• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
İyi akşamlar kızlar benim hamileliğin başından beri sarı akıntım var her gün geliyor ilk başlarda enfeksiyon ve mantar görüldü ilaç kullandım daha sonra ki idrar testinde çıkmadı ama akıntım sürekli devam etti bu şekilde sarı akıntısı olan var mı

Yaaa ben sonucumu görmedim doktor aradı normal dedi tek inş verir bana test sonucu gittiğimde. Ordan cinsiyet mi anlaşılıyor
Aa sizinki biraz farklı olmuş o zaman. Yani şöyle ki ben bugün normal aylık ultrason kontrolüne gittim orda bebegin ense kalınlığı ölçüldü ve hemen kaç olduğunu söyledi. Kan verdim onda daha net olacak. Hatta benim bebeğim biraz fazla hareketliydi biraz uğraştık baya baktık inceledik:) Sonra ölçüm bitti normal kontrolleri yaptık ayağını kolunu parmaklarını gösterdi hem normal hem 4 boyutlu olarak 😍 biz bir tahmin yapmasıni istedik henüz çok erken 14. Haftada sekilleriniyor ama %70 erkek dedi. Ay baya uzun yazdim kusura bakmayın.

İyi akşamlar kızlar benim hamileliğin başından beri sarı akıntım var her gün geliyor ilk başlarda enfeksiyon ve mantar görüldü ilaç kullandım daha sonra ki idrar testinde çıkmadı ama akıntım sürekli devam etti bu şekilde sarı akıntısı olan var mı
Canim ara ara benimde oluyor. Hamilelikten önce bende de enfeksiyon vardı ama hamilelikte 8. Haftada baktık hiç sorun yoktu. Bol bol su içmeye çalış çok iyi geliyor. C vitamini almaya dikkat et. Inşallah en kısa zamanda geçer.

Aa sizinki biraz farklı olmuş o zaman. Yani şöyle ki ben bugün normal aylık ultrason kontrolüne gittim orda bebegin ense kalınlığı ölçüldü ve hemen kaç olduğunu söyledi. Kan verdim onda daha net olacak. Hatta benim bebeğim biraz fazla hareketliydi biraz uğraştık baya baktık inceledik:) Sonra ölçüm bitti normal kontrolleri yaptık ayağını kolunu parmaklarını gösterdi hem normal hem 4 boyutlu olarak 😍 biz bir tahmin yapmasıni istedik henüz çok erken 14. Haftada sekilleriniyor ama %70 erkek dedi. Ay baya uzun yazdim kusura bakmayın.
Sen kusura bakma yoruldun😀rabbim kazasız belasız onları kucağımıza almayı nasip etsin.

Arkadaşlar ense kalınlığı yüksek çıkan var mı hiç aranızda bizimkisi standardın üstünde çıktı. Kan sonuçlarını bekliyorum

Arkadaşlar ense kalınlığı yüksek çıkan var mı hiç aranızda bizimkisi standardın üstünde çıktı. Kan sonuçlarını bekliyorum
Benim bugün bakıldı 1.5 çıktı normal dedi doktor. Icinizi ferah tutun inşallah iyi sonuçlar alırsınız Allah şifa versin bütün bebişlere🙏

Kızlar merhaba dün ikili test yaptırdım devlette sonra kendi doktoruma gittim. Üçlüyü de yaptır dedi. Üçlü test genelde ikiliyi kaçıranlar veya ikilisi sorunlu çıkanlar için degil mi dedim hayir ikilide down sendromu ve baska bi hastalik daha bakılıyor ama üçlü de bunlara ek sırt omurga açıklığı varmı kapandı mi ona bakılıyor dedi o da önemli yaptırmanı isterim hersey olması gerektiği sekilde ilerlesin dedi. O da önemliymis yani çoğunlukla folik asit eksikliginden oluyo, bizler de hep kullandik kullaniyoruz ama kafam karıştı.. Siz ne düşünüyorsunuz üçlü test yaptircak misiniz?
Canım doktorun önermiş şimdi biz ne desek kafana takılacak🙇🏼‍♀️ ben mesela yaptırmayı düşünmüyorum zaten ikili teste girdiğimde omurgasına da baktı mesela doktor. Bir şey olsa gözükürdü diye düşünüyorum. Zaten 20. Hafta detaylıyada giricez o zaman yeterince tüm organlarına bakılıyor. Dediğim gibi ama aklında kalacaksa yaptır canım☺️

Kızlar ikili testin kan sonuçları çıkmış papp a yazan yerde 2181.9 yaziyo
Hcg ise 79634 çıkmış çok yüksek degil mi niye böyle? İki doktor da ölçümler gayet iyi dedi hem testi yapan de hem kendi doktorum. Bunlar e nabizda çıkan ilk sonuclar daha grafik vs yok ne düşünmeliyim
Canım doktorların ikiside iyi demiş bence hiç takma kafana lütfen hem o grafikli olan raporla birlikte değerlendiriyolar dur bakalım ne dicekler

Progestan kullanıyorum bende de yapıyor kokusuz ise endişelenmeyin ama doktora gidince sorun mutlaka Enfeksiyon filan tekrarlamasın.Geçmiş olsun 🌸

Maşallah gerçekten düşünceli olmak gerekiyorsa öyle olunması gerekiyor sormadan etmeden kendi kafasına göre almak hoş değil. 😊 Benim ilk çocuğum birde 3 yıldır bekliyorum zor oldu tüp bebek tedavisi gördük insan herşeye ayrı bir heves ediyor. Battaniye diyorum ben yaptım diyo nevresim diyorum yaptım. Zıbın diyorum hallettim diyo yğnden portbebe ördürmüş bilmem ne ama bunlardan hiç haberim yok yani ben mi abartıyorum bu kadarı saygısızlık mı oluyor acaba. Hakkımda tecavüz edilmiş gibi hissediyorum 🤣
Bebekler o kadar çok kullanıyor ki bunları İnanın yetişmiyor bazen. Siz de alın Mutlaka hem gönlünüZ olsun Hevesiniz kırılmasın onunkiler de yedek olsun. o gelince Onun aldıklarını giydirirsiniz ☺️

Kızlar ben grip oldum. Ihlamur sıcak çorba pastil kullanıyorum. Bir sorun olmaz inşallah. Doktora gitsem ilaç pek yazamıyorlar diye gitmiyorum. Hamislikte grip olan var mı acaba ???
Geçmiş olsun elma tarçın kaynatın çok iyi geliyor
Limon zencefil de öyle

Geçmiş olsun elma tarçın kaynatın çok iyi geliyor
Limon zencefil de öyle
Tarcini pek sevmem ama bir deneyeyim ozaman. Çok tskler. 🙏aradim.doktoru ilaç ta veremiyolarmis. Düşündüğüm gibi pastil gargara burun spreyi falan veriliyormuş. Aile hekimliğine gidicektim vazgeçtim doktorum öyle deyince 🙏pastil vardi zaten ıhlamur falan geçicek inşallah

Kızlar tahmin edeniniz varmı yorum yazarsanız çok sevinirim 12. Haftadayiz

Eklentiler

• 20210316_112254.webp
    20210316_112254.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 44
Back
X