2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben dayanamiyorum ya çok sizliyor kan dolasiminda sorun olabilir mi ki. Kalsiyum eksikligi de yapiyormus sanirim
"Büyüyen göbek kalçaya ait sinirlere baskı uygulamaya başlıyor ve pelvisten yayılarak bacakların uyuşmasına neden oluyor" böyle bir detay buldum internette, ben kan dolaşımı hızlandığı için oluyor diye düşünmüştüm Kalsiyum eksikliğinde daha çok bacaklarda kramp şeklinde ya da kalça kemik ağrısı gibi oluyor diye biliyorum.

Ben de hem agri hem uyusma oluyor. Uyusma açilinca sizlama seklinde agrilar oluyor.

Benimde 2 gündür sol kasıkta ve sol böbrek sırt kısmı ağrı oluyor, bebek gelişimine bağlıyorum. Evde dura dura evhamlı olduk hepimiz. İnsallah hiçbir sorun olmaz. Benşm ellerim uyuşuyordu troid nedeniyle olduğu anlaşıldı bu arada

Ben de sag kasik ve sag böbrekte iki gün agri oldu sonra geçti bir daha olmadi. Troid yükseliyor mu düşüyor mu ?

Benim de bir oğlum bir kızım var bu da yüksek ihtimalle erkek ,sıra sıra oldu sanırsam her gebelik farklı geçer benim hepsinde mide bulantısı ve kusma oldu ama
Maşallah bende bulantı kısmı şöyle oldu,erkek bebekte 3.aydan sonra kesildi,ama kızma neredeyse 4buçuk ay sürdü kusamıyordum ama o his hep vardı ama genel anlamda ağrı sızı yoktu cillop gibi gebelik süreci geçmişti,bunda pek öyle olmadı:)

Merhaba öncekilerden farkli bi demir ilaci kullaniyosaniz sebebi o olabilir, benim kullandığım maltofer adlı ilaç da sık sık ishal yapıyor beni ama allahtan uzun sürmüyor
Merhaba,olabilirmiki acepcidden diğer 2 gebeliğimde tardyferon kullanmştm şimdikinde ise dr gynoferol verdi onu kullanıyorum

Kızlar dr benden tahlil istedi karaciğer enzimlerim yüksek çıktı dahiliye ye yönlendirdi oda karaciğer ultrasonu istedi ona da 7 mayısa randevu verdiler
Böyle bişey yaşayan var mı
ALT ve AST değerlerinden bahsediyorsunuz değil mi? Sağlık ocağındaki testlere göre benimkiler de yükselmiş görünüyor. Doktoruma bu hafta göstereceğim.

Ben de çerilerden alıyordum hep iki haftadır salkım alıyorum ama çok güzel buram buram domates kokuyor

Ben de sag kasik ve sag böbrekte iki gün agri oldu sonra geçti bir daha olmadi. Troid yükseliyor mu düşüyor mu ?
El uyuşması troid nedeniyle. böbrek ağrısı neden oluyor bilmiyorum dr gitmedim. Dayanılmaz olursa giderim dedim. Hastanelerden korkuyorum evde 2 ve 11 yasında iki çocuk var kimsemiz yok bırakıcak

Hanimlar son birkac gundur dizimden yukarisi bacaklarim uyusuyor. Özellikle sol bacagimda var sag bacagimda da oluyor. Bu durumu yasayan ya da sebebini bilen var mi ?
merhaba bacaktaki sıkıntı huzursuz bacak sendromu gibi huzursuzluk veren birşeyse magnezyum eksikliği derdim ama uyuşma çok başka birşey bi doktorunuza danışn derim.belki onunda sebebi aynıdır

Reflü olabilir . Ben kronik reflü hastası olduğum için kalp yada göğüs agrısı gibi bi ağrı olabiliyor reflü olduğu zaman ... tarif ettiğin ağrı bende reflü ağrısı. Gaviscon kullan hiçbir zararı yok bebeğe eğer rahatlıyorsan muhtemelen reflü.

Bende ne zaman oluyor dikkat etmedim ama dediğin yerde genelde ağrı oluyor. Sanırım bebek büyüdüğü için .

Maaşallah direk okula yazdırsalarmış
Hahah sorma valla sırıtmazmışım yazdırsalarmış gel görki şuan 1.63 ve en net kilom 48-50y di. Hani şu yiyip yiyip kilo alamayanlardandım ama hamile kaldığım gibi kilo aldım çünkü şükür hiç bulantı yaşamadım devamlı yedim 54 kiloyum şuan kendimden korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…