2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Merhabalar, 17 haftalık gebeyim. Oruç tutmamda sakınca var mı sizce? Geçen hafta bebeğin cinsiyetini öğrenince doktora orucu sormayı unuttum

Kızlar Bu gun aile hekimliğine gittim. Kalp atışlarını ordada duydum cok şükür tetanos icin gün verdi mayısa tekrar gideceğim. Normal kadın doğuma gore daha da ilgililer hamileler icin ac karnına gittim biraz bebişim yerini ara di hemşire asagidaymis biraz. Dinledik sonra arada bir aile hekimliği de görmek istyor tahlil vs. Kontrol amaclı gitmeyenlere bilmeyenlere bildireyim dedim cumartesi de kendi doktorum gorcek kismetse

Yaa ne güzel. Bizm aile hekimligi yakındaki diğer semtin binasina taşınmış kendi binası sıkıntılıymis. 8 haftalikken bı aradılar 19 haftada tetanoz aşısı icin gel diye bi daha arayan soran yok, ablamin aile hekimliği de cok ilgiliydi benimki şansıma böyle çıktı

Merhabalar, 17 haftalık gebeyim. Oruç tutmamda sakınca var mı sizce? Geçen hafta bebeğin cinsiyetini öğrenince doktora orucu sormayı unuttum
Canım dinimiz hamile ve emziren annelere bi konuda esneklik sağlamış daha sonra kaza etmek şartıyla ama illa tutmak istiyorum diyosan deneyebilirsin kendini iyi hissedersen devam edersin ama vitaminlerini ihmal etmez iftar sahur arasi suyu çok iç, zorlanirsan da o gün bozmanda bı sıkıntı olmaz

Bende 17 haftalık hamileyim. 1 saat bir şeyler yemesem kötü oluyorum yani ben nacizane tavsiye etmem. Bebek şuan en hızlı büyüme aşamasında ve bizden besleniyor. Kaldı ki günde en az 2 litre su içmemiz ve bunu güne yaymamiz gerek. Ya bana düşmez tabi ama bence tutmayın bebeğe zararı var mıdır bilmem ama uzun süre ac susuz kalmak bana iyi fikir gibi gelmiyor

Bazı yerler öyle oluyor. Ama senin vaktin varsa 17.haftada bende git mis oldum. Bir uğrayabilirsin. Kendini hatirlatirsim. Bizimki yeni acildi. Yürüme mesafesinde yeni olduğundan cok ilgililer

Aynen canım bende onun şokundayım yaa konuşmada hamileler deyince bende tüm hamileleri kapsıyor diye umutlanmıştım meğersem eski düzen devam ediyormuş sinir bozucu bi durum
Çok üzüldüm şuan ya
İçişler bakanlığının gönderdiği genelgede 24 diye belirtilmemiş, ama bazı yerlerde 24. Hafta görüyorum hala net değil mi acaba
Napalım bebeklerimiz sağ olsun, biraz daha sabredicez. En azından esnek çalışma geldi

Kuzular burda kasik aagrisiyasayanlar olmustu
Bugun inanilmaz kasık bel ve bacak agrim var
Bu durumu yasayanlr yardimci olabilir mi acaba
Geçen hafta sol bacağımla kasığımın birleştiği yerde çok ağrım oldu merdivenleri bile zor çıktım o bacağımla .. gece de öyle uyudum. Bir gün sonra yok olmuştu.. arada kasığıma da giriyor ağrı ama uzun sürmüyor canım ..belim de temizlik yapınca ve çok ayakta durunca oluyor dinlenince geçiyor .. hani bi bilgim yok ama bende de oluyor çok yadırgamadım ben

Anladim canim sag ol
Ara ara kasik agrim oluyodu ama ayni anda hem bel hem kasik hem bacak agrim olmamisti korktum acikcasi dedim ya bisi oluyo ya covid oldum

Kızlar malum ramazan ayındayız ve en sevdiğim şeylerden biride hurma ama son zamanlar yemek daha doğru rahim açılması yapıyor diyorlar Bir tane yedim ama nasıl istiyorum Allah biliyor.. siz tüketiyor musunuz ?

Anladim canim sag ol
Ara ara kasik agrim oluyodu ama ayni anda hem bel hem kasik hem bacak agrim olmamisti korktum acikcasi dedim ya bisi oluyo ya covid oldum
Ay Allah korusun canım benm.. kötü düşünme biraz daha gözlemle ama dinmeyen ve gittikçe artan bi ağrıysa yine de bi doktora sorabilirsin bence

Kızlar malum ramazan ayındayız ve en sevdiğim şeylerden biride hurma ama son zamanlar yemek daha doğru rahim açılması yapıyor diyorlar Bir tane yedim ama nasıl istiyorum Allah biliyor.. siz tüketiyor musunuz ?
Benimde canı cekiyor ama yemedim korkudan haftaya doktor kontrolumvar sorup oyle yiyecegim bende izin verirse tabi

İlk hamileliğimde çok yemiştim. Hiçbir şey olmadı açılma falan 40 hafta durdu sezaryen oldum. Yani yiyebilirsin. Ben şimdi de yiyorum faydası çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…