Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de ultrason fotoğrafını görünce şaşırdım sen herkese yorum yapıyorsun canım hakikaten saklanmış minnak hayırlı olsunnn rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah biz de duyarız kalp atışını
Ben de ultrason fotoğrafını görünce şaşırdım sen herkese yorum yapıyorsun canım hakikaten saklanmış minnak hayırlı olsunnn rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah biz de duyarız kalp atışını
Kızlarr şimdi çıktım doktordan, çok şükür bebeği de gördük kalp atışını da dinledik 6+5 :)
Mide bulantım için b6 vitamini içeren bi vitamin verdi içinde folik asitte bulunuyormuş onu kullanıcam rahatlatmazsa metpamid yazdı onu da rahatlıkla kullanabilirsin dedi. Kg almamışım hatta vermişim istifra yok bende ama mide bulantısı berbat bişey.. Umarım çabucak geçer
Kızlar bugün 7+6 günlük oldum ama dün geceden beri ara ara batma hissi oluyor. Sancı gibi değil sanki iğne batıyormuş gibi bazen sağ bazen sol tarafta oluyor. Sizde bu haftalarda böyle sorun yaşayan oldu mu?
Bebek sağda oluyo ama plesanta solda canım. Ramzi teorisini okudum baya plesantaya göre yorum yapılıyormuş. Sende bebek gözükmediği için plesantanın konumu da solda gibi geldi bana. Bebeğin gözüktüğünde büyük ihtimal sağda gözükür Karışık mı oldu ya anlatamamış olabilirim
Herkese Günaydin. Yaa geceleri nasıl yatıyorsunuz sizler. Sağa ya da sola mi yoksa sırt üstü mü.ben normalde hep sağa yatarım ama şimdi korkumdan sırt üstü yatiyorum. Sabah uyandığımda da belim sırtım ağrımis oluyor
Karnın çıkana kadar yüz üstü bile yatabilirsin ama bu seni tedirgin ederse karnın çıkana kadar yan ya da sırt üstü, bebek büyüdükten sonra sağa ya da solaordaki konu bebek ağırlaştıkça sırttaki ana damarlara baskı yapabileceği için kan akışını yavaşlatmamak adına sırt üstü yatmamak gerekiyor. Sağa yatarsan bebeği uyurken de besleyebiliyorsun, sola yatadan daha da güzel besliyosun
EEfulimm41
şu şekilde bi görsel var mesela burda plasenta solda bebek sağda ve kız yazılmış. Bende senin parlak alan solda olduğu için kız dedim hehe inşallah tuttururum ya sevdim ben bu işi
Bebek sağda oluyo ama plesanta solda canım. Ramzi teorisini okudum baya plesantaya göre yorum yapılıyormuş. Sende bebek gözükmediği için plesantanın konumu da solda gibi geldi bana. Bebeğin gözüktüğünde büyük ihtimal sağda gözükür Karışık mı oldu ya anlatamamış olabilirim
Eki Görüntüle 2768894
EEfulimm41
şu şekilde bi görsel var mesela burda plasenta solda bebek sağda ve kız yazılmış. Bende senin parlak alan solda olduğu için kız dedim hehe inşallah tuttururum ya sevdim ben bu işi