2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
20 gün önceki doktor erkeğe benzetti bugün gittiğim kıza benzetti. Ama doktorun dediği doğru. Kordonu başka şeye benzetme durumu çok oluyor

Bende ayrıntılı ultrasonda tekrar soracağım o zaman belli olur net diye umut ediyorum
Merhaba bende 14.haftada gittim erkek olabilir dedi 16.haftada gittim üzgünüm çok hareketli belli değil bakamıyorum ama sadece tahmin yapabilirim büyük ihtimal kız olabilir dedi kafam allak bullak napcam çok şaşkınım

1 haftadır bebek hareketlerini çok net hissederken 2 gündür hissetmiyordum. Bazı hissettiğim hareketlerden de emin olamadim. Her ne kadar ilk çocukta da yaşadım bunları, olabilecek şeyler desem de kendimi rahatlatamadim ve koşarak doktora gittim. Çok şükür her şey yolundaymis tecrübe de fayda etmiyor, bitmiyor evhamimiz

Merhaba arkadaşlar bugün tetanoz aşısı yaptırdım hiç acımadı yarın ne olur bilemiyorum ama içiniz rahat olsun bende yanma falan olmadı
Benim de hiç acımadı yaparken hemşire, akşam 11 e doğru ağrımaya başladı, bugün daha hafifledi ağrı bakalım inşallah yarına geçer

Arkadaşlar bebekler hareketleri konusunda endişe etmeyin.
Ben hareketleri hissediyorum dedim doktora. Şaşırdı hergün mü hissediyorsun dedi.
Yok dedim en son 3 gün önce hissetmiştim hergün olmuyor.
Normal olanda o dedi. Hergün hissedersende normal değil şu zamanda dedi yaklaşık 28. Haftadan sonra hissetmen gerek hergün dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…