2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben söyleyim etkisi yok bebeğin suyu bebeğin beslenmesiyle alakalı besin alımı iyi olunca dogal olarak suyu iyi oluyor az su içme çeşitli sağlık sorunu getirir ama bebeği etkilemez ama uzun vadede etkiler vucudunuz su toplamaya başlar az du içerseniz böbrekler idrar vb birçok sorun olur

Benim de ikinci gebelik ilkini 21 de hissettim bunu daha hissedemeden 17. Haftadayım
Ya hiçmi birşey hissetmiyorsunuz benim bazen taş gibi sertleşiyor içerde bi oynama falan oluyor dışardan hissedilmiyor ama bi kere eşim denk gelmişti aşağı tarafta bi yerde damar atması gibi olmuştu hani tekme falan atmıyor zaten öyle birşey değil farklı bir his

Cinsiyet konusunda tek tutan hurafe bu oldu sivri öne doğru giden bir karın. :) Bugün kesinleşmiş galiba hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin
Evet ya bugun kesinlesti çok zor gösterdi ama kiz dedi doktor benim karin da yayvan yayiliyor hurafeye göre dogru bu da

Teşekkür ederim... 4 ay bitti çok şükür 6 ay daha idare ederiz ..allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ...

Hiç olmadı henüz

Mol gebelik suphesi nasil kalkti ortadan acaba cok endişeliyim

Bende 19. Haftamdayim ben de hiç hissetmedim.. sanırım burdaki çoğu kişi düzenli olmasa da hissetmiş.. her dk dinliyorum ama henüz bisi yok yapı meselesi galiba
İnsan neden acaba diye kurup duruyor. Birde benim 18. Haftada ayrıntılı ultrasonda perinatolog hareketsiz bir bebek dedi. O zamandan beri iyice kafaya taktım.

Oynama değil ama sertlik bende de oluyor. bazen de sanki içerden hafif bir itme ya da dokunma gibi hissediyorum

Zamanına dikkat etmedim ama özellikle oturdugun zaman fark ediyorum bende. Gerçekten çok güzel
Onun nedenini de bir yerde anne hareket halindeyken bebeğe uyku ortamı oluştuğu (sanırım sallaniyor içeride ) oturunca hareketsiz halde bu titreşim sağlanmadığı için uyandığını okumuştum. Ne kadar doğru bilmem ama bana mantıklı geldi

Ama gayet mantıklı gibi ben boyle dusunmemistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…