2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Cnm ben de regenesis max iştah açıp tiksinmelerimi giderdi.belki sanada faydası olur

Cnm ben de regenesis max iştah açıp tiksinmelerimi giderdi.belki sanada faydası olur
Teşekkür ederim sorayım doktoruma da olmazsa onu da deneyeyim yoksa hem bulantım geçmeyecek hem de kilo da alamicam ama ben almak istiyorum bünyem zayıf kalıyor

Merhabalarr. Bugün hamilelikle ilgili belki bir çoğunuzun bildiği birşey öğrendim ama benim gibi ilk kez duyanlar için yazmak istedim. 5,5 ay ve 6,5 ay arasında genelde dinlenme modunda olmamız gerekliymiş, çünkü bu aylarda bebek doğum kanalına girebilirmiş ve bu çok riskliymiş. 6,5 aydan sonra normale dönebilirmişiz

Gerginlikten bende de oluyor normal hatta ben uykuda fazla gerilmişim ağrı ile uyandım acıma gibi oluyor bwn otururken ayak ayak üstüne bile atmamaya çalışıyorum rahat çamaşır ve pantolon giyiniyorum ama yinede oluyor normal geliyor bana

Benim Kasım ayında parmağım kesilmişti Gazi Üniversitesi Hastanesi'nde dikiş atmadan önce tetenoz iğnesi yapılmıştı sağlık ocağına sordum iki doz daha yapalım demişti ama Cuma günü doktoruma sordum Kasım ayında yapıldıysa gerek yok dedi doktorum Doçent ona güvenerek yaptırmayacağım

Merhaba,o ağrıların aynısı bende de mevcut hatta birara òyle arttığı acile gitme durumunda kaldım tahlil yaptılar idrar yolu enfeksiyonu çıktı bi ilaç verdiler azda olsa rahatladım ama arada yine vuruyor

Randevuma çok var daha bekleyim doktora sorarim.

Ben dün gece ilk defa bu kadar net hissettim bebeğimi balık gibi kaydı ama ben o kadar güldüm o kadar hoşuma gitti ki eşim mutfaktan kahkahalarımın sesine geldi ne oldu diyor Masal oynadı dedim o da sevindi bir saat falan önce çikolata yemiştim ondan oldu belki de epeydir çikolata yemiyordum hamilelikte soğumuştum canım çekince yedim etkisi olmuştur belki bir de duruşla da ilgili olabilir sol tarafıma eğik şekilde koltuğa yaslanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…