- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #13.261
Ne açıdan kötü? Abur cubur diye mi şekerli diye mi?Kızlar ben şu eti tutku bisküvi varya acayip sardım kaç gündür hergün 3 tane falan yiyorumacaba kötü mü yapıyorum ama canım istiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne açıdan kötü? Abur cubur diye mi şekerli diye mi?Kızlar ben şu eti tutku bisküvi varya acayip sardım kaç gündür hergün 3 tane falan yiyorumacaba kötü mü yapıyorum ama canım istiyor
Hem abur cubur hemde şekerli içinde çikolata varNe açıdan kötü? Abur cubur diye mi şekerli diye mi?
Boş ver yaa abartmadan ye ne olabilir ki. Ben içinde şeker olan her şeye aşıktım şu an görmek bile istemiyorum. Çay içmek istiyorum şekersiz içemem şeker atınca da midem bulanıyor onu da içemiyorum. Çocuk zorla sağlıklı besletiyor kendiniHem abur cubur hemde şekerli içinde çikolata var
Ahaha ne güzel benim bebiş hep zararlı şeyler istiyo galiba abur cubur çok istiyorumBoş ver yaa abartmadan ye ne olabilir ki. Ben içinde şeker olan her şeye aşıktım şu an görmek bile istemiyorum. Çay içmek istiyorum şekersiz içemem şeker atınca da midem bulanıyor onu da içemiyorum. Çocuk zorla sağlıklı besletiyor kendini![]()
Bir şey olmaz ya bence de. Ben de yiyiorum ara sıraHem abur cubur hemde şekerli içinde çikolata var
Ben yiyebildiğim sürece canımın çektiği her şeyi yiyorum .. hatta bir iki yudum asitli içecekte tattım geçen canım çok isteyince .. mühim olan miktar benceKızlar ben şu eti tutku bisküvi varya acayip sardım kaç gündür hergün 3 tane falan yiyorumacaba kötü mü yapıyorum ama canım istiyor
Napalım valla canımız çekiyorBir şey olmaz ya bence de. Ben de yiyiorum ara sıra
Ay valla bende kola istiyorum baya ama içmedim hiçBen yiyebildiğim sürece canımın çektiği her şeyi yiyorum .. hatta bir iki yudum asitli içecekte tattım geçen canım çok isteyince .. mühim olan miktar bence![]()
Test sonucu gelene kadar zaten 16 haftalık olursun senHeh o zaman benim doktor hayatta söylemez.Görse bile 16. Haftadan önce söylemiyor prensip mi neyse artık. Gerçi ben kız olduğundan emin gibiyim ama yine de kesinleşse iyi olurdu.
3-4 gün sonra muayeneye geleceksin nasılsa o zaman söylerim falan der kesinTest sonucu gelene kadar zaten 16 haftalık olursun senya da yaklaşırsın, söylesin bi zahmet
![]()
Nasıl yaa :) ne zaman erkek denmişti? Yani kız denip erkek oluyor da olmayan şeyi görmek değişik olmuş. Hayırlı uğurlu olsunKızlarr herkese selam
Bugün bir şey oldu, bizim oğlan meğer kızmış
Bugün idrar yolu enfeksiyonu için devlet hastanesi doktoruna gittim, gitmişken cinsiyeti de teyit ettirmek istedim, yüzde doksan kız dedi, ben şokordan çıktım eşime söyledim, zaten özeldeki dr en son gidişte cinsiyeti görememişti bir ara gelin demişti, oraya gittik, sonuç olarak kız olduğu teyit edilmiş oldu
Erkek delisi biri asla değilim ki zaten iki erkek evladım var ama o kadar erkeğe hazırlamışız ki psikolojimizi, biri bu sizin değil deyip kucağımızdan bebemizi almış gb hissettik ilk
çok şükür sağlıklı bir bebek, Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin
Müsaadenizle ben biraz anketin dengelerini değiştireyim![]()
Ya sorma, biz sormadan 10+2de pat diye erkek demişti değilmiş meğer yavrumNasıl yaa :) ne zaman erkek denmişti? Yani kız denip erkek oluyor da olmayan şeyi görmek değişik olmuş. Hayırlı uğurlu olsun![]()
Yok değişir diye korkuyorumBana 12. Haftamda %90 kız dedi dün yine gştitm 13. Haftamdı %100 kız dedi. Doktorun iyiyse sanmıyorum emindir o o kadsr büyük oran verdiyse değişmez bebcedeğişsin istiyor musun
Doktorum söyledi yoksa sonuç kağıdında yazmıyorMerhaba gözünüz aydın hayırlı olsun. Cinsiyeti doktorunuz mu söyledi size mi bildirdiler? Ben de yaptırdım testi sonuç bekliyorum da doktoruma söylerlerse o bana söylemez gibi geliyor.
Ben de ısrar edip duruyorum söylemiyolar diye. Değişmesini hiç istemem bi kere öğrenince. Ama senin harika olmamış mı 2 oğlun varsa kız olmasıYa sorma, biz sormadan 10+2de pat diye erkek demişti değilmiş meğer yavrum
Erken hafta tahminlerine çok da güvenmemek gerekiyormuş demek
Bu arada çok teşekkür ediyorum canım, senin de beben hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Kesinlikle öyle muhteşem oldu, ben de kendimden ümidi kesmiştim, ben kız doğuramıyorum işte diyeBen de ısrar edip duruyorum söylemiyolar diye. Değişmesini hiç istemem bi kere öğrenince. Ama senin harika olmamış mı 2 oğlun varsa kız olması![]()
![]()
Yok yok değişmez bence ben de korkuyordum ama dün gittiğimde yüzde yüz diye onayladı. Bi dahaki gittiğinde onaylar ilk söyleminde yüzde yüz demiyorlar ama emin oluyorlar yinede ufak Bi yanılma payı koyuyorlar değişeceğinden değil de 1 kez daha bakmak istiyorlar inşaşlah değişmezYok değişir diye korkuyorum![]()
Hayirli olsun saglikla kucagina al insallahYa sorma, biz sormadan 10+2de pat diye erkek demişti değilmiş meğer yavrum
Erken hafta tahminlerine çok da güvenmemek gerekiyormuş demek
Bu arada çok teşekkür ediyorum canım, senin de beben hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah