2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben ilkokula bağlı anasınıfındayim. Bize şimdilik "yüz yüze" diye haber geldi ama resmi yazıyla yarın kesinleşir. Uzaktan eğitime geçersek evde olmakta sorun yok.
Ama yüz yüze eğitimde kalırsak ve "hamilelere idari izin" konusu öğretmenler için de geçerliyse bekletmeden izne çıkacağım.

Ben okul öncesi 8. Ve 12. Sınıfların dersine giren öğretmenlere idari izin yok diye duydum da ondan sorayım dedim

Ya ben özel bölge ve koltuk altı için ağda ve makine kullanıyorum. Ama göbekte bende jilet vuruyorum çıkanlara çok fazla yok gerçi

Merhaba iftarda hibiskus şerbeti içtim, sonra bir bakıyım dedim İnternet ten, düşüğe neden oluyor hamilelikte kesinlikle içilmemesi gerekiyor yazıyor. Bir bardak içtim, içimi korku kapladı böyle bir yanlış nasıl yaptım ben. Napsam dr gitsemmi, ya psikolojik yada yorgunluktan baş ağrısı dışında bir sorun hissetmiyorum. Böyle bir şey yaşasayan var mı acaba

Ya ben özel bölge ve koltuk altı için ağda ve makine kullanıyorum. Ama göbekte bende jilet vuruyorum çıkanlara çok fazla yok gerçi
Benimde ince tüylerim var orda rahat siz olduğum için kullanıyorum kalinlasmiyor da şükür

Ben okul öncesi 8. Ve 12. Sınıfların dersine giren öğretmenlere idari izin yok diye duydum da ondan sorayım dedim
Ayy yapmayın umarım öyle birşey yoktur... 24. Haftadan itibaren idari izin olacakmış zaten önceden de böyleydi. Ama henüz meb açıklama yapmamış. Umarım elimizden almazlar 24. Hafta olayını. Bu şekilde izne ayrılan çok oldu bari bunda adalet olsun

Gerçekten mi ya ne kadar saçma 8-12 . sınıf öğretmenlerine bulaşmıyor mu acaba bu virüs idare ile konuşmadım henüz onlarda sanki açıklama yok gibi davranıyor dünden beri yazmadılar bişey.

Benimde ince tüylerim var orda rahat siz olduğum için kullanıyorum kalinlasmiyor da şükür
Ayy aynen bende çok rahatsız oluyorum ama şükür kalışlaştırmıyo jilette olsa şükür çünkü başka bişey le alınca sivilceleniyo hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…