2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bide karnim hep şiş sanki cok yersinde rahatsiz eder şişkinlik olur ya. Ay oglumda bn 2.trimesterde hamile oldugumu unuturdum oyle gecerdi .bu kiz beni yordu :)
Ayyy kız şimdi ben de bunu yazdım az evvel bende 2. Trimesterdeyim bu zamana kadar rahatsızlığım yoktu şimdi rahatrsız olmaya başladım yaaa kız benimki de :)

Ayyy kız şimdi ben de bunu yazdım az evvel bende 2. Trimesterdeyim bu zamana kadar rahatsızlığım yoktu şimdi rahatrsız olmaya başladım yaaa kız benimki de :)
Valla ya :) oglumda cok hafftim ne bileyim daha kolaydi. Ne kusmam bitti ne tiskinmem ne bulantim ne sancim :) cani saolsun prensesimin

Kizlar misal karnimin sag tarafini elleyince hafif bastirinca azcik aciyor belli bi noktada.solda oyle bisi yok . Degisik geldi bana
Benimde acıdan ziyade sertlik oluyor bazen sağ bazen sol bazen ortada acaba diyorum bebek midir sonra diyorum bu kadar erkenden öyle sertlik olmaz heralde

Bence evham yapma... sağlıklıdır bebiş. Daha küçük gebeliklerde düşük yapıyordur canın istemiş içmişsin.stres yapma daha çok bebeğin gelişimine etki edersin

Kızlar 3 ay bitti biraz rahattım mide bulantısı konusunda şimdi tekrar başladı su içsem midem bulanıyor.bulantı ilacıda bir işe yaramıyor akşama kadar sakız çiğnemekten çenem yoruldu.olan varmı böyle

kızlar moralim çok bozuk özel de çalışıyorum belki bi umut hamilelere izin verir diye bekliyordum ama izin falan yokmuş ((( araştırıyorum hamilelikte korona ciddi sonuçlara yol açmaz diyor. Aranızda geçirenler var mı nasıl atlattınız bu süreci? rahatlamaya ihtiyacım var

Covid misiniz

Bide karnim hep şiş sanki cok yersinde rahatsiz eder şişkinlik olur ya. Ay oglumda bn 2.trimesterde hamile oldugumu unuturdum oyle gecerdi .bu kiz beni yordu :)
Bu kız bebisler zorluyor anneyi bende oglumda ilk 3 ay cektim sonra kuş gibi olmustum yok bunda ne bulanti bitiyo ne bisi belim agriyo az bi ayakta kalmaya

Benimde acıdan ziyade sertlik oluyor bazen sağ bazen sol bazen ortada acaba diyorum bebek midir sonra diyorum bu kadar erkenden öyle sertlik olmaz heralde
Canım sertlik bende de oluyor bence bebek .. farklı bi sertlik çok uzun sürmüyor ama benim biraz sonra geçiyor mesela benimki öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…