinyağında 1 gece sarımsak ve çörek otu bekletip ayaklarina sürüp çorap giydirmeyi denedin mi hiç. Tüm hastalıklara birebir diyor uzmanlar. Udi hindi yağı da öyleymiş. Çok geçmiş olsun

Nasıl oldunuz iyileşti mı?Bizimkide babası Whatsappla aradığı da onu kapatıp bebek müzik videoları izlemek istiyor yalandan ağlıyor vs ama acmayinca bir süre sonra oyuncağa geçiyor.

Hiç duymadım bu tarifi, not ediyorum canim çok teşekkürler. Hindi yağı mı?
Nasıl oldunuz iyileşti mı?Bizimkide babası Whatsappla aradığı da onu kapatıp bebek müzik videoları izlemek istiyor yalandan ağlıyor vs ama acmayinca bir süre sonra oyuncağa geçiyor.
Dünden beri daha iyi, soğuk buhar ve günlük sakızı yaptım. Çok teşekkürler teyzesi. Cumartesi babası geliyor, iple çekiyorum. Sanırım memeden keseceğim.

Rica ederim ne demek yağın adı udi hindi yağı

Bir sorum var. Bizim küçük hasta oldu. Dün geceden beri ürkerek uyanıyor böyle sıçrıyor uykusunda ilk defa böyle bir şey oluyor. Şimdi öğle uykusunda da olmaya başladı. İlaçlar ya da hastalık yapabilir mi. Calpol dolven içiyor dönüşümlü.

Hiç duymadım öyle. Bir şey
Çok geçmiş olsun

Yemeyen bebelere binaen yazıyorum
Hafta sonları benim memeler yara oluyor emzirmekten. pazartesi cuma arası dinleniyorlar* beybi ben varken kesinlikle yemek yemek istemiyor çünkü meme garanti ama hafta içi veya ben seyahetteyken mecbur olduğunu biliyor anlıyor sanırım bazen biberonsuz bile uyuduğu oluyormuş
Memeden kesene kadar böyle devam edecek gibime geliyor

Sanmıyorum canım o sebeple olacağını, bir şeyden korkmuş olabilir mi, ya da canı yandığı için de olabilir gibi geldi bana. Çok geçmiş olsun

Kızlar size hamileyim demiştim ya 5 haftalıkmış ama bugün kanamam oldu öyle şiddetli ağrım yok ama kanamam var öğlenden beri ve doktorumu aradım progestan al dedi. Başına gelen varmı böyle birşey

Doktor muayene etmeden neden Progestan al dedi belki hiçbir sorun yoktur kanamalı hamilelik geçiren çok duydum hiç düşük tehlikesi olmadan. Belki de Allah korusun ama tamamen bitmiştir gebelik yine Progestan gereksiz olur keşke muayene olma şansın olsa ama yurt dışında o kadar da kolay değil sanırım

Aynen muayne etmıyorlar bekliceksin dediler burda türkiyedeki doktorumu aradım progestan al dedi ama sanırım düşük yapıyorum hala ağrım yok ama bildiğin adet kanaması gibi parça düşüyor küçük

Çok geçmiş olsun canım Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin dur bakalım belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…