- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #14.481
Benimde öyle oluyor bazen ama net şekilde hissetmiyorum bendeBen hala bebek hareketinden emin olamıyorum o mu değil mi iki hafta önce göbeğimin tam alt kısmında pıtırtı şeklinde mısır patlatması gibi hissettim sonrakiler de hep kelebek kıpırtısı gibi ve her seferinde karnımın o kısmı gıdıklandı ya da kaşındı sizde kıdıklanma ya da kaşıntı oluyor mu bebek oynadığı zaman acaba bağırsak hareketimi benimkiler hala çözemedimeşim birkaç hafta sonra anlarsın diyor
Kuzum kaşıntı bende de oluyor acaba çatlıyormuyum yoksa hareketmi bilmiyorumBen hala bebek hareketinden emin olamıyorum o mu değil mi iki hafta önce göbeğimin tam alt kısmında pıtırtı şeklinde mısır patlatması gibi hissettim sonrakiler de hep kelebek kıpırtısı gibi ve her seferinde karnımın o kısmı gıdıklandı ya da kaşındı sizde kıdıklanma ya da kaşıntı oluyor mu bebek oynadığı zaman acaba bağırsak hareketimi benimkiler hala çözemedimeşim birkaç hafta sonra anlarsın diyor
Bende kahvaltıyı geç yapıyorum bu aralar. Öğlen de genelde atıştırma olarak geçiyor. Bence çok sorun degil gibi yani ben sürekli bir şeyler yemeye çalışıyorum ama olduğu kadar. Kendimizi zorlamaninda bir anlamı yok diye düşünüyorum.Kızlar ben bu aralar evdeyim. Yani 11-12 civarı kalkıyorum . Gece uykun cok aciliyir. Sabah ta tsh ilacimi iciyirum ac karnina biraz da onjn icin bekleyince 12.30-13.00 ü buluyor yemek yemem. Kahvaltı ediyorum o saatte sonra süt meyve falan akşama kadarda acikmyorum sonra akşam yemeği gün içinde tekrar yemek hissin olmuyor. Acaba yalnis mi yapiyorum . 3 ogun mu yemeliyim ??
Yaaa bence yolunda gitmeyen bir şey olsa doktor söylerdi içini rahat tut canım hamile kadın bence 9 ay boyunca hep hassastır.. bulanmaz dersin bi anda bulanır istifra edersin .. ben kötü bir şey olacağına inanmıyorum inşallahta öyledir ama dilersen yine de doktora bi fikir sormakta fayda varKızlar 3 gün önce doktora gitmiştim her şey yolundaydı. Hemen ertesi günü kustum dün mide bulantısı ve bu sabah yine kusma şeklinde devam ediyor. Bu zamana kadar hiç kusmadım sizce normal mi yoksa korkmalı mıyım. Hep çok rahat geçirdim bu süreye kadar şimdi böyle olunca tedirgin oldum
Ay cok teşekkür ederim rahatladım biraz vallaYaaa bence yolunda gitmeyen bir şey olsa doktor söylerdi içini rahat tut canım hamile kadın bence 9 ay boyunca hep hassastır.. bulanmaz dersin bi anda bulanır istifra edersin .. ben kötü bir şey olacağına inanmıyorum inşallahta öyledir ama dilersen yine de doktora bi fikir sormakta fayda var
Evet öyle oluyor benimde ilkAy cok teşekkür ederim rahatladım biraz vallailk gebeliğim olduğu için korkuyorum hemen. Sonra diyorum ki önceden annelerimiz ne doktora gitmiş ne ultrason görmüş ben en ufak şeyde acaba bir şey mi var diye korkuyorum. Sal gitsin işte ama olmuyor
Benim düzenim de aynen bu şekilde. Cok gec uyanıyorum ama sabah namazina kalktigimda cok acıkmışsam biseyler atıyorum ağzıma, sonra 12ye kadar uyuyorum. Sonra da eşim gelince 7ye doğru yiyoruz aksam yemeğini, daha yeni acikiyor oluyorumKızlar ben bu aralar evdeyim. Yani 11-12 civarı kalkıyorum . Gece uykun cok aciliyir. Sabah ta tsh ilacimi iciyirum ac karnina biraz da onjn icin bekleyince 12.30-13.00 ü buluyor yemek yemem. Kahvaltı ediyorum o saatte sonra süt meyve falan akşama kadarda acikmyorum sonra akşam yemeği gün içinde tekrar yemek hissin olmuyor. Acaba yalnis mi yapiyorum . 3 ogun mu yemeliyim ??
