2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Merhaba,
Geçen hafta size ağrılarımla ilgili bahsetmiştim. Sabah 5 gibi kalça kemiği ağrım oluyor, kalkıp yurudugum zaman geçiyor. Ama tekrar yatınca yeniden başlıyor. Anlayacağınız sabah 5 ten sonra bana uyku yok:)
Doktorum kullandığım multivitamine (vinalac) ek olarak Osteo Formula verdi. İlk 2-3 gün ağrılar hafifledi ama şuan yine eskiye döndüm. Biraz araştırdığımda doğuma kadar bu ağrıların devam edeceğini öğrendim

Evet bazı ağrılar maalesef bende duydum onu hatta kimisinde kaburga kırığı bile oluyormuş çok geçmiş olsun az daha sık dişini yolu yarıladık ...

Tetanoz asısı 20. Haftada vurulan bir aşı. Sezeryan olunacaksa gerekli demişti benim drum. Paslı vs bişey kullanılmaz ama olur ya ters bir durum denk gelir Tetanoz bebeği etkileyen ağır bir rahatsızlık demişti. Bizim sağlık ocağı da pek ilgili değil, 20.haftada asıya gelırsın dedı onuda ben sordum. Tahlil vs hiç istemiyorlar. Arayan soran yok

Bizzim saglik ocagi acayip bnce yaptirmasam sanki trip atacakoyle bi izlenim verdi

Kizlar bn 13 yildir lojistik firmasinda calisiyorum. Oglum 2017 ocak ayinda dunyaya getirdim calismaya devam ettim annem bakiyor saolsun gozum arkada degil.
Ama annemler artik memelekete ev yapti ve yazin en az 4 ay ordalar. Oglumu pandemiden dolayi da krese alistirmadim.
Simdi ikinci geliyor nasipse . Oglumuda anaokula artik yazdirmayi planliyorum.
Anneme zaten bu saaten sonra yuk olamam. Bakici fikri ise bana cok korkutucu geliyor. 32.haftamda raporumla birlikte isten ayrilmayi talep edecegim. En az 2 yil kendim bakmak .oglumunda 1.sinifinda daha cok ilgilenmek istiyorum acikcasi.
Şartlari hep buna gore ayarladik vs.kredilerimizi hafiflettik ama isyerine bi turlu soyluyemiyorum. Birakmak istemiyeceklerini tahmin ediyorum.
Isyerim cokta esnek calismaya musait degil . Ne yapacagimi sasirdim

Allah kolaylık versin işi bırakıp eve adapte olmak biraz zorluyor ama çocuklar ile ilgilenmek için gerekli. Bende kızımda bakıcı bulamayınca( 3.sınıftı yarım gün gerekıyordu) işi bırakmıstım, arada bir cocuk çıkartıyım tek kalmasın dedım, ay şimdi 3. Hamileyim iş yeri anlayışlı ise acık acık konuş. Çocukları bırakıcak kimsem kalmıyor bşr ıkı yıl, küçük kreşe verilecek kadar olsun çalısamıyacağım dersin. Onlar da sen bırakana kadar birini bulur en azından

Oo harikasiniz 3.cu :) bazen bnmde aklima gelmiyor degil ard arda mi yapsam 3 lesem:)) esim yok artik diyor. Yas 35 yok artik bncede bide şu varki gercekten hayati kacirdigimi dusunuyorum bazen. Ozel sektordeyim sabah 9 aksam 6 . Ee bn hep calisacakmiyim modundayim. Ara vermek iyi gelir diyede dusunuyorum . Ama iste 13 yil emek vermişsin birakmak da zor

Birde ayrıntılu ultrason için ne zaman gideceksiniz,hastane radyologları da yapıyor sanırım
21 yada 22. Haftada gitmek istiyorum, ben İstanbul fatih te oturuyorum. Eve kısa mesafe fındıkzadede hekimoğlu görüntüleme merkezi varmış netten buldum yorumlarda iyi oraya gşdicem sanırım. Nşr hafta önceden de randevu alabilirsiniz dediler. 400 tl fiyatı radyoloji dr bakıyormuş. Ama dr sayfası da var yorumlar vs iyi gördüm. Bakalım kısmet ne olacak. Daha fazla verecek durumum yok, devlette de yer bulmak zor.

Ben 37 yasındayım eşimde 47 bize göre gençsiniz, 9 yıl sonra iki tane arka arkaya oldu küçüğüm 2 yasına yeni girdi. Calısmayı özlüyorum yalan değil ama ilk kızım kreş ve bakıcı elinde büyüdü kendini kurtardı 11 yasında, artık kıyıp bırakamam hiç birini, özel sektör yıpratıcı bende tasarımcı olarak calıstım işimi seviyorum, bizim sektörde faaliyet durma noktasında zaten istesemde gencler varken evli ile uğrasmak istemiyorlar. Esnek çalışma isteniyor, anne için esneklik sadece cocuklar için gecerli oluyor. Basta zor geliyor, cocuklar zaten cok zaman alıyor alışıyorsunuz.

Evet 1 cocuk yine idare ediliyor ama 2 cocukla yogun calisma temposunda zor gercekten.bugunlerde yeniden gelmiyor. Bn istedigim an is bulabilecegimi dusunuyorum acikcasi o yuzden biraz da rahatim. Hakkimizda hayirlisi :) 2 ve 3 numara cinsiyetleri nedir :) kiz size epey yardimci olur masallah kocaman olmus

Merhaba kızlar ,kaçar kilo aldık bakalım ben 5 19.haftaya girdik
Ben de 18. Haftaya girdim 3 kilo aldım ama bundan sonra daha hızlı alıcaz gibi. Bebek büyüyecek eşi büyüyecek kafadan 5 kilo garanti bence

Bende 25 yasindayim daha birinciyi doğurmadan 4 sene arayla yapsam nasıl olur acaba diye düşünüyordum ama okuyunca bir rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…