- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #12.541
Arkayı döndüyse görünmezCanım hiç atmadım usg sininubu görünmüyordu doktorun verdiği fotoda , ondan hiç atmiyim dedim
poposunu döndüğü fotoyu verdi bize
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkayı döndüyse görünmezCanım hiç atmadım usg sininubu görünmüyordu doktorun verdiği fotoda , ondan hiç atmiyim dedim
poposunu döndüğü fotoyu verdi bize
![]()
Öyle yapıyımArkayı döndüyse görünmezAllah gönlüne göre versin. Ama bebek eğer uyuyor ya da hareket etmiyorsa gittiğinde hafif öksürünce kıpır kıpır dönüyo aklında bulunsun yine poposu dönükse öksür gitsin
![]()
AA evet çikolata hareket ettiriyormuş bende gitmeden yicemÖyle yapıyımBi de bu kez erkende kahvaltı yapacağım
Hep sabah erken saatte olduğu için kahvaltı yapmıyordum
Bi de çikolata yiyeceğim bebek hareketleniyor o zaman
![]()
Benim ultrasondaki nub görüntüm ile doktorun cinsiyet tahmini tutuyor (nuba göre yapmadı). Hafta sonu netlik kazanacak her ikisinin doğruluğuSaglıklı olsunlar da farketmez. Benim aklıma takılan nub teorisi yani gerçektende herkeste tutuyor mu bnde bir cok forum okudum nerdeyse % 80 tutmuş gibi o yzden merak ettim
Desene sende %20 lik kısım İçerisindesin diğerleri pek inandırıcı gelmiyor fakat nuba nedense inancım var bakalım bnde tutacak mı?Merhaba önceki sayfaları okumadım daha ama denk geldi cevap vermek istedim. Bende nub teorisi tutmadı. Bakıldıgı zaman direkt erkek nubu denilen bir ultrason resimi vardı ama cinsiyet kız.
çin takvimi, ramzi teorisi, nub her şey erkek gösteriyordu hiç bir tutmadı bende
Aynn bnde öyle düşünüyorum ama gittiğim doktor bildiğin nub teorisine göre hareket ettiği için şaşırdım kararsız kaldımCanım 11 de yanılma payı çok yüksek zaten kız erkek bir birine çok benziyor. 12. Haftadan sonra biraz ayırt edilebilir. Banada 11 de erkek denildi. 12 de kendi Dr um kıza benziyor dedi
Hayırlısı olsun artık ne diyelim az daha bekleyip ögreniriz bzdeBen de bugün 12 de gittim başka Bi doktora çok ısrar ettim cinsiyet için doktor erkeğe benzettiğini söyledi ama nubdan ve keseden anlayanlar hep kız demişti inşallah doktor yanılmıştır![]()
Evet canım işte diyorum coğunluk nub tutuyor bakalım tutacak mı bndedeBenim ultrasondaki nub görüntüm ile doktorun cinsiyet tahmini tutuyor (nuba göre yapmadı). Hafta sonu netlik kazanacak her ikisinin doğruluğu![]()
İkinci oğlumu 12. Haftada söylemişti dr. Ben şuan 14.haftadayım ama kontrolüm 2 hafta sonra.Çok teşekkür ederimben de çok seviyorum bu ismi kız olursa koycam inşallah
bizim daha belli değil cinsiyet çarşamba kontrol var 12+4 olmuş olcak acaba bilir mi. Siz kaçıncı haftadasınız
Benim karnım hemen büyüyorinşallah bir an önce karnımız büyüsün istiyorum hareketleri hissetmek istiyorum
Merhabalar ben de ssvd düşünüyorum. Ama yakın zamanda benim druma giden bir arkadaşım ssvd nin ücretinin sezeryanın iki katı olduğunu söyledi. Kullanılan ilaç vs pahalı demiş dr. Bu yüzden fiyat çok yüksekmiş acaba sizin dr da bu kadar fark alıyor mu açıkçası drum doğru mu söylüyor yoksa riskli diye fiyatı da mı yüksek tutmuş kafam karıştı. Eğer sorarsanız buraya yazar mısınız13+6 günlüğüm bugünBülent hocaya gittiğini biliyordum demiştin canım
Ben de doğum için Tuna hanımı tercih edebilirim. Ssvd yaptırıyormuş
5 sene geçmiş olacağı için belki mümkün olabilir diye bi ümidim var
![]()
Kesinlikle kana cabuk karisan sekerli seyler yemen lazim mesela yarim saat once meyve suyu iç yerinde duranaz bebekÖyle yapıyımBi de bu kez erkende kahvaltı yapacağım
Hep sabah erken saatte olduğu için kahvaltı yapmıyordum
Bi de çikolata yiyeceğim bebek hareketleniyor o zaman
![]()
Ben ilkini 21 hastalıkken hissetmiştim ve daha öncekilerden çok farklıydı bazen bir damar atışını bazen gazı karıştıranişiyoruz. Şuan 13+5 günlüğüm ve henüz hissetmedim. İç karınla da alakalı benim genişmiş sanırım o yüzden duvarlara çarpmıyor. Sizin belki de dardır bu yüzden daha erken hissetmiş olabilirsiniz ama normalde 17 sonrası diyor drlar daİlk gebeliklerde daha gec hissediliyomus ya o yüzden emin olamıyorum zamanla emin olurum heralde cok güzelmiş![]()
Cok sasirdim su an asıl sezeryande belden uyusturmaydi anesteziydi igneydi dikişti bir suru masraf yapiyosunMerhabalar ben de ssvd düşünüyorum. Ama yakın zamanda benim druma giden bir arkadaşım ssvd nin ücretinin sezeryanın iki katı olduğunu söyledi. Kullanılan ilaç vs pahalı demiş dr. Bu yüzden fiyat çok yüksekmiş acaba sizin dr da bu kadar fark alıyor mu açıkçası drum doğru mu söylüyor yoksa riskli diye fiyatı da mı yüksek tutmuş kafam karıştı. Eğer sorarsanız buraya yazar mısınız
Erken bilmiş baya hayırlısı olsun hakkınızdaİkinci oğlumu 12. Haftada söylemişti dr. Ben şuan 14.haftadayım ama kontrolüm 2 hafta sonra.
İnanın bilmiyorum henüz görüşmedim bile kendisiyle. Memlekete bu gidişimde görüşeceğim.Merhabalar ben de ssvd düşünüyorum. Ama yakın zamanda benim druma giden bir arkadaşım ssvd nin ücretinin sezeryanın iki katı olduğunu söyledi. Kullanılan ilaç vs pahalı demiş dr. Bu yüzden fiyat çok yüksekmiş acaba sizin dr da bu kadar fark alıyor mu açıkçası drum doğru mu söylüyor yoksa riskli diye fiyatı da mı yüksek tutmuş kafam karıştı. Eğer sorarsanız buraya yazar mısınız