2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ayni agrilarla ogluma erken dogum yaptim hem o korkuttu
Hem de cevremde covid vardi acaba o mu bulasti diye korktum
Allah hayirlara cikarsin insallah sagol tatlim
Amin benimde geçem yıl 16 haftalıkken kalbi durmuştu evham yapmamak lazım. Allahın izniyle sağlıkla kucağına alırsın inşallah herşey yolunda gider ...

18 haftalık hamileyim ve korona olmuşum arkadaslar dua edin bebege bırsey olurmu merak ediyorum. Doktorum la konustım korkmamalı söyledi ama ben hep tedıegınımaglayıp duruyorum
Hiç korkma allah korur melekleri içini ferah tut geçmiş olsun inşallah sende kısa sürede atlatırsın bozma moralini...

Bıgün kanepede uzanıyordum kızlar karnım böyle bir anda kayboldu gözlerimin önünde
Aklım çıktı bişey oldu diye korkudan kalkamadım da
Sonra kalkınca da geri gelmedi
1 saat sonra falan hareket etti de içim rahatladı
Şimdi karnım da geri büyüdü niye oldu anlamadım

Dünde bana oldu sabah bi uyandım karnım yok eşime diyorum ki kayboldu bu nereye gitti
Sonra azcık iş yapınca evde geri geldi

Merhaba. Sevindim sizin adınıza. Her aile hekimliğinde dinliyorlar mı kalp atışını acaba? Nasıl bi cihazdı ki

Merhaba arkadaşlar
Alışveriş için belki erken ama suanlik araştırma içindeyim. Bez ne düşünüyorsunuz? İlk oğluma prima kullanmıştım ama şuan oldukça pahalı. Bez içinde fazla ücrete gerek yok diye düşünüyorum tabiki önce beklentileri karşılaması lazım

Molfix aldim bn .hem uygun hem guzel bez

18 haftalık hamileyim ve korona olmuşum arkadaslar dua edin bebege bırsey olurmu merak ediyorum. Doktorum la konustım korkmamalı söyledi ama ben hep tedıegınımaglayıp duruyorum
Çok geçmiş olsun canım. Bende bundan korkuğum için çok araştırdım. Korona Bebeğe geçmiyormuş. Ciddi bir durumla karşılaşılmamış şimdiye kadar. Benimde tüp bebek olmuştu sonra mı denesem diye doktorumla konuştuğumda da ertelemeyelim ne zaman biteceği belli değil hamileler üzerinde de ciddi bulgulara rastlanmadı demişti. İçini ferah tut beslenmene dikkat et

Çok geçmiş olsun canım istersen bir doktorunu ara günde en fazla kaç tane kullanabilirsin bir sor. Ama 3 tane içilir sanırım. Başka ilaç vermiyorlar sanırım ekstra C vitamini takviyesi alabilirsin umarım evde atlatabilirsin.

Dün doktora gittim her şey yolunda dedi dr. 170 gr 14 cm dedi. Ayrıntılı ultrason için randevu almamı istedi. Şimdi aradım söylediği profu 750 lira imiş randevu aldım ama çok geldi ya. Daha hiç bir şey almadan maaş komple bebeğe gidiyor buarada cinsiyeti de öğrendik kızım oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…