2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kuzular burda kasik aagrisiyasayanlar olmustu
Bugun inanilmaz kasık bel ve bacak agrim var
Bu durumu yasayanlr yardimci olabilir mi acaba
Aynen bazen bendede oluyor ama normal bebek büyüyor ve baskı yapıyor. Hatta bazı kadınlarda son ayda kaburga kırıgı bile oluyormuş diye duymuştum.Yanlız hiç şahit olmadım . O yüzden çok endişe duymaya gerek yok

Ayni agrilarla ogluma erken dogum yaptim hem o korkuttu
Hem de cevremde covid vardi acaba o mu bulasti diye korktum
Allah hayirlara cikarsin insallah sagol tatlim

Bazı yerler öyle oluyor. Ama senin vaktin varsa 17.haftada bende git mis oldum. Bir uğrayabilirsin. Kendini hatirlatirsim. Bizimki yeni acildi. Yürüme mesafesinde yeni olduğundan cok ilgililer
Yok ya malesef yürüme mesafesinde değil anca aşıya giderim gidince de bi lafımı sokarım

Benim sadece bel agrım oluyor o da eğilip kalkınca temizlik vs gibi durumlarda ama aşırı derecede. Topallayarak yürüdüğüm oldu evin içinde ama dinlenince düzeliyor. Inşallah sizinkide geçer

Kızlar malum ramazan ayındayız ve en sevdiğim şeylerden biride hurma ama son zamanlar yemek daha doğru rahim açılması yapıyor diyorlar Bir tane yedim ama nasıl istiyorum Allah biliyor.. siz tüketiyor musunuz ?
Yaaa bende nasip severim var ya oturup bir paket yerim korkmasam. Henüz bir tane bile yemedim korkudan ama şey okumuştum tek sayılar halinde her gün yemek faydalıymış doğum için.

Selam,
Pazar günü size kalça ağrım var demistim. Kullandığım multivitamine ek olarak Osteo Formula başladım. Bugün daha iyiyim ve nerdeyse ağrılar kesildi. Aynı problemi yaşayan arkadaşlara duyurulur
Merhaba ben bugün doktora gittim bilgi vereceğim demiştim size. Sordum kalça ve bacak ağrısını. Kalsiyum takviyesini çok kritik bir durum olmadıkça tavsiye etmiyorum dedi. Çünkü kalsiyum damarlarda plak oluşturup tıkanıklığa sebep oluyormuş. Doğal yollardan almaya çalış dedi. Bel ve bacak ağrım kramp şeklinde olmadığı için vermedi. Bel ağrım karnım büyüdüğü içinmiş ve ağırlığım arttıkça bacaklarıma vuruyormuş. Ben de öyle düşünmüştüm zaten mantıklı geldi o yüzden. Umarım bu bilgiler işinize yarar

Acaba bebek olabilir mi benim ilk gebelik olduğu için bir bilgim yok bu konularda
Evet canım bebek tabiki 14 haftada bile portakal büyüklüğünde sertlik oluyo... Benim bu üçüncü tecrübeliyim zaten 17 hafta küçük bir hafta değil MaaşAllah büyüdü tabiki

Evet canım bebek tabiki 14 haftada bile portakal büyüklüğünde sertlik oluyo... Benim bu üçüncü tecrübeliyim zaten 17 hafta küçük bir hafta değil MaaşAllah büyüdü tabiki
Ayyy öyle mi dersiniz valla mutlu oldum o zaman artık bebek olduğunu bilip dokunucam çok güzel bir his ya

Kızlar malum ramazan ayındayız ve en sevdiğim şeylerden biride hurma ama son zamanlar yemek daha doğru rahim açılması yapıyor diyorlar Bir tane yedim ama nasıl istiyorum Allah biliyor.. siz tüketiyor musunuz ?
Yok canım bende her gün 3 tane yiyorum bazen 5 bile oluyo Allah'a şükür bı sıkıntı yaşamadım.

18 haftalık hamileyim ve korona olmuşum arkadaslar dua edin bebege bırsey olurmu merak ediyorum. Doktorum la konustım korkmamalı söyledi ama ben hep tedıegınımaglayıp duruyorum
Atlatan çok kişiyi duydum ablamın görümcesi 37 haftalıkken atlattı umarım siz de sağlıkla atlatır bebeğinizi zamanında kucağınıza alırsınız

18 haftalık hamileyim ve korona olmuşum arkadaslar dua edin bebege bırsey olurmu merak ediyorum. Doktorum la konustım korkmamalı söyledi ama ben hep tedıegınımaglayıp duruyorum
Canım merak etme hamileyken atlatan çok hamile var sende atlatacaksin Allah'ın izniyle, asıl ağlarsan bebeğine zarar verirsin onu üzme annesi güçlü dur. Rabb'im kolaylığını verecektir illaki moralin yüksek olsun

İyi geceler kızlar. 19 olduk bugün. Hala hiç hareket hissetmedim. Var mı benim gibi bebeğinin hareketini hiç hissetmeyen aranızda?

Benim de çok ağrıdı kasıklarım ama ben kaç gündür dosya düzenliyorum evde çocuk doğarsa yapamam son aylarda da yapamam diye şimdi yapayım dedim ondan oldu biliyorum yatıp dinlenince geçiyor inşallah bebeğimiz iyidir cuma günü kontrolüm var iple çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…