- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #12.581
Ben tam geçti diyorum yine başlıyor
yıldım artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olduğunuz haftada insana öyle geliyor.. bilirimmKızlar bulantınız geçti mi ne durumdasınız. Sanki bana hic gecmeyecek gibi geliyor![]()
Ben bugün anladım ki prilama devam etmem gerek içmeden olmuyor.inşallah 9 ay içmem gerekmez.gerçekten daha bebeğime sevinemedim 15.haftaya girecez inşallah düzelirim tüm anneler düzelir.hiç mutlu değilim depresyonda gibiyim evden çıkmak bile istemiyorum yaşam Sevincim yok adeta.normale dönmek istiyorum hayırlısıylaBenim baya azalmisti prilam aliyodum her aksam 2tane ama birakinca ben başa sariyorum sanki bide 2 3 gündür baş agrisi da var 2si bunaltiyor gercektn sali randevum var bakalim![]()
Çok mu kusuyosun? Ben de devam ediyorum icmedigim gün iyi degilim, biraz kendimi iyi hissetsem icmesem mi diyorum ama cesaret edemiyorum. Hic kusmadim bu zamana kadar ama bulanti da cok yorucu oluyo..Ben bugün anladım ki prilama devam etmem gerek içmeden olmuyor.inşallah 9 ay içmem gerekmez.gerçekten daha bebeğime sevinemedim 15.haftaya girecez inşallah düzelirim tüm anneler düzelir.hiç mutlu değilim depresyonda gibiyim evden çıkmak bile istemiyorum yaşam Sevincim yok adeta.normale dönmek istiyorum hayırlısıyla
İyi dedi çok şükür. Orada mesane de var bide idrar ver dedi ama onu yeni vermiştim zaten. Normal heralde geçer bir kaç güne.Kontrolünüz nasıl geçti? Benim de bir kaç gündür alt karnımda hafif ağrı var.
Bende devam ediyorum doktora dedim bugun prilam 1 günn icmiyorum 2 gün kusuyorum dedim güldü birakacagin zaman yvas yavas birakcaksin dedi 2 tane aliyorum smdi ben biraz daha zaman gecsin 1e düsurcem snra 1 gun icip 1gun icmicem oyle denicem bakalm ama suan degil ilerleyen hftalardaBen bugün anladım ki prilama devam etmem gerek içmeden olmuyor.inşallah 9 ay içmem gerekmez.gerçekten daha bebeğime sevinemedim 15.haftaya girecez inşallah düzelirim tüm anneler düzelir.hiç mutlu değilim depresyonda gibiyim evden çıkmak bile istemiyorum yaşam Sevincim yok adeta.normale dönmek istiyorum hayırlısıyla
Canim hangi doktora gidiyorsun trabzondaBende şuan devlette bir doktora gidiyorum, normalde cumartesi randevum kendi doktoruma, kullandığım iğne için rapor cıkarmam gerekiyor toplu alabilmek için bakalım ben keseyi görmüştüm belki kalp atışını da duyarım![]()
Oh maşallahİyi dedi çok şükür. Orada mesane de var bide idrar ver dedi ama onu yeni vermiştim zaten. Normal heralde geçer bir kaç güne.
BeeeenBir şey söyleyeceğim. Akşamlarım saat 5ten sonra başlıyor hıçkırık ve çok utanarak söylüyorum ama geğirme ile geçiyor. Var mı böyle benim gibi olan? Bir çözüm bulan çıksa çok sevineceğim. Mide bulantısı da eşlik ediyor tabii. Çok şükür ki gündüz insan içinde olmuyor
Benim 8 ya da 9. Haftada oldu canim doktor fitil degil ignesini vermisti sukur bir daha olmadiMerhaba arkadaşlar.
Dün aniden gelen kanama ile kendimizi doktorda bulduk. Bebek iyi şükürler olsun. 2. Gebeliğim daha önce hiç yaşamamıştım çok zor bir durummus. Yaşayan arkadaşlara bol sabır ve şifa diliyorum.
Progestan verdi fitil. Bu durumu yaşayıp fitil kullanan varmı. Sancim çok fazla
Tatlim ben de pihtilasma var ama ona ragmen doktorum baslarda kullandirmadi sonradan baslatti sebebini sordugumdaMerhaba arkadaşlar. 10+2 deyim şu anda bugün dr 13 haftadan itibaren oksapar hergun kullanacaksın dedi.pihtilasma önleyici. Coraspirin kullanıyorum şu anda zaten.bana herhangi bir test yapılmadı gebelik kaybımda yok neye göre bunu verdi.kullanan arkadaşlar bunun bir testi var mı.sadce yaşım 36 o yüzden dedi anlamadım.
Ay evet o zaman kesin ondandır bi doktora görün benceOh maşallahbenim idrar yolu enfeksiyonu var ondan dolayı sanırım
![]()
Offffff bana bulanti demeyin yaaaa çildiriyorum kilo alan yiyip icen insanlari gorunce suya bile hasret kaldim yaaaa surekli zayifliyorumm hicbir sey yiyemiyorum ve surekli kusuyorumKızlar bulantınız geçti mi ne durumdasınız. Sanki bana hic gecmeyecek gibi geliyor![]()
Doktorum biliyor ilaç kullandık tek kullanımlıklardan ama bir türlü geçmek bilmiyor bu illetAy evet o zaman kesin ondandır bi doktora görün bence
Benim geçen haftalarda olmuştu 1-2 gün içinde geçtiKızlar göğüs uçları soyulan var mı ? Ben bugün farkettim deri değiştirir gibi göğüs ucumun etrafı
Evet benim soyuluyo gibi derim kurumus sanki ama sadece oralar öyleKızlar göğüs uçları soyulan var mı ? Ben bugün farkettim deri değiştirir gibi göğüs ucumun etrafı
İlk zamanlar 3 haftada birdi, 12. Haftadan sonra 1 ay sonra gelirsin dediKaç günde doktora gidiyorsunuz arkadaşlar
Benim doktorum 15 günde çağırıyor
Hatta bu sefer 1 hafta da çağırdı