Öyle gerçektenEvet öyle oluyor benimde ilkinsan başkasına fikir veriyorsa bide kendisi olunca panik oluyor hepten bende neleri dert ediyorum bazen ama sonra diyorum bebeğimide strese sokuyorum rahat ol anca öyle rahatlıyorum
Hamile kaldığından beri akşamları hiç acıkmıyorum. Kahvaltı çok iyi. Üsütne meyve kuruyemiş derken aynı oluyorum ben de. Ama gene de Akşam yiyiorum. Sonrası şişkinlik. Normalde hiç ara öğün yapmazdım meyve falan hiç yemezdim. Herhalde ondan diyorumKızlar ben bu aralar evdeyim. Yani 11-12 civarı kalkıyorum . Gece uykun cok aciliyir. Sabah ta tsh ilacimi iciyirum ac karnina biraz da onjn icin bekleyince 12.30-13.00 ü buluyor yemek yemem. Kahvaltı ediyorum o saatte sonra süt meyve falan akşama kadarda acikmyorum sonra akşam yemeği gün içinde tekrar yemek hissin olmuyor. Acaba yalnis mi yapiyorum . 3 ogun mu yemeliyim ??
Zofer yani zofran kesmezse hiçbirşey kesmez canımBu bulanti kusmalarin çaresi yok mu zofer de kesmedi gece çok bulantim oldu yine.
Aynen bende valla. Heralde bir sknti olmaz diye düşünüyorumBenim düzenim de aynen bu şekilde. Cok gec uyanıyorum ama sabah namazina kalktigimda cok acıkmışsam biseyler atıyorum ağzıma, sonra 12ye kadar uyuyorum. Sonra da eşim gelince 7ye doğru yiyoruz aksam yemeğini, daha yeni acikiyor oluyorum
Olabilir bende akşama kadar hiç acıkmıyorum sırf meyve bulunsum yada süt içmiş olayım diye arada süt yada meyve saati yapıyorum kendime okadar. Hamile olmasan hiç yemesem yemem zaten sabahları tok uyaniyorum aslinda benHamile kaldığından beri akşamları hiç acıkmıyorum. Kahvaltı çok iyi. Üsütne meyve kuruyemiş derken aynı oluyorum ben de. Ama gene de Akşam yiyiorum. Sonrası şişkinlik. Normalde hiç ara öğün yapmazdım meyve falan hiç yemezdim. Herhalde ondan diyorum
Kendimden şüphe ediyorumBilemiyorum ben de zayıfım ultrasonda kıpır kıpır ama hissiyat olarak bisi yok bakalm beklicez karin kas yapısından da kaynaklanıyormuş biraz araştırdım..saglikli olsunlar da geç hissetsek de olur
Suya limon sıkın yaş zencefil atın öyle tüketin belki içmenize yardım eder ben normalde çok su içen bir insanım ama son haftada bebeğimin suyu azalmıştı ben sebze ve c vitamini ağırlıklı yeşillik meyve tükettim çoğaldı yediklerin ve kanı sıvılsştıran şeyler bebeği daha iyi besliyor görmüş oldum o zaman su içmem az değildi yaşayan biri olarak doktorda su iç düzelir gibi birşey söylemedi hatta artacağına ümidi yoktu ama sen içemiyorsun inş kısa zzmsnda düzelir sıcaklar geliyor su kaybında artacak nirşekilde içmeye çalış derim sağlığın içinTeşekkür ederim...4 ay bitti çok şükür 6 ay daha idare ederiz ..allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ...
