2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ay çok sevindim.. şu ayrıntılı ultrason beni nedense çok heyecanlandırıyor beni en başından beri ne kadar sürdü? Yüzlerini gösterdiler mi peki
Evet heyecanlıydı epey, yuzlerine falan hep baktı ama öyle net belli olmuyordu yani ben çok anlamadim, diğer her şeyine de baktılar, tüm organları tam mi, kulakları, gözleri, beyni falan . Herseylerine normal dedi çok şükür:)

Kızlar merhaba göbüşleriniz belli olmaya başladı mı 16. Haftadayım 5 kilo aldım ama karnım dümdüz sabahları özellikle. basenlere ve göğüslere aldım kiloyu Sizde durumla

Benim göbeğim 20. Haftadan sonra belli olmaya başladı, zatwn hep diyorlardı burda da, gerçi benim ikiz bir anda cıktı gibi oldu :)

Kızlar merhaba göbüşleriniz belli olmaya başladı mı 16. Haftadayım 5 kilo aldım ama karnım dümdüz sabahları özellikle. basenlere ve göğüslere aldım kiloyu Sizde durumlar nasıl
Benimde baya belli oluyor normal kıyafetler giydiğimde ama üzerimde hırka vs varsa pek olmuyor bende 3 kilo aldım ama ona rağmen göbeğim önden önden gidiyor

Kızlar merhaba göbüşleriniz belli olmaya başladı mı 16. Haftadayım 5 kilo aldım ama karnım dümdüz sabahları özellikle. basenlere ve göğüslere aldım kiloyu Sizde durumlar nasıl
20 haftadayım benim baya ciktı artik disardan da anlasiliyor fakat bu benim 2.gebeligim benim gobus erken cikti onun etkiside var sanirim 1 aya sizinde artik baya belli olur

Merhaba hangi doktora devam ediyorsunuz acaba?

Ben 1 kilo aldım ama göbeğim belli oluyor belim kalınlaştı bir de :)

Hanımlar iyi geceler. Umarım herkes iyidir. Ben sizden birşey rica edecektim. Ben dün tesadüfen gördümde covit ası hakkım olmuş. Sinovac aşısı yaptırabiliyorum gönlüm diğer aşıdan yana. Sizde bu ası hakkındaki görüşlerinizi gittiğinizde doktorunuza sorar mısınız. Aramızda fikir alışverişi olsun ona göre karar vereyim.

Benim dr olma dedi hamilerle ilgili çalışma yok riske atmayalım dedi. Ben olmayacağım

Merhaba. Şişlikler yüksek tansiyonla ilgili olabilir mi acaba? Doktorunuz ya da siz tansiyonu kontrol ediyor musunuz ara sıra?

Ben de 3 kilo almışım. Onlarca kez yazmışımdır, beni kilolar değil, gebelik şekeri çok korkutuyor :/

Hamileyken mi aşı yaptıracaksınız? Onu anlamadım. Doktoruma 2 kez sordum aşı için, "kesinlikle hayır" dedi.

Bu arada ben de sabah Ali Ekiz'e detaylı ultrasona girdim. Çok ilgili ve neşeliydi, her şeyi detaylıca açıkladı. Bebekle ilgili, plasentanın yerleşimi, rahim ağzı uzunluğu vs. ile ilgili hiç bir sorun da yokmuş, çok şükür. İçim çok rahatladı. 20+5im, kilosuna 444 gr dedi.
Darısı diğer merak eden annelerin başına. : )))

Merhaba hanımlar. 17+6 hamileyim. Dün doktor kontrolümde doktora cinsiyeti sordum. Erkeğe benziyor ama gördüğüm kordonda olabilir dedi. Kafam karıştı herkese erkek dedim ama sonradan değişebilir mi emin olamadım. Bu durumu yaşayan var mı aranızda kimi de eğer benziyor dediyse kesin erkektir diyor.

Benim 12. Haftada erkeğe benziyor %70 demişti 16. Haftada kesinleşti. Bende herkese söylemiştim daha kesinleşmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…