2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Meğerse biz oturunca rahatlari bozuluyormuş. doğunca da böyle bunlar, tam işler biter kahvemizi alır otururuz hemen arkasından viyak sesi
Allah iyiliğini versin .. kahkaha attım . Benim ilk bebeğim olacak daha önce iki düşüğüm var bakalım görcez . Arkadaşlarda uyu diyor bana nasılsa doğunca uyuyamicaksın diyor . Demek kahvede içemicez

Bilemiyorum ben de zayıfım ultrasonda kıpır kıpır ama hissiyat olarak bisi yok bakalm beklicez karin kas yapısından da kaynaklanıyormuş biraz araştırdım..saglikli olsunlar da geç hissetsek de olur

Bulanti ile cinsiyet ilgisi gercek mi acaba ya. Bugun cinsiyetinin kesin kiz oldugunu ögrendim, bulantilarim devam ediyor zofer verdi bugun doktor.
Yok canım alakası ben hem ebeyim hem hemşire tabi tecrübem de var 3. bebeğim bu hepsi de bulantı kusmayla geçti 4 aya kadar biri kız ikisi erkek bu gebeliğime erkek diyorlar çoğunlukla

Allah iyiliğini versin .. kahkaha attım . Benim ilk bebeğim olacak daha önce iki düşüğüm var bakalım görcez . Arkadaşlarda uyu diyor bana nasılsa doğunca uyuyamicaksın diyor . Demek kahvede içemicez
Yok canım yok gözünü korkutmayayım, ben işin esprsindeyim bak bana ikinciyi yaptım. Kahve kokusu yerine bir süre bebek kokusu ile idare ediyoruz okadar sağlıkla kucağına al inşallah

Ben hala bebek hareketinden emin olamıyorum o mu değil mi iki hafta önce göbeğimin tam alt kısmında pıtırtı şeklinde mısır patlatması gibi hissettim sonrakiler de hep kelebek kıpırtısı gibi ve her seferinde karnımın o kısmı gıdıklandı ya da kaşındı sizde kıdıklanma ya da kaşıntı oluyor mu bebek oynadığı zaman acaba bağırsak hareketimi benimkiler hala çözemedim eşim birkaç hafta sonra anlarsın diyor

Ben yatip dikkatlice bakıyorum. Pıt pit atıyor karnımda . Özellikle biraz yorulunca göbek deliğinin altında benimkisi pit pit atıyor hissetmiyorum ma bakınca görüyorum. Egerki cok kilolu değilsen karnını ac ve bak bu şekilde istersen. Hareket hissetme 20. Haftalardan sonra diyolar bakalım

Maşallah cnm kaç haftalıksın

Ultrasonda kar yagdi goruntusu var dedi ama kesin mol gebeliktir demedi takip edicez dedi beta hcg 1747 normal seyrinde ilerliyor. Kesin bisey demedigi icin duzelebilir mi diye bir umut ariyorum
Net görememis olabilir. Beta degerleri ilerde oluyor diye biliyorum. Kuzenim mol gebelik gecirdi betasi ileri görünüyordu, kanamasi oluyordu hep. Özele gidiyordu doktoru da iyiydi ama mol oldugu gec anlasildi nasil olduysa. Sizinki de net görünmemis olabilir kontrole sık gidin. Insallah mol degildir dualarim seninle canim

Yok canım alakası ben hem ebeyim hem hemşire tabi tecrübem de var 3. bebeğim bu hepsi de bulantı kusmayla geçti 4 aya kadar biri kız ikisi erkek bu gebeliğime erkek diyorlar çoğunlukla
Bu bulanti kusmalarin çaresi yok mu zofer de kesmedi gece çok bulantim oldu yine.

Tam olarak aynı durumdayim harfi harfine..bende 1 hafta kadar once aynı şeyi hissetim bi daha hiç emin olamadım..hissediyo gidiyim de hissetmiyo gibiyim de..

Kızlar ben bu aralar evdeyim. Yani 11-12 civarı kalkıyorum . Gece uykun cok aciliyir. Sabah ta tsh ilacimi iciyirum ac karnina biraz da onjn icin bekleyince 12.30-13.00 ü buluyor yemek yemem. Kahvaltı ediyorum o saatte sonra süt meyve falan akşama kadarda acikmyorum sonra akşam yemeği gün içinde tekrar yemek hissin olmuyor. Acaba yalnis mi yapiyorum . 3 ogun mu yemeliyim ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…