- 13 Haziran 2019
- 2.433
- 4.759
- 83
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #12.941
Selammm az önce genetik sonucumun raporu ulaştı. Bir kızım daha olacak 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bağışlasınKızlar sanırım benimde kızım oluyor kız gibi dedi doktor![]()
Allah bağışlasın maşallahSelammm az önce genetik sonucumun raporu ulaştı. Bir kızım daha olacak![]()
Kuzum Allah razı olsn cümlemiz inşallaj sağlıkla kavuşulam sağlıkla tamamlayalmAllah bağışlasın
Sağlıcakla kavuşun inşeAllah![]()
Sanırım öyle, bir daha olursa tecrübe timi oldukO mide yanması bende de oldu bende Bi tatlı kaşığı bal attım iyi geldi reelde bçmantıklı sanırım tatlı olması iyi geliyor![]()
Gerçekten çok zor bir durum, Allah kolaylık versinAkışkan şeyler midemi bulandırıyor maalesef. Çok öğürmekten boğazım pütür pütür olmuş, o pütürlere değen herhangi birşey midemi bulandırıyor.
Evet maalesef her şehirde farklı Ankara'da yım ben çok şükür iyi çıktıya sonuçlar gerisini düşünmüyorum herkesin sonucu iyi çıkar inşallahBenim test Amerika’ya gönderildi 2500 ödedim İzmirde. Şehirden şehire Nasıl da farkediyor![]()
İnşallah kötü bir şey çıkmaz canımSlm herkese
İkili tarama için dün kontrole gittim.ense kalınlığı 3.5 çıktıbirazdan radyoloğa gideceğiz. Kan vermedim direkt DNA testi de yaptırabiliriz diye. Ankara da yaptıranlar nerede yaptırdı acaba?
Bana da aynı şurubu yazdı doktor ben yanmadıkça içmiyorum çok yandığında içiyorumMide yanması için doktor bana rennie duo diye bir şurup verdi. Günde 3 kez içiyorum. Işe yarıyor gerçekten. Tiksinme ve hafif bulantı hissi hâlâ devam ediyor bende.
İçini rahatlatır mı bilemem çok tuhaf olacak ama benim canım bir iki kere çok çiğ hamur çektiKızlar bir şey sormak istiyorum. Dün büyük annemize misafirliğe gittik orada ayıptır söylemesi ıspanaklı çiğ börek yedim 1 tane küçük, ama ıspanak diriydi yani kavrulmadan çiğden koyulmuş. Sonrasında midem biraz kötü oldu gece rahat uyuyamadım. Sizce çiğ yemenin bir zararı var mıdır. Hamur da hafif çiğ gibiydi sanki![]()
Ben hiç bulantı yaşamamıştım tiksinti olmuştu ama aç kalınca bulantı gibi oluyo şimdi mide de başladı arada oluyoSanırım öyle, bir daha olursa tecrübe timi oldukbal şimdilik midemi bulandırıyor, ilk haftalarda ne güzel her şey yiyebiliyordum..
![]()
Çok teşekkür ederim hem güldüm hem rahat ettimİçini rahatlatır mı bilemem çok tuhaf olacak ama benim canım bir iki kere çok çiğ hamur çektiKüçücük attım ağzıma bir kaç kez düşün hiç pişmemiş
sorun olucağını düşünmüyorum canım ben .. yine de pişirilmiştir o biraz..
Benim cinsiyet belli değil ama kız olursa Mabel koymak istiyorumTesekkur ederim tam icime sinen bi isim hala yok arayistayim boyle fikir alisverisi yapiyoruz guzel oluyor![]()
Kızlar bu testleri neden yaptırıyorsunuz. İkili de birşey mi dedi dr yoksa siz genel kontrol için mi yaptırıyorsunuz? Çok yaptıran var da dikkatimi çekti sormak istedim. Allah herkese sağlıklı doğumlar nasio etsin inşallah.İnşAllah siz de biz de güzel sonuçlar alırızHayırlı Kandiller
![]()
Maşallah darısı başımaKızlar sanırım benimde kızım oluyor kız gibi dedi doktor![]()
İnşallah çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kavuşalımAllah bağışlasın maşallah
Sağlıcakla kavuşun![]()
Benim de 11.haftada başladı bulantı, giderek daha da arttı. Şimdi de geçmediği gibi üstüne tiksinti, halsizlik, uyku ve mide yanması da eklendi ama artık alıştım, şikayetçi değilimBen hiç bulantı yaşamamıştım tiksinti olmuştu ama aç kalınca bulantı gibi oluyo şimdi mide de başladı arada oluyo![]()
Kaç günde çıktı sonuç. Bizim dr da intergen e verelim dedi. Ense kalınlığı fazla çıktı. Biraz olumsuz bizim durumumuz. Allahtan Ümit kesilmez tabiki.İnşallah kötü bir şey çıkmaz canımbiz intergen de yaptırdık 2800 liraya yurtdışına gitmedi Türkiye'deki labaratuvarda yapıldı test bir hafta sonra sonucu aldık iyi çıktı çok şükür