2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Sıçrama bizde de ara ara oluyor sebepsiz.

Bu arada ateş düşürücüleri bizim çocuk doktoru dönüşümlü önermiyoruz artık dedi eskiden öyleydi ama şuan önermiyoruz dedi bende şaşırdım açıkcası ama doktorumuz iyi bir doktor

Evet dönüşümlü önerilmediğini ben de birkaç doktordan dinledim sosyal medyada. Bizimkine son ateşli hastalığında calpol ve fitil etki etmemeye başlayınca dolvene geçtik ve hep dolven verdik baltasar

Çok geçmiş olsun. Tesadüf mü bilmiyorum ama dün gece uykusunda, kucağımda sıçradı sürekli kızım . Hasta da değil ama pazar günü mezarlık ziyareti ile ulucanlar cezaevi müzesine gitmiştik. Bulunduğu ortamın ruhen ağır geldiğini düşündüm ben. Ama sizde hastalık varmıs o da sebep olabilir.

misophonia_ gece beslenmesi durumunuz nasıl? ben de bu ara yapmaya çalışıcam artık. tavsiyelere açığım <3
Bir gün iyi, bir gün kötü devam ediyoruz. Iki gecedir çok ağlıyor, tekrar uyumuyor mecbur emziriyorum. Azala azala gece beslenmesinin bitmesini ümit ediyorum. Yastıkta uyumak istiyor gibi. Belinden yukarısı yastıkta olacak şekilde yatırıyorum. Sessiz sessiz piş piş diyorum. Sırtını sıvazlıyorum.

Bugün ben de 4 saat arayla emzirmeyi deneyeceğim. eğer sistem tutarsa 2-3 gün, sonra bir emzirmeyi de bırakmaya çalışma aşamasına geçerim. bu yolda kararlı olmamız şart. gazamız mübarek olsun. :/ bu arada babası destek olur mu acaba bu geçiş döneminde?

Kararlı olmak da dinlenmekten geliyor bence. Gece çok uykum olduğunda emzirmek kolay geliyor. O sıra ayağa kalkıp sakin sakin yürüyerek kucağımda sallamak daha zor. Benim eşim destek olmaz. Gece onu uyandırmaya çalışırken çocuğun uykusu açılır. O kadar ağır uykusu. Emzirmeyi keseceğim zaman anneme giderim sanırım ya da o gelir. Kızım yıpranmadan kucağında uyutabiliyor annem. Benim planım önce gece beslenmesini kesmek. Emzirerek uyutmaya devam edicem. Sonra da gün içinde emmesini azaltmak. Sadece uyuyacağı zamanlar emzirmeyi hedefliyorum. 2 yaşına doğru da tümden keserim inşallah.

Aslında okuduklarım emzirerek uyutmayı kesmeden gece beslenmesini kesmek imkansız diyor. Belki bir şekilde pışpışa alışır. Dinlenmekle alakalı dediklerine katılıyorum, birebir yaşıyorum malesef. Annem burada benim kısa süreliğine şimdi bi deneyelim dedik de göreceğiz başarabilecek miyiz. Tek başına aileden uzak çocuk büyütmek büyük bir iç savaş gerçekten.

Yazık insanlar hiç empati yapamıyorlar. Kendi çocuğuna böyle yorum yapılds ne hissederdi acaba. Problem olsa da bizim cocugumuz olmasada. Yaa bir kadın ve anne olmuş yada olmamış böyle bir cümleyi anneye nasıl söyler. Tırnağı eğri deseler canımız yanar annelik zaten mesakatli.

Bizde şimdi acilden geldik 39.7 i görünce koştuk

Çok geçmiş olsun canım benim kanamam olmuştu ilk aylarda 2 3 kez ama çok azdı bir problem olmamıştı. Benim doktorum da önlem amaçlı progestan vermişti. Güzel haberlerle gel inşallah

Çok geçmiş olsun canım benim kanamam olmuştu ilk aylarda 2 3 kez ama çok azdı bir problem olmamıştı. Benim doktorum da önlem amaçlı progestan vermişti. Güzel haberlerle gel inşallah
Kaybettim kuzum ya neyse süpriz geldi süpriz gitti . Hayırlısı olsun zamanı değilmiş demekki . Burdaki doktora reçete etmek istedikde progestanın hamileler için kullandığını bilmiyormuş şaka gibi duyun bak avrupa doktoru sabah aramış bende gece araştırma yaptım öğrendim hemen yazıyorum dedi ama giden gitti yani

Ayyy çok üzüldüm canım ya gerçekten doktor konusunda Türkiye çok iyi. İnşallah en kısa zamanda daha güzel sürprizler yaşarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…