2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Niye oluyor acaba, ben de son gunlerde oldu bacaklarim da sizliyor agriyor.
Bel fıtığı değilse de kan hacminden artıyor katlı bırakmamak lazım oturmak yerine uzanmak daha iyi normalde benim kulağım bile uyuşuyor çok sık pozisyon değişiyorum yatarken çok zorlanıyorum harfketli olmak lazım

Ben bunu ilk defa duyuyorum bende bi iki haftaya detayli temizlige baslicaktim bak simdi iyi olmadi bunu duydugum

Hareket ediyorum gunluk yuruyus yapiyorum. Degisik sekillerde oturuyorum. Kan hacminden mi kaynaklaniyor, magnezyum eksikligi oldugu soylenyor.

Kızlar bugün biraz sırtım ve belim agiriyor ya ilk defa hicbir iş yapmadan ağırdı bu kadar. Sizede oluyor mu? Bir de sağ tarafımda resmen tekme hissettim ama 3 saniye arayla 4 defa falan inşallah bebeğin hareketidir ya

Ben bunu ilk defa duyuyorum bende bi iki haftaya detayli temizlige baslicaktim bak simdi iyi olmadi bunu duydugum

Yok yok iyi oldu boşverin temizliği yani tabi herkes için riskli değildir belki ama ne oluuur ne olmaz dikkat etmekte yarar var

ben ilk bebek hareketini 17. hafta dolduğunda hissettim aramızda 2 hafta var artık sizin de bebiştir bence :)
benim yürüyüş yaptığımda biraz bel ağrısı oluyor :/

ben ilk bebek hareketini 17. hafta dolduğunda hissettim aramızda 2 hafta var artık sizin de bebiştir bence :)
benim yürüyüş yaptığımda biraz bel ağrısı oluyor :/
Benim bel agrım olurdu ama sırtım da agiriyor. Belkide 3 saat yolculuk yaptım hareketsiz kaldım diye olmuştur. Sabah ta hafif vardı gerçi. Inşallah bebektir ya ben kaç haftadır az da olsa bir şeyler hissediyorum bakalım yakında anlarız daha netleşince

muhtemelen yolculuktandır. artık hissediyoruz çok şükür ya

Kızlar merhaba. Çok şükür 17+5 hamileyim. 40 yaş ilk hamilelik ve tüp bebek. Ellerim ayaklarım şişiyo. Daha doğrusu sağ elim sürekli şiş halde.tuzlu yemiyorum bol su içiyorum.neden olabilir sizce.benim gibi plan varmı

Bende de var o ağrilar mesela aksam mutfakta yemek hazrlarken ayakta kaldim diye sırtım ve belim kopuyo gibi ara ara oturuyorum sonra devam ediyorum yapmaya

Bende de var o ağrilar mesela aksam mutfakta yemek hazrlarken ayakta kaldim diye sırtım ve belim kopuyo gibi ara ara oturuyorum sonra devam ediyorum yapmaya
Bel ağrısı bende de çok oluyor da sırtta olunca bir an endişe ettim. Yorgunluktan heralde dediginiz gibi

Ben olmayacağım.. doktor bana bıraktı ben öneririm dedi üzerinde pek durmadı benim Hoş ben karar vermiştim formaliteden sordum

Ay çok sevindim.. şu ayrıntılı ultrason beni nedense çok heyecanlandırıyor beni en başından beri ne kadar sürdü? Yüzlerini gösterdiler mi peki

Kızlar merhaba göbüşleriniz belli olmaya başladı mı 16. Haftadayım 5 kilo aldım ama karnım dümdüz sabahları özellikle. basenlere ve göğüslere aldım kiloyu Sizde durumlar nasıl

Tahlil yapildi sabah gosterdim doktor bi sikinti gorunmuyor dedi.bende var diye suphe etmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…