2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Selamlar herkese,

Demir hapı olarak ben de ferro sanol kullanıyorum midemle alakalı önemli bir sorun yaşamadım çok şükür. Doktor vermeden önce miden nasıl diye sormuştu hala biraz hassasiyet var diyince, o zaman ince bağırsakta çözülen bir ilaç yazıyorum demişti.

Kızlar çok spesifik bi şekilde tarif etmeye çalışıcam ama umarım anlarsınız, bazen ayaktayken nefes verdiğimde yani karnımı serbest bıraktığımda karnımın altında tam çamaşır bitiş hizasında ağrı oluyor, daha önceki kramp ağrılarına çok benzemiyor gibi geldi. Bazen bununla birlikte sağ veya sol alt kasığımda da ağrı oluyor. Ama sadece ayaktayken oluyor bu? Böyle hisseden var mı normal midir sizce bu? Haftaya doktora soracağım ama hala bir hafta var kontrolüme

Perinatolog oldugu icin cihazi daha gelismistir diye dusundum birde %95 kiz deyince inandim. Herkese soyledim. Dediginize gore aceleci davranmis gercekten keske emin olmadan soylemeseydi.
Benim dr 12+5 de usg de cok net gördü hatta biz de cok net gördük erkek olduğunu ama 16. Haftaya kadar değişebilir dedi suan erkek olarak görüyorum dedi. 16. Haftada da kesinlestirdi ama bizim icin zaten kesindi direkt pipiyi görmüştük. Cinsiyet organinin oluşma aşamasınin en başı iki cinsiyette de bire bir aynı oluyor ileriki haftalarda ayrişıyor onun da resmini görmüştüm yine bi dr videosunda anlatıyordu. O haftalarda biraz aceleci konusmus sizin dr sanırım

Bende doktorumla konuştum o da anna birkaç gün dinlen sonra eski ilacını kullanabilirsin dedi. Ferro sanol kullanmıştım önceden yine ondan alicam sende inşallah iyi gelen bir ilaç bulursun rahat edersin
İnşAllah canım bende bi sorayım bu ilacı mide sorunlu insanlar için iyi gelecek sanırım

Benim de 12. haftada erkek olabilir ama şuan erken 14. Haftada daha net olur demişti. 16. haftada gittim kesin erkek dedi. Bazen yanılma olabiliyor dediginiz gibi 12. Hafta çok erken

Benim ayakta olunca degilde ara sıra tuvaletimi tutmuş gibi agrım oluyor sabit böyle geçmiyor gün boyu. Daha öncede olmuştu sonrasında randevumda hicbir sorun çıkmadı.

Kızlar detaylı ultrason için Ali Ekiz den randevu aldım yanlız muayenesine gidemicem gop medical park a gidicem konum olarak bana daha yakın sanki forumda Ali Ekiz e giden arkadaslar vardı hast 700 tl istedi mennun kaldınız mı daha önce gitmediğim bir dr

Evet ben gitmiştim ikili test için. Detaylıya da Mayıs'ta gideceğim. İşini çok iyi yapıyor ikili testte bile yarım saat her şeye baktı. Detaylı daha da uzun sürer. Ben kendi yerine gitmiştim. Ama hastanede de aynıdır. Eşi de alıyor. Memnun kalmayan o hiç görmedim. Çok araştırmıştım o zaman

Hanimlar son birkac gundur dizimden yukarisi bacaklarim uyusuyor. Özellikle sol bacagimda var sag bacagimda da oluyor. Bu durumu yasayan ya da sebebini bilen var mi ?

2 gündür yan yattığımda daha çok ama sırt üstü yatarken de oluyor göğüs ağrısı çekiyorum. Akşamları oluyor. İki göğsün arası ağrıyor. İnternette baktım hamilleikte çok olur diyor ama yaşayan var mı merak ettim

Hanimlar son birkac gundur dizimden yukarisi bacaklarim uyusuyor. Özellikle sol bacagimda var sag bacagimda da oluyor. Bu durumu yasayan ya da sebebini bilen var mi ?
Benim de bugün sol bacağım çok uyuştu. Hamileliğin ilk ayında oluyordu kollarım bacaklarım uyusuyordu. Bayadir olmamıştı, bugün baya sol bacak uyuşuk gezdim

Evet benim de arada bir oluyor sol bacağımda uyuşma onun üzerine çok oturup yattığım için oluyor diye düşünüyorum gezinince geçiyor hemen

Teşekkür ederim dönüşünüz için detaylı yaklaşık 40 dk sürüyor bildiğim kadarıyla

Benim iki göğüs arası çok sık ağrır göğüslerim hassas olduğu zamanlarda bir de midem yandığı zamanlarda oluyor

Evet benim de arada bir oluyor sol bacağımda uyuşma onun üzerine çok oturup yattığım için oluyor diye düşünüyorum gezinince geçiyor hemen
Yok canim üzerine oturmayla ilgili degil. Ben dikkat ediyorum durup dururken uyusuyor bacagima dokundugumda hissetmiyorum, sizliyor da .

Evet canım çok faydalı gerçekten ama şuan mevsimi değil ya hormonlu dolayısıyla insan ister istemez tedirgin oluyor. Almıyorum o yüzden. Bir kaç defa canım istedi minik çerilerden aldım. Daha masum geliyor sanki

Benim de 4. Gebeliğim dediğiniz gibi bunda daha bir tedirginim. Çocuklar ev işi dersler vs derken dinleyemiyoruz o yüzden tedirgin oluyoruz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…