- 10 Ekim 2022
- 1.036
- 1.552
- 63
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #58.361
İlginç bir tezatlıkYa bunu diyen diyetisyen hanım bi de hamur işi yeme dedi. E ekmek? 16 dilim? Ben de gülüyorum ya zaten ahahha.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlginç bir tezatlıkYa bunu diyen diyetisyen hanım bi de hamur işi yeme dedi. E ekmek? 16 dilim? Ben de gülüyorum ya zaten ahahha.
Sizin sofralara oturmak isterdim tam böyle börekli kısırlı bir şeyler yemek istiyorumİlginç bir tezatlıkkilo için muz ceviz avokado vs karışımlar oluyor ya bıızztt yapıp içilen hiç faydası olmadı mı
bir arada olsak ben seni kesin yoldan çıkarırdım bizim 5 çayları herkese kilo aldırır
![]()
Ayy keşke öyle bir şey yapabilsek, çok isterdimSizin sofralara oturmak isterdim tam böyle börekli kısırlı bir şeyler yemek istiyorum
Bende çok isterdimAyy keşke öyle bir şey yapabilsek, çok isterdim![]()
Onları yapınca toparlıyorum biraz. Allah smoothie blenderı bulandan razı olsun. Of böreğe bulaşmış pasta kremalı tabaklarİlginç bir tezatlıkkilo için muz ceviz avokado vs karışımlar oluyor ya bıızztt yapıp içilen hiç faydası olmadı mı
bir arada olsak ben seni kesin yoldan çıkarırdım bizim 5 çayları herkese kilo aldırır
![]()
Ayyy inşallah bir gün yapabiliriz yaBende çok isterdimya kızlar birgün hep birlikte bulaşabilsek, yani hayal ama neden olmasın
![]()
O kadar mükemmel bir icat ki, elim ayağımOnları yapınca toparlıyorum biraz. Allah smoothie blenderı bulandan razı olsun. Of böreğe bulaşmış pasta kremalı tabaklar![]()
Beni kendine hayran bırakmak zorunda mısın?işte bunlar hep can sıkıntısından. bazen çok güzel gidiyor. bazen de ipin ucu kaçıyor. ben de insanım canım istiyor.
o zaman açlık süremi uzatıyorum. mesela son yemeği 6 yerine saat 4 te yiyorum. gece acıkınca kalkıp su içiyorum. kesiliyor açlığım.
Yaaa tümden bıraktın mı? Hastalik derdine düştük soramadımMantıklı canım ben hiç ölçüm yapmıyorum. Artık emzirmeyi bıraktığım için daha dikkatli beslenecegim bende, belki biraz detox vs iyi gelir
Geçmiş olsun kuzumaYaaa tümden bıraktın mı? Hastalik derdine düştük soramadım
Harikasınız. Küçük bey sonradan zorlamıştır diye düşünmüştüm kendimceGeçmiş olsun kuzumabıraktık canım emzirmeden uyuttum dediğim günden sonra bir daha hiç emzirmedim çok şükür sorunsuz atlattık.
Çok teşekkür ederim canımHarikasınız. Küçük bey sonradan zorlamıştır diye düşünmüştüm kendimce![]()
Allahım inşallah bir gün lütfen lütfen lütfenOfff o gün tabaklı ortamda birlikte olduğumuzu düşündüm de ne keyifli olurdu kim bilir![]()
Bizim 1.5 ay oluyor bırakalı. Ama hala 4 5 kez uyanıyorKızlar emzirmeyi bırakalı 1 hafta falan oluyor ama benimki hala 2-3 defa uyanıyoremmeyince uyku konusunda rahat olurum diyordum ama bensiz uyumuyor, babası gidiyor mesela ağlıyor ille de ben olacağım. Bari kesintisiz uyusa da bende dışarı çıksam diyorum olmuyor. Sizce düzelir mi ya da ne yapsam düzelir ya.
Nasıl ve ne zaman düzelicek kim bilir yaBizim 1.5 ay oluyor bırakalı. Ama hala 4 5 kez uyanıyor![]()
Aynı durumdayım bu sıralar adım annem mamam memem iki yaş krizi bir geldi pir geldi meme yerine su vermek isteyince bazen ittiriyor suyu biraz sıcak süt denedik arada içiyor kolumda yatıyor bazen sonra kolumu çekiyorum ama uyanınca aynı yatakta olsak bile sokuluyor.Sokakta ergen kız çocuklarını görünce bu günlerin değerini bilmekte fayda var diye düşünüyorum ne kadar yorgun olsakta.Bu aralar her eklenen kelime ve konuşma artışı herşeyi kendi yapmak istemesi heryere tırmanması kolay değil bazen oturup ağlıyorum kendim hasta olacak gibi olursam gücüm kalmıyor.Allah hepimize hepsine sağlık versin yine de çok tatlılar.Hastanelerde çocuk doktoru kadrolarına atama yapilamiyormus haberini okuyup biraz ekşi sözlük te pediatri bölümünü okuyunca ne olursa olsun halimize şükür dedim.Ne emzirmeyi bırakabildim, ne yatağını ayırabildim, ne kilo verebildim... kendimi çok başarısız hissediyorum. Yapmam gereken birsürü iş varmış da erteliyormuşum gibi bir ağırlık var üstümde.. mental olarak hiç iyi değilim bu ara. Aslında hep 2 yaştan daha uzun süre emzireceğime emindim, öyle de oluyor ama memesiz uyumaması, o başarısız deneme süreci çok korkutuyor beni artık. Eşimle aramızda yatıyor 2 senedir. artık eşime sarılıp uyumak istiyorum ama ne zaman uyutup beşiğine koysam ilk uyanmasından sonra tekrar yanıma alıyorum. gerçekten normal bir yaşantı istiyorum çok mu![]()
Öyle tabiki çok haklısın. Bizim zaten göz kontrolümüzün stresi var, doktor herşey yolunda deyince dünyaları veriyor bize, ona rağmen zaman zaman böyle şeyleri kafama takıyor olmak çok saçma geliyor ama insanız işte. Dediğin gibi sinir inat olayı çok arttı, gerçekten de yeni kelimeler konuşuyo olmak gelişimin devam ediyor olması demekki çocuklarda böyle etkiler yaratıyor normaldirAynı durumdayım bu sıralar adım annem mamam memem iki yaş krizi bir geldi pir geldi meme yerine su vermek isteyince bazen ittiriyor suyu biraz sıcak süt denedik arada içiyor kolumda yatıyor bazen sonra kolumu çekiyorum ama uyanınca aynı yatakta olsak bile sokuluyor.Sokakta ergen kız çocuklarını görünce bu günlerin değerini bilmekte fayda var diye düşünüyorum ne kadar yorgun olsakta.Bu aralar her eklenen kelime ve konuşma artışı herşeyi kendi yapmak istemesi heryere tırmanması kolay değil bazen oturup ağlıyorum kendim hasta olacak gibi olursam gücüm kalmıyor.Allah hepimize hepsine sağlık versin yine de çok tatlılar.Hastanelerde çocuk doktoru kadrolarına atama yapilamiyormus haberini okuyup biraz ekşi sözlük te pediatri bölümünü okuyunca ne olursa olsun halimize şükür dedim.