Ay bende 15+3 deyim sabırsızlanıyorum hissediyim diyeSuan 16+6hala hareket hissetmiyorum ama
Amin teşekkür ederim hepimizin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYok canım yok gözünü korkutmayayım, ben işin esprsindeyim bak bana ikinciyi yaptım. Kahve kokusu yerine bir süre bebek kokusu ile idare ediyoruz okadar sağlıkla kucağına al inşallah
Denedim ya suya limon sıktım zencefille içince kusuyorum direkt . Nane ile denedim sonıç aynı ilk aylarda hiç içemiyordum sabahtan beri 1 bardak içtim inşallah dediğin gibi olur sıcaklarda içerim arkadaşın biri yazmış 20. Haftadan sonra su zorunlu diye doktora sormuş bakcaz . Yemek olarakta kesinlikle et tüketemiyorum sadece sebze etten midem bulanıyor kokusunu adını bile duymak istemiyorum.sadece yeşillik salata sebze tüketiyrm. Günde 2 tane yumurta yeterlidr umarm .Suya limon sıkın yaş zencefil atın öyle tüketin belki içmenize yardım eder ben normalde çok su içen bir insanım ama son haftada bebeğimin suyu azalmıştı ben sebze ve c vitamini ağırlıklı yeşillik meyve tükettim çoğaldı yediklerin ve kanı sıvılsştıran şeyler bebeği daha iyi besliyor görmüş oldum o zaman su içmem az değildi yaşayan biri olarak doktorda su iç düzelir gibi birşey söylemedi hatta artacağına ümidi yoktu ama sen içemiyorsun inş kısa zzmsnda düzelir sıcaklar geliyor su kaybında artacak nirşekilde içmeye çalış derim sağlığın için
Bende tam hissettiğin şeyleri hissediyorum şüpheye düşüyorum acaba bebekmi bağırsak hareketimi . O yüzden burdada sordum hala bebek hereketini hissetmeyende olunca bendemi sorun var acaba diye düşündüm . Ama herkesde aynı değil. Geçen iki hafta önce iç çamaşarı bitiş çizgisinde bi kaç kere hissetmiştim son 3 gündür 1 saat ayakta iş yapim yorulim oturunca biraz daha göbeğe yakın bir yerde bağırsak hareketi gibi oluyor sanki arada vuruyor ama çok nadir vuruyor.ablamlara sordum bebek o dediBen hala bebek hareketinden emin olamıyorum o mu değil mi iki hafta önce göbeğimin tam alt kısmında pıtırtı şeklinde mısır patlatması gibi hissettim sonrakiler de hep kelebek kıpırtısı gibi ve her seferinde karnımın o kısmı gıdıklandı ya da kaşındı sizde kıdıklanma ya da kaşıntı oluyor mu bebek oynadığı zaman acaba bağırsak hareketimi benimkiler hala çözemedimeşim birkaç hafta sonra anlarsın diyor
Hiç korkma kuzum bende ilk 10 hafta ne yedim ne içtim geçen hafta dedim ki evet belirtiler bitti acaba bebeğe birşeymi oldu diye korktum. Doktor dedi ki kramp ağrı yoksa korkma . Ama bak bu hafta hooop tekrar başladı mide bulantısı. Şimdiden bizimle dalga geçiyorlar korkma yani keyfini sür inşallah sağlıkla gelsinKızlar 3 gün önce doktora gitmiştim her şey yolundaydı. Hemen ertesi günü kustum dün mide bulantısı ve bu sabah yine kusma şeklinde devam ediyor. Bu zamana kadar hiç kusmadım sizce normal mi yoksa korkmalı mıyım. Hep çok rahat geçirdim bu süreye kadar şimdi böyle olunca tedirgin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?