2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar genelde cinsiyetleri hep kız gibi erkek bebek bekleyene rastlamadım daha ben öğrenemedim ama bu kadar bulantı uyku haline benimki de kız diye düşünüyorum erkek bebek bekleyen varmı?
Ben ve 4 ay dolana kadar kusma bulantı yaşadım su bile içemiyordum fakat uyku halim sadece ilk iki ay vardı

Şimdi doktordan çıktım hersey yolunda çok şükür bebek 11 cm olmus, kilosu hakkında net konusmadi 100-150 gr arası dedi suyu da normalmis cok şükür. Su konusunda 20. Haftaya kadar cok önemli degil ama 20den sonra günlük en az 1.5 litre icmek lazım riske girmemesi icin suyunun dedi, suan çok önemli degil ama 20. Haftadan sonra su icmen önemli dedi okidoki6666

Çok teşekkür ederim canım o zamana kadar inşallah bulantım biter de içerim bolbol suymu . Çok şükür senin herşey normalmiş bakalım geçen hafta test sonuclarım güzel çıkmıştı . Pazartesi bende güzel haberler alırım inşallah

Bir bardaktan zarar gelmez fazla kullanimi anne ve bebek icin riskli.

İnsallah canim rica ederim ne demek. Doktor da dedi o zamana kadar bulantin da gecer toparlanirsin icersin diye inşallah öyle olur

Kızlar genelde cinsiyetleri hep kız gibi erkek bebek bekleyene rastlamadım daha ben öğrenemedim ama bu kadar bulantı uyku haline benimki de kız diye düşünüyorum erkek bebek bekleyen varmı?
Ben. Diğer alışveriş konusu var orada ben de yazdım hiç erkek yok mu diye varmış epey.

Bulanti ile cinsiyet ilgisi gercek mi acaba ya. Bugun cinsiyetinin kesin kiz oldugunu ögrendim, bulantilarim devam ediyor zofer verdi bugun doktor.
Gerçek değil, kızımda da hiç bulantı yaşamadım şimdi de yaşamıyorum ki normalde midem çok sorunludur. ikisi arasındaki tek fark bunda göbeğim var kızımda hiç yoktu.

Gerçek değil, kızımda da hiç bulantı yaşamadım şimdi de yaşamıyorum ki normalde midem çok sorunludur. ikisi arasındaki tek fark bunda göbeğim var kızımda hiç yoktu.
Söylenti demek ki Bende de göbek var bulantim olmasina ragmen cok yiyemedigim halde göbek yapmisim

Hadi hayirlisi bakalim .ilkini isteyerek mi sezeryan oldun . Bn sahsen hic normal doguramam dedim
İlkinde plasenta Previa vardı plasenta rahim ağzına yerleşmişti normal doğum yapamazdım. Eğer normal olsa bebek önce plasenta çıkacağından içerde oksijensiz kalacaktı ne kadar süre kalacağını kestiremiyorlar riske atmıyorlar o yüzden

Benim de ikinci gebelik ilkini 21 de hissettim bunu daha hissedemeden 17. Haftadayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…