- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 128
- 34
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #13.181
Yok canım hiç almadım ama baya takipçili bir sayfa güvenilir gibi ben yeni keşfettim orayıIlkim bebeyi takip ediyorum canim sen ordan hic aldin mi güvenilir mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım hiç almadım ama baya takipçili bir sayfa güvenilir gibi ben yeni keşfettim orayıIlkim bebeyi takip ediyorum canim sen ordan hic aldin mi güvenilir mi![]()
11+5 de başka doktora gittim ilaç yazdırmak için usgye de koydu ben de cinsiyet sordum erkeğe benzettim dedi ama belli olmaz çok erkek bir iki haftaya bakmak lazım dedi. Sonra 12+2 de kendi doktoruma gittim perinatolog zaten kendisi %90 kız dedi bugğn yine randevum vardı kız olduğunu onayladı %100 kız dedi. Bence siz güvenmeyin 12. Hafta da sorun tekrar belli olmazSelam kızlar bişi sorabilir miyim size ben 10+2 günlük hamileyim doktor cinsiyet tahmini olarak erkek dedi hiç bu haftalarda cinsiyet öğrenip sonra değişen oldu mu çok erken söledi ben biraz şaşırdım ve merak ettim
O zaman bunda inşallah limonun kız tarafına denk gelmişimdirYaa ben de limon yiyordum ama kiz yavrumTatli eksi ikisinden de yiyorum ben
![]()
Görerek almak istiyorum aslinda bugun biraz baktim çok tatli seyler kesfettimYok canım hiç almadım ama baya takipçili bir sayfa güvenilir gibi ben yeni keşfettim orayıdaha bişey almadım patik haricinde
![]()
Ayy insallah sen kiz mi istiyordun kuzumO zaman bunda inşallah limonun kız tarafına denk gelmişimdirdaha belli değil cinsiyet bizde
Bilmiyorum kiBize doktor daha geç bir zaman önerdi. 20-24. haftalar arası dedi yanlış hatırlamıyorsam. Niye fark ediyor acaba![]()
Bende şaşırdım şimdiBebek büyük olunca bence daha kolay incelenir ama erken dönemde ise aksilik yada anormali olunca sonlandırmak için geç olmaz ondan mı acep
Yaa 10 gun demişlerdi bende bekliyorum 1 hafta olduSelam kızlar,
Bende 14+3 teyim ve henuz cinsiyeti ogrenemedik.Bir yandan lahana turşusu yerken, diğer yandan çikolata yiyorumDolayısıyla cinsiyet tahminini yiyeceklerle yapmak zor.
Bu arada 11. Gün oldu hala prenetal test sonucum çıkmadı![]()
Öğrenince hemen yazıcam canımSağolasın canım beniminşallah darısı sana seni de merak ediyorum Bayadır takipteyim
![]()
Aynen görerek daha zevkli bazılarını öyle alıcam bazılarını da internetten beğendiğim olursa sipariş veririmGörerek almak istiyorum aslinda bugun biraz baktim çok tatli seyler kesfettim![]()
Sözde ye ekşiyi doğur Ayşe'yi derlerBence limon direkt erkek demekbende meyve niyetine limon yerdim oğlum oldu
![]()
11+4 te büyük ihtimalle erkek demişlerdi değişmediSelam kızlar bişi sorabilir miyim size ben 10+2 günlük hamileyim doktor cinsiyet tahmini olarak erkek dedi hiç bu haftalarda cinsiyet öğrenip sonra değişen oldu mu çok erken söledi ben biraz şaşırdım ve merak ettim
Ben hem ekşi, hem tatlı, hem tuzlu hepsini yiyorum. Bebeğimin cinsiyetine bir erkek, bir kız diyorlar.. bir türlü öğrenemedim gittiBence limon direkt erkek demekbende meyve niyetine limon yerdim oğlum oldu
![]()
18-24 arası yapılabiliyormuş ya biraz araştırdım da bana da 20. Hafta verdi erken mi diye tereddüt ettim bendeBize doktor daha geç bir zaman önerdi. 20-24. haftalar arası dedi yanlış hatırlamıyorsam. Niye fark ediyor acaba![]()
Bence boyut büyüdükçe ultrasonda incelemek de zor olabilirBebek büyük olunca bence daha kolay incelenir ama erken dönemde ise aksilik yada anormali olunca sonlandırmak için geç olmaz ondan mı acep
Ama bu hamur işi son aylarda hortluyor hep poğaça su börekleri vb şeyler yeme isteği geri geliyor bende öyle olmuştu normalde misafirlikte bile yemem zorlarlar yemem ama hrp kendim yapıp yedimYaa tesadüfmüdür bilmem ama bende bu yazdiklarinizin hepsini severek yedim bebiş de kız sulu yemek ğormek dahi istemedimbaktimda kizlarda tutuyo bu
![]()
Birde organlar kemale eriyor.o açıdan düşündüm ben damarlara kadar ölçüp inceliyorlar Ben ondokuzda aldım randevü ama on ikinci haftada ense burun bakılmıştı meraktan 21-22 leri bekleyemedimBence boyut büyüdükçe ultrasonda incelemek de zor olabilirçünkü sonlandırma 12. haftadan Sonra her türlü normal doğum şeklinde yapılıyor ve her dönemde zor ve üzücü.
Benim 2 oğlum var bu sürpriz geldi. Kız olsun istiyorum ama nasip canım. Senin kızın mı vardıAyy insallah sen kiz mi istiyordun kuzumben erkek beklerken kiz geldi bebisim
![]()
Ahahaha buna çok güldüm yaaBen hem ekşi, hem tatlı, hem tuzlu hepsini yiyorum. Bebeğimin cinsiyetine bir erkek, bir kız diyorlar.. bir türlü öğrenemedim gitti![]()
Amin, inşAllah teşekkür ederim..Ahahaha buna çok güldüm yaaAllah gönlünüze göre versin
![